anatemka 17.02.06, 00:05 a ja właśnie ide spać, żałuj:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boris_kr Re: boris, 17.02.06, 00:08 anatemka napisała: > a ja właśnie ide spać, żałuj:))))) Zaluje, anatemko. Bardzo :( Buuuuuuuu :( Spij dobrze. Niech Ci sie przysni cos cieplego, pluszowego, spokojnego i miekkiego!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: boris, 17.02.06, 00:10 fajnie:))) /że żałujesz/ ja wolę sny thillerowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
boris_kr Re: boris, 17.02.06, 00:17 anatemka napisała: > ja wolę sny thillerowe:) To w snie Rysia z Klanu zycze w seksualnych uniesieniach Odpowiedz Link Zgłoś
pokii Re: boris, 17.02.06, 08:53 ... następne kółko wzajmenych adoracjii - blee :P Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec Re: boris, 17.02.06, 00:11 boris_kr napisał: > Niech Ci sie przysni cos cieplego, pluszowego, spokojnego i miekkiego!!! > :)))))) No i lepiej żyby to nie był Chuck. Bo obudzisz się z podbitymi oczami i bez zębów Odpowiedz Link Zgłoś
boris_kr Re: boris, 17.02.06, 00:14 anatemka napisała: > eeee, czyli normalka No to zycze wilgotnych snow, gwaltownych i niespokojnych, ruchliwych, by nie rzec akrobatycznych, ocikajacych namietnoscia i pozadaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
boris_kr Re: boris, 17.02.06, 00:12 szyderca_i_glupawiec napisał: > No i lepiej żyby to nie był Chuck. Bo obudzisz się z podbitymi oczami i bez > zębów Nie, spoko. Jest ktos, kogo sie Chuck boi. To Rysiu z Klanu PS: Kiedy Ty sypiasz chlopino???? Odpowiedz Link Zgłoś