zieja7 26.02.06, 14:11 Łykam już perazynę od miesiąca i nie pomaga, może to za lekki farmaceutyk a może jeszcze ze szybko na efekty?Czy ktoś coś wie o tym leku?dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: Czy ktoś "je" perazynę? 26.02.06, 14:21 jadłam, nasennie, nie działała. Odpowiedz Link Zgłoś
zieja7 Re: Czy ktoś "je" perazynę? 26.02.06, 18:47 Na "kryzys psychotyczny", tak nazwał to pan doktor ale u innego lekarza miałam zdjagnozowaną tylko depresję, sama już nie wiem, ale moge łykać wszystko jeśli ma pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna41 Re: Czy ktoś "je" perazynę? 27.02.06, 09:57 Może masz za małą dawkę, na kryzys psychotyczny trzeba brać dość dużą dawkę, wtedy "ścina z nóg", tzn.człowiek jest bardzo senny, trudno mu wstać z łóżka, ale po kilku dniach to mija, objawy psychotyczne cofają się i można w miarę normalnie funkcjonować. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: Czy ktoś "je" perazynę? 27.02.06, 10:08 raz zjadła żona /z kanapką na poczęstunek/ i byla, jaks dziwna taka :) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: Czy ktoś "je" perazynę? 27.02.06, 10:09 acha, zapomnialem powiedzieć,że kanapka była z perazyną Odpowiedz Link Zgłoś