23.03.06, 21:39
Co o nim sądzicie?Podobno ma bardzo mało objawów ubocznych ale czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Cital 23.03.06, 22:56
      a czytasz czasem to forum czy tylko piszesz?
      • bambomurzynzafryko Re: Cital 24.03.06, 00:56
        Znam dwóch, co brali. I biorą (tak tylko nawiasem mówiąc). Zachowują sie jak
        idioci, chachu-chachu, o patrz, paluszek, tirli-tirli - w ten deseń. I sex,
        tylko o nim myślą. Ale też lapią nagle doly, robią się smutni,smoutni,
        smuouououtni, o śmierci myślą, trupiość blada na twarz wstępuje, nieeeeeeeeeeee
        • lucyna_n Re: Cital 24.03.06, 09:47
          czemuż ja nie jestem jednym z tych opisywanych przypadków
          ja się co najwyżej wykopyrtnąć mogę albo ryczeć Anatemce do sluchawki że "maaaam chyyyba zaaawał".
          beznadzieja..
          • zoltanek Re: Cital 24.03.06, 09:50
            to dlatego, że los zawsze dowala fajnym osobom, a nie fajnym nie dokucza.

a poważnie to naprawde współczuje. zmień ten aurex. na pewno jest lek, który Ci
            podpasuje!
            • lucyna_n Re: Cital 24.03.06, 09:55
              kupiłam w promocji pięć opakowań, to co mam teraz wyrzucić?
              ja jestem poznanianka:))))

spoko, już było calkiem calkiem, tylko to zapalenie oskrzeli i antybiotyk trochę mnie dobił.
    • tarja30 Re: Cital 24.03.06, 00:56
      suchyxxx napisał:

> Co o nim sądzicie?Podobno ma bardzo mało objawów ubocznych ale czy to prawda?

U mnie glownie wystepowal brak apetytu i oslabienie ale powoli to minelo

• marzka4 Re: Cital 24.03.06, 09:00
      u mnie zmulenie ogólne było, ale dałam rade:)
      jak dla mnie jest git.

pozdr
      • zoltanek Re: Cital 24.03.06, 09:06
        u mnie fajny był 1 dzień. generalnie w lekach przeciwdepresyjnych lubie jedynie
        efekty uboczne.
        pamiętam, że po Citalu, przegadałem pół nocy na forum z CptNiamo, która chyba
        też byla czymś naspidowana.
        Tik czy sik, lepiej brać niż nie brać.
        • lucyna_n Re: Cital 24.03.06, 09:44
          mogę Ci oddać moje skutki uboczne aurexu?
          wiesz jakie zajebiste jazdy w glowie?
          to jak, chcesz?
          • zoltanek Re: Cital 24.03.06, 09:48
            a ile płace?
            nie dysponuje w tej chwili dużymi funduszami, dlatego pewnie nie będe mógł kupić
            wszystkich skutków ubocznych. Narazie poprosze tylko hiperenergię. Ile jestem
            winien?
            • lucyna_n Re: Cital 24.03.06, 09:57
              akurat ten skutek uboczny też tylko 1, slownie jeden dzień mialam. Przykra sprawa, ale mam do
              sprzedania : mdlości, zawroty głowy, tachykardię, nowe ekscytujące lęki, to jak, nic nie chcesz? darmo
              oddam.
              • suchyxxx Re: Cital 24.03.06, 11:01
                Czuję się po nim świetnie.Poprostu taka radość z tego że się jest i żyje.Skutki
                uboczne przeszły niemal wszystkie.Nie drżą mi mięśnie,libido wzrosło do
                normalności i co najważniejsze nie dostaję euforii jak po seroxacie.Naprawdę
                czuję się bardzo dobrze i normalnie i spokojnie.Nie jestem ani senny ani
                pobudzony-poprostu normalny.Naprawdę strzał w 10 a schizy fo seroxacie już
                mineły:) Dodatkowo nie czuję efektu ubocznego z krążeniem-po seroxacie wogóle to
                nieraz mi serce prawie stawało.W dodatku mam zwiększona koncentrację i jest
                naprawdę świetnie-taki delikatny lek co naprawdę nie ma skutków ubocznych a
                przynajmniej u mnie.Agresja też przeszła.Dobra już nie zachwalam bo zaraz będzie;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka