luba9 28.04.06, 00:27 właśnie wróciłam ze spaceru wokół rynku i plant, miły wieczór, nastrój zupełnie antydepresyjny, zaglądam sobie do Was i będę zadawać pytania w nowych wątkach, tylko nie wiem czy już dzisiaj, nie, nie dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1lemon Re: antydepresja w Krakowie 28.04.06, 01:00 A gołębie nie są depresyjne ? Jakbym miał mieć obstrzał to też bym miał doła. Tylko uważaj na tych spacerach bo dużo ostatnio zboczeńców i pijaków na plantach. Wszyscy forumowicze pewnie nie śpią i wyczekują na twoje posty. A jaka jest nagroda za najlepszą odpowiedż ? Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: antydepresja w Krakowie 28.04.06, 01:07 wyczekuję to raczej ja że ktoś do mnie zagada, cze Lemon, nagrody nie będzie, mam zamiar wylać na forum moje 3 depresyjne rozterki i z całą pewnością póżną porą ale dzisiaj mam trochę za mało czasu Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: antydepresja w Krakowie 28.04.06, 17:01 Danger jesteś zdeskonspirowana. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: depresja wskukiem terapie 28.04.06, 17:22 duza przysluzy do zdrowienia rodzina idz do szpitala a pocujesz sie niecalkiem jka w tedy gdy slyszlas glosy zle Odpowiedz Link Zgłoś