Dodaj do ulubionych

głupie pytanie

12.05.06, 22:58
czy ktoś z Was może pochwalić się gładką skórą bez żadnych wyprysków i
niedoskonałości?
Obserwuj wątek
    • 1lemon Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:02
      Moja skóra jest gładka jak pupa niemowlaka :P, do czego dążysz czasami po
      tymoleptykach pojawiają się wypryski od zwiększenia działalności gruczołów
      łojowych, nie wszyscy tu je zażywaja. Zegnaj celulicie :P:P:P
      • luba9 Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:05
        witaj Lemon, wreszcie ktoś rozmowny, twoja gładka skórka rujnuje moją hipotezę
        i dobrze
      • maliana Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:05
        ja mam wypryski na pysku jakbym przechodzila trądzik mlodzienczy..nieduzo, ale
        są...poza tym raczej nie mam klopotów.
        • luba9 Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:07
          o to by pasowało do mojej hipotezy, niestety Lemon zrujnował ja w poście wyżej
          i nie będzie z niej teorii
          • 1lemon Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:09
            Jaka teoria bo z moją skóra jest różnie.
            • luba9 Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:15
              ciągle te same rozważania o różnorodnych przyczynach depresji w tym
              zaburzeniach hormonalnych, które manifestują się w postaci wyprysków, zbędnego
              owłosienia itp. jak widzę panią z gładką skórką, i nogami bez włosków na
              których nie ma śladu depilacji, bierze mnie zazdrość i myślę sobie że z całą
              pewnością nie ma depresji i stąd moje ptanie zazdrośnicy - takie gładkie nóżki
              i skóra, to może jednak czasem i jakaś depresja się przyplącze i zniszczy ten
              ideał
              • 1lemon Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:21
                Wow jesteś pryszczatą owłosioną ciotką, mówisz że hormony znasz jakieś
                lekarstwo ale że jak ich za dużo czy za mało męskie czy żeńskie
                • luba9 Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:25
                  wow pryszczata owłosiona ciotka, ciekawe jak byś się zdziwił gdybyś mnie
                  zobaczył :))))) aż mam ochotę podesłać Ci portrecik :))))
                  • luba9 Lemon 12.05.06, 23:52
                    a jak Ty wyglądasz, wysoki przystojny brunet o czekoladowych oczach, czy knypek
                    blondyn z błekitnymi oczami taki grubszy trochę ;) ja faktycznie jestem trochę
                    pryszczata
                    • 1lemon Re: Lemon 13.05.06, 00:11
                      Typowy południowiec o ciemnej karnacji postury giertycha niebieskie oczy a
                      resztę jak chcesz to ci napisze na priv
                      • luba9 Re: Lemon 13.05.06, 00:16
                        wreszcie, ile to trzeba się naczekać na odpowiedź macho, tylko na takich
                        zwracam uwagę ;)
            • maliana Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:16
              a znacie takie powiedzenie "miec wyrzuty po mordzie" :))))? No to ja mam
              wlasnie takie wyrzuty, ze uciekam w depresje i lęki zamiast zyc pełnią życia. W
              pewnym sensie o chorobe obwiniam siebie i juz....
              • luba9 Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:20
                siebie ? a za taką cytomegalię np też obwiniałabyś siebie?
                • maliana Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:23
                  nie wiem, co to... Ale owszem, choroba bierze sie z nas samych nie z
                  powietrza... zwłasczza te rózne depresje.
                  • luba9 Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:29
                    e tam, depresja też często bierze się z powietrza, można szukać w sobie jakiś
                    cech które mogą ją podtrzymywać i trochę przeszkadzać w wydobyciu się z tego
                    stanu, ale nie ma po co winić siebie jest to trochę bez sensu i bez podstaw
                    cytomegalia jakaś chorba też nie wiem dokładnie co nazwa mi sie spodobała
                    • maliana Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:35
                      hehe..rozumiem. No, tak, jasne. Lepiej sie nie obwiniac, bo to nie pomaga na
                      ogol w wyjsciu z chorby... staram sie tak wlasnie ostatnio postepowac...
                      • luba9 Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:40
                        i słusznie, w zasadzie mam gdześ wszystkie psychoterapie, ale jedno mądre
                        zdanie mojego psychiatry mi pomogło, jestem zwykłym słabym człowiekiem, nigdy
                        nie bedę doskonała, żebym nie wiem jak się starała i tak duża część ludzkości
                        nie będzie mnie doceniać
                        • maliana Re: głupie pytanie 12.05.06, 23:43
                          na szczescie przestaje mi na tym zalezec... mądre to, faktycznie. Kiedys sie
                          szarpalam, starałam, teraz juz mi wisi. Jestem jaka jestem... i tyle.
                          • luba9 wracając do hormonów 12.05.06, 23:49
                            to jako czytelnik różnych internetowych stron, wyczytałam że osoby cierpiące
                            na tzw depresję endogenną (taka z "powietrza") mają podwyższony poziom
                            kortyzolu hormonu stresu-to znowu wpływa na skórę i nadmierne owłosienie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka