luba9 22.07.06, 00:15 jakim cudem trafiliście na te forum i dlaczego tu TKWICIE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambomurzynzafryko Re: forum o forum 22.07.06, 00:19 jakos zzylem sie tu z ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: forum o forum 22.07.06, 00:36 bo jest za goraco zeby robic co innego, skonczyl sie rok szkolny i studenci poszli w cholere? Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: forum o forum 22.07.06, 00:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=32772759&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: forum o forum 22.07.06, 00:58 wpędzasz mnie w depresję !!!!!! nie lubię być typowa i powtarzalna lubię być DZIWNA !!!! do jutra, muszę nauczyć się tej sztuczki z aktywnym linkiem podobna do TRIS, może być Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: forum o forum 22.07.06, 01:02 Archiwum to takie gowno, lepiej go nie tykac Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: forum o forum 22.07.06, 00:59 A jak jestes takim archiwista, to moze zrobilbys kariere w IPN-ie? Z tego co pamietam, jestes z grodu Kurtyki, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: forum o forum 22.07.06, 01:14 jak jesteś taki head hunter to może byś zrobił kariere urzędzie pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: forum o forum 22.07.06, 01:32 euforyk napisał: > jak jesteś taki head hunter to może byś zrobił kariere urzędzie pracy? Chyba niedlugo sie wybiore. Skadinad dawno, dawno temu tam bylem Zaliczylem wtedy z taka tleniona ruska kolubryna uroczy dialozek: - Nic tu nie napisal. Tu taka rubryka - jezyki. Jezyki obce zna? (Bialostocka forma grzecznosciowa) - Hieroglify egipskie. - Dobrze? - Mysle ze tak - Napisze: biegle w mowie i w pismie, moze szybcie jaka prace dostanie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=44945079&a=44945723 Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: forum o forum 22.07.06, 01:36 bylem w polsce bezrobotny przez ponad rok, urzedy pracy wspominam b cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: forum o forum 22.07.06, 01:41 ja to tylko w przerwie miedzy matura a studiami. Wszyscy skladali wnioski i mozna bylo przez trzy miechy ciagnac zasilek. Ale ojciec jak sie dowiedzial, kazal mi wniosek wycofac. No a pozniej uszczelnili przepisy, psia mac! Odpowiedz Link Zgłoś
maliana Re: forum o forum 22.07.06, 17:01 A ja to chyba szukałam jakiejś informacji o nowych lekach albo o lekach i ich efektach w ogóle. Wpisałam w wyszukiwarkę "depresja" i 'forum' i tak to się zaczęło. Zaglądam tu od paru lat, ale zaczęłam pisac dopiero w tym roku, do tej pory sobie podczytywałam od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: forum o forum 22.07.06, 17:56 pewnie takie wyjście z podziemia bardziej uzależnia, o właśnie problem istnienia ciemnej materii forum niewidocznej, trudnej do zlokalizowania ale istniejącej, ja nie czekałam z pisaniem, trafiłam tu bo grzebałam w internecie na jakiś temat, nawet nie pamiętam jaki i z całą pewnością nie była to depresja, poczułam obywatelski obowiązek odpowiedzi na ważne pytanie, potem jakaś bździągwa napisała coś w tym samym watku co mi się niezbyt spodobało, to oddałam jej troszkę, potem ta b. pisała o swoich problemach to zaczęłam się tyci tyci przejmować i coś tam pisać na pociechę no i stało się, ugrzęzłam :))))))Czasem ja a częściej moja familia zadaje pytanie po co ty tu siedzisz?????Bo lubię Odpowiedz Link Zgłoś