Dodaj do ulubionych

Fotogeniczność fobika ;)

03.08.06, 14:52
No są już zdjęcia z 18-stki :)) Widziały je dzisiaj moja siostra i mama. Na
jednym z nich (a podobno byłam na wielu) wyszłam katastrofalnie wprost
podobno! Była to pierwsza sensacja, jaką opowiadała siostra wpadając do domu
(ona nie była na imprezie) :/ Czy Wy też tak macie, że pozując do zdjęcia (a
przedłuża się to niemiłosiernie), nigdy nie wiecie jaką minę strzelicie?
Reszta zdjęć jest podobno ok, chociaż i tak nie wierzę, muszę zobaczyć to
osobiście, a przedtem się jakoś przygotować i nastroić pogodnie :D ;) A to
pewnie było wtedy, kiedy robił sobie ze mną zdjęcie taki jeden kolega, a po
zobaczeniu co wyszło krzyknął "jaka morda wykrzywiona! jak to skasować?!"
widocznie nie udało się skasować :D A żeby było śmieszniej, to za każdym
razem kiedy ja miałam być na zdjęciu, coś się działo z aparatem, że
przedłużało się to w nieskończoność. Ilekroć ktoś chciał pstryknąć sobie ze
mną fotę, chowałam się też pewnie i wyrywałam z objęć. A moje kuzynki
twierdzą, że ładnie wychodzę na zdjęciach.. to ja dziękuję, jak ja na tych
zdjęciach wychodzę lepiej niż w rzeczywistości.. :D ;)
Obserwuj wątek
    • depresyjka4 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 15:48
      kurka widocznie jesteś paskudna skoro nieładnie wychodzisz na zdjęciach. no
      cóż, musisz sie z tym pogodzić albo iśc na jakąś operację plastyczną, które są
      zreszta bardzo popularne teraz.
      pozdrawiam
      • kurka.mala Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 15:58
        depresyjka4 napisała:

> kurka widocznie jesteś paskudna

To jesteś pierwsza która tak uważa, na codzień spotykam się z dokładnie
        odwrotnymi opiniami :)
        • smutny78 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 16:05
          najważniejsze jest piękno duszy
        • depresyjka4 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 16:13
          kurka.mala napisała:
          >
          > To jesteś pierwsza która tak uważa, na codzień spotykam się z dokładnie
          > odwrotnymi opiniami :)
          >
          widocznie obracasz się wśrod ludzi, którzy nie chca ci sprawiac przykrości i
          nie mowią Ci tego. ale intuicyjnie czuję, że myslą sobie tak: 'e tam nic
          specjalnego. w dodatku na tym zdjęciu tak fatalnie wyszla. dobrze jej tak. moze
          wreszcie przez jakiś czas taka przemadrzala nie bedzie'.
          • kurka.mala Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 16:52
            Przemądrzała to ty jesteś i musisz mieć straszne kompleksy, że tak lubisz
            ludziom dopier....ć
            • depresyjka4 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 16:57
              tyle, że to Ty zakładasz jakieś kretyńskie wątki, jak to niby okropnie wyszłas
              na zdjęciu i tak to przezywasz jakby nie wiem co się stało. kogo to obchodzi,
              że jakąś głupia mine zrobiłas na zdjęciu. chyba Ty masz zatem jakieś kompleksy
              i musisz wszystkim sie wyżalic na forum.
              • zemon Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 17:09
                No i co w tym złego nie chcesz nie czytaj. Albo jednak poczytaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=40309105&a=40309105
                • depresyjka4 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 17:48
                  to akurat była prowokacja :) nie mam pryszczy na nosie. przykro mi zemon, nie
                  udalo Ci się. ale cieszę się bardzo, że chciało Ci sie poświęcić tyle czasu na
                  szukanie moich głupawych postów, aby mnie osmieszyć, co i tak Ci się nie udało.
                  bo taki idiota jak Ty w mokrych portkach na tyłku zawsze bedzie bardziej
                  obciachowy ode mnie, cokolwiek głupiego bym zrobiła bądź napisala.
                  pozdrawiam

-------
                  I hate today, no love for tomorrow.
                  • zemon Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 18:27
                    Wystarczyła minuta. Wiesz trolico co to wyszukiwarka?
                    • depresyjka4 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 18:59
                      wiem co to wyszukiwarka. i dzięki za określenie 'trolica'. bardzo mi sie
                      podoba...
                      • zemon Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 19:11
                        Troll to określenie osób w necie takich jak ty, Wypisujących bzdurne posty, obrażającyh inne osoby, ogólnie nieprzestzegający netykiety.
                        To ja sobię też potroluję. Jak tam twoje pryszcze na nosie, widzisz jeszcze coś zza nich, czy tak się rozrosły, że kompletnie Ci oczy przesłoniły. Jeśli tak to by tłumaczyło trochę te bzdury, które wypisujesz na forum.
                        • depresyjka4 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 19:14
                          no wiesz zemon ja chyba jestem jednak dużo lepszym trollikiem od Ciebie. pobaw
                          się lepiej w co innego hehe :D
                          • zemon Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 19:19
                            Z tobą bym się pobawił ale nie przez neta. Mam takiego fetysza, lubię pryszczate.
                            • depresyjka4 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 20:54
                              zatem jak sie domyślam Twoja obecna dziewczyna musi byc nieźle zapryszczona ;)
                              z ublizaniem mi juz mozesz dac sobie spokój, bo jestem taka piekna, że jakbys
                              mnie zobaczył to by Ci szczęka opadla i portki też zapewne by Ci się zrobiły
                              mokre, ale tym razem z przodu hihi.
                              • laurka Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 20:58
                                Moja mala kochana depresyjko, jestes ponizej wszelkiej krytyki.
                                A jedyne co widze, to nieszczesliwa dziewczyne, ktora odreagowuje swoja zlosc i nienawisc na innych. Musi chyba byc ci w zyciu strasznie zle. Szczesliwi ludzie sie tak nie zachowuja.
                                • depresyjka4 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 21:04
                                  każdy szczęsliwy człowiek zachowuje się inaczej. nie ma jakiegoś ustalonego
                                  schematu zachowań ;)
                                  ja jestem very very happy. taka już po prostu jestem, że lubię zarówno nabijać
                                  się z siebie jak i z innych osób.
                                  żadnej nienawiści i złości do nikogo nie czuję. uwierz mi :)
                                  • zemon Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 22:42
                                    Ech, przepraszam resztę forumowiczow za poprzednie posty, chciałem sprawdzić jedną swoją teoryjkę apropos depresyjki, ale przez neta to nie możliwe. Nawet jeśli kogoś coś dotknie to net daje wystarczająco czasu, żeby ochłonąć.
                • osa_00 Re: Fotogeniczność fobika ;) 19.08.06, 08:40
                  buhahahhaha!! depresyjka odpusc sobie....jestes totanle dno!!!
    • kurka.mala Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 20:44
      Szkoda, że tak nieprzyjemnie się ten wątek potoczył, a myślałam, że jak będzie
      o sprawie błahej to zabraknie obraźliwych komentarzy, bo takowe zazwyczaj się
      pojawiają, gdy chodzi o sprawy wielkiego kalibru i różne stanowiska się
      spierają. W każdym razie moim celem nie było opłakiwanie swoich kompleksów,
      chciałam wyłuskać coś z osobowości fobika, z czego można by się trochę pośmiać
      (dla ludzi w temacie). Ktoś wcześniej założył wątek o odruchu z tą tąpiącą
      nogą, ja wpadłam na pomysł z głupią miną na zdjęciu (co się okazało nieprawdą,
      obejrzałam sobie te fotki), przy czym miał być to wątek z przymrużeniem oka,
      ale chyba nie wszyscy tak to odebrali. No cóż, w takim razie już nie wiem, o
      czym można pisać na tym forum. Myślę o wycofaniu się z tej działalności.
      • largeman Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 20:52
        twoj post byl fajny
        nie ma sie czym przejmowac
        • laurka Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 21:00
          Kurka, jedyna osoba, ktora sie powinna wstydzic, jest depresyjka.
          • depresyjka4 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 21:07
            kurcze fajnie by było sie czasem czegos powstydzić, ale jakos tak nie potrafię.
            nie czuje po prostu zadnego wstydu. chyba po prostu wyczerpalam juz swój limit
            w dzieciństwie ;)
            • laurka Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 21:16
              fajnie ze sie nie wstydzisz i ciesze sie, ze jest ci dobrze.
              Ale proponuje przyjrzec sie sobie blizej i zastanowic sie nad czyms takim jak poszanowanie innych osob. Przypominam ci, ze nie jestes sama na swiecie, a jesli nabierzesz pogadry do innych osob, to uwierz mi, bedzie ci coraz ciezej.
              Z ekonomicznego punktu widzenia duzo wiecej zyskuje sie zyczliwoscia.
              • depresyjka4 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 21:27
                laurko jestes naprawde bardzo mądrą osobą i dziekuję Ci bardzo za twoje dobre
                rady. z chęcia bym się do nich zastosowala, ale naprawdę bycie życzliwym nudzi
                mnie bardzo. może i kilka minut bym jeszcze wytrzymała, ale potem to juz
                musiałabym kogos zmieszać z błotem bo nie idzie wytrzymac inaczej. rajcuje mnie
                to bardzo, co na to poradzę heh
                • laurka Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 21:51
                  proponuje zmienic forum, bo tu mozesz komus zaszkodzic, a chyba tego nie chcesz.
                  Bardzo latwo ublizac fobikom, bo czesto nie maja do siebie dystansu, ale rezultaty moga byc oplakane.
                  Moze zajrzyj na forum: o testosteronie, fanow giertycha, lalek barbie, wyscigow szczurow...
                  Masz takie pole do popisu...;)

• depresjaryjka4 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 22:15
                    Lubię ciebie
                    • laurka Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 22:30
                      ja tez ciebie lubie depresjaryjko.
      • smutny78 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 21:02
        Nie zostawiaj mnie tu samego, nie odchodź :(
    • olivkah Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 21:56
      Przeczytałam ten wątek (i kilka innych na tym forum) i przypomniała mi sie rola
      Jacka Nicholsona w "Lepiej być nie może". Pewnie oglądaliście. :)
      Z nim się nie identyfikowałam, a z niektórymi z was tak, chodziaż do tej pory
      myślałam, że jestem po prostu normalnym odludkiem. Ale może to przez fobie? :-O
      Posiedzę tu trochę z wami i zobaczymy.
      A na zdjęciach też zazwyczaj wychodzę gorzej niż wydaje mi się że wyglądam ;-)
      • smutny78 Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 22:01
        Witaj w klubie :)
      • largeman Re: Fotogeniczność fobika ;) 03.08.06, 22:31
        Witaj
        "Lepiej byc nie moze" moj ulubiony film.
        • natalka85 Re: Fotogeniczność fobika ;) 04.08.06, 10:58
          a ja nie oglądałam :(. o czym to jest?
          • olivkah Re: Fotogeniczność fobika ;) 04.08.06, 13:57
            To komedia o facecie z nerwicą natręctw (?) (np. nie stawał na połączenia płyt
            chodnikowych), który się izoluje, nie lubi ludzi, mówi im różne nieprzyjemne
            prawdy prosto w oczy, nikt z nim nie może wytrzymać no ale się zakochuje i
            zaczyna się zmieniać pomalutku :)
            • kurka.mala Lepiej już być nie może 04.08.06, 14:18
              Facet zakochuje się w kelnerce pracującej w knajpie, w której on codziennie
              jada. Ona na początku go nie lubi, bo facet jest nieprzyjemny. Kiedy któregoś
              dnia babka nie pojawia się w pracy, on oznajmia, że nie zje posiłku podanego
              przez kogokolwiek innego. Okazuje się, że ona ma chore dziecko i nie ma
              pieniędzy na jego leczenie. On finansuje lekarza. Jeśli to ten film masz na
              myśli, to mną jakoś specjalnie nie wstrząsnął. Właściwie to nawet mi przez myśl
              nie przeszedł związek problemów tego faceta ze mną.
    • natalka85 Re: Fotogeniczność fobika ;) 04.08.06, 10:50
      Ja się staram nie przejmować tym jak wyjdę na zdjęciu. I przeważnie jest ok a
      czasami nawet bardzo dobrze. Nawet jak mam głupią minę ;).
    • sajder86 Re: Fotogeniczność fobika ;) 04.08.06, 13:11
      ja przewaznie wychodze tak jakbym byl opity. Oczy zapadniete i gupia mina.
      Wszyscy sie z tego smieja :P Aha a jak nagrywaja na kamerze czego tez bardzo
      nie lubie to mam jakis taki dziwny glos... ;(
    • kurka.mala Fotogeniczność fobika ;) 04.08.06, 14:28
      Ha, a kiedyś moja siostra oglądając zdjęcie, na którym z kolei wyszłam bardzo
      korzystnie, skomentowała: "ale ładnie wyszłaś, jak nie ty" :D
      ;)
    • kurka.mala Fotogeniczność fobika ;) 04.08.06, 14:31
      Ha, a kiedyś moja siostra oglądając zdjęcie, na którym z kolei wyszłam bardzo
      korzystnie, skomentowała: "ale ładnie wyszłaś, jak nie ty" :D
      ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka