matyldakowalska 25.03.03, 08:48 po 2 psychoterapii zostalam skierowana na wizyte u psychiatry? zawsze tak jest? spanikowalam, ze cos jednak jest ze mna nie tak. jedyny lek jaki dostaje to hydroxizinum i to przepisane przez neurologa help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.androsiuk Re: po psychoterapii 27.03.03, 01:42 Trudno mowic tu o sztywnym schemacie postepowania, ale nie jest to nic nadzwyczajnego. Byc moze terapeuta uznal, iz warto zasiegnac konsultacji, byc moze wlaczyc wspomagajacy lek. Laczenie psychoterapii i leczenia farmakologicznego daje czesto lepsze wyniki niz stosowanie tych metod oddzielnie, stad warto brac to rozwiazanie pod uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: po psychoterapii IP: *.acn.pl / 10.70.3.* 27.03.03, 09:36 dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: po psychoterapii IP: *.unl.edu 27.03.03, 19:40 matyldakowalska napisała: > po 2 psychoterapii zostalam skierowana na wizyte u psychiatry? zawsze tak > jest? spanikowalam, ze cos jednak jest ze mna nie tak. jedyny lek jaki > dostaje to hydroxizinum i to przepisane przez neurologa > help To jest sitwa. Wyjdz na spacer w czasie deszczu, kup sobie psa, zajmij sie origami (wejdziesz w to w ten sposob, ze zapomnisz o swoim bolu), usciskaj kogos i powiedz dobre slowo do przechodnia. A wieczorem, nogi gory, oparte o sciane i relaksuj sie glebokimi oddechami. Nie daj im zarobic. Zeby jeszcze bylo za co. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldakowalska Re: po psychoterapii 27.03.03, 21:16 wiem. dzis po wizycie u psychiaty dopiero poczulam sie chora i przedmiotowa. po 30 min dostalam nalepke na czolo: lęki napadowe" tabletki przez rok, 100 zł dowidzenia! zabolalo, ale tez powiedzialam, ze sie nie dam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: po psychoterapii IP: *.unl.edu 27.03.03, 21:24 matyldakowalska napisała: > wiem. dzis po wizycie u psychiaty dopiero poczulam sie chora i przedmiotowa. po > > 30 min dostalam nalepke na czolo: lęki napadowe" tabletki przez rok, 100 zł > dowidzenia! > > zabolalo, ale tez powiedzialam, ze sie nie dam Ciesze sie, ze zaczynasz rozumiec ta pulapke. Nie daj sie. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: po psychoterapii IP: *.acn.pl / 10.70.3.* 27.03.03, 21:53 ale wiesz jak ja sie boje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: po psychoterapii IP: *.unl.edu 27.03.03, 21:59 Gość portalu: matylda napisał(a): > ale wiesz jak ja sie boje? Jak masz ochote napisz do mnie pod alewicki@unlnotes01.unl.edu. Cos wymyslimy. Tymczasem pozdrawiam. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: po psychoterapii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.03, 17:42 Gość portalu: matylda napisał(a): > ale wiesz jak ja sie boje? Matylda ale Ty lubisz bajerować. Chcesz całe zainteresowania z wszystkich forum zwrócić na swoją osobę. Odpowiedz Link Zgłoś