ar82 07.11.06, 09:06 Od miesiaca czuje sie tak samo , czyli jak?Czyli zle.Nie moge spac nocami, rano nie moge sie podniesc z łożka, ciagle płacze. Ogolnie straciłam checi do życia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ar82 Re: Co mi dolega? 07.11.06, 10:03 Czy majac 20 lat mozna byc chorym na depresje? Odpowiedz Link Zgłoś
marzpol1 Re: Co mi dolega? 07.11.06, 10:06 Mozna,nawet dzieci maja depresje,idź szybko do lekarza -wizyta nie boli a bedziesz się czuc lepiej.Nie ma na co czekać- proszę Cie - IDŹ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzpol1 Re: Co mi dolega? 07.11.06, 10:07 Do psychiatry to nie wstyd chodzic w dzisieszych czasach,nie trzeba mieć skierowania. Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: Co mi dolega? 07.11.06, 10:11 normalnie mnie roztrzeslo... otoz powiedzialbym ze jestes pijakiem / naleze do AA od 20 lat , ale pijak to prawdziwe okreslenie z tegoz powodu i w takim stanie wprawdzie porozmawiasz z lekarzem ale po recepte to prosze przyjsc jak bedziesz trzezwy Odpowiedz Link Zgłoś
annaberta Re: Co mi dolega? 07.11.06, 10:57 idz do psychologa chrześcijańskiego, zobacz na tej stronie spch.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: Co mi dolega? 07.11.06, 11:20 ladnie posprzatalas pozwol ze jeszcze troche poprawie przeprazam ze przewrocilem popielnieczke ojej wylalo sie no trudno -brudno Brudno annamberta Odpowiedz Link Zgłoś
marzpol1 Re: Co mi dolega? 07.11.06, 13:34 nie ma co zartować,jak się człowiek źle czuje to się nic nie chce- przełam wstyd.I to juz dzisiaj,nie odkładaj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: Co mi dolega -wstyd 07.11.06, 14:18 to jest nie do drobienia to ze 20 albo wiecej lat nie mialem alkocholu w ustach ma sie nijak do faktu ze kazdy wie z bylem -czyli jestem pijak a leki krore biore przypominaja w efktach alkochol i to w fazie demencji Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: Co mi dolega -wstyd 07.11.06, 14:19 skad ta zapadnia ? chcialoby sie powiedziec : bo po prosu nie mozna.... Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: Co mi dolega -wstyd 07.11.06, 14:28 w sumie to calkiem co innego mi przyswieca ... to : wszystkie psychozy schizy depresje manie sa prawie calkowicie wyleczalne za pomoca 4 /czterech / lekow psychotropowych plus jeden augmentation /stabilizator wszystkie inne psychotropy mozna wyrzucic do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
tinsel coś mi dolega 07.11.06, 14:25 i nic się z tym nie da zrobić polubić się też nie da ku.. Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: coś mi dolega 07.11.06, 14:34 a moze sie da... ale co na to firmy farmaceutyczne jak te podstawowe leki sa znane od 1952 roku jakby to byla prawda to bardzo niewygodna Odpowiedz Link Zgłoś
ar82 Re: Co mi dolega? 07.11.06, 18:41 Dziekuje za odpowiedzi , ale z czesci z nich jak dla mnie nic nie wynika. a ja naprawde potrzebuje jakiejs dobrej rady , bo mi jest zleeee:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Co mi dolega? 07.11.06, 21:54 Powinnaś poszukać pomocy, bo, to, co opisujesz może być początkiem depresji. Do psychiatry możesz pójść bez skierowania. Dobrze byłoby pogadać z psychologiem, bo to też mogłoby Ci wyjaśnić Twój kiepski stan. Najgorsze co możesz zrobić, to nie robić nic i brać na przeczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzpol1 Re: Co mi dolega? 08.11.06, 10:06 mam wrażenie ,ze myslisz,że ludzie na forum Cie wyleczą - jest to raczej nie mozliwe-albo sie bedziesz leczył u specjalisty albo cierp dalej !! innego wyjścia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
marzpol1 Re: Co mi dolega? 08.11.06, 10:08 na jka rde oczekujesz ???? ze co przepisza Ci leki na forum- to nie jest maszeczka na twarz tylko chemia na głowe,i dlatego musisz do specjalisty !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś