01.01.07, 22:59
Napiszcie coś o Lexapro. Dla mnie zawsze najlpepszy był bioxetin, dobrze go
tolerowałam i mnie uspokajał. Czy ktoś porównywał te dwa leki?
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Lexapro 01.01.07, 23:03
      nie polecam lexapro, już lepiej cital.
      jeżeli dobrze tolerowałaś bioxetin to nie ma powodu żeby go nie brać, to nadal powszechnie stosowany ,
      całkiem skuteczny lek.
      • suchyxxx2 Re: Lexapro 01.01.07, 23:16
        lexapro-z opinii ludzi ogłupia i powoduje senność i wyciszenie,bioxetin-w opinii
        ludzi powoduje po jakimś czasie kopa i daje energii-zdecyduj co wolisz-jak
        nerwowa i bezsenna to lexapro a jak apatyczna to bioxetin ale oczywiście każdy
        lek działa inaczej na danego człowieka więc może być inaczej no i decyzję
        podejmuje lekarz
        • t_lempicka Re: Lexapro 05.01.07, 11:49
          hej,
          jestem na lexapro od 1.5 miesiaca i to moje pierwsze doswiadczenie z lekami
          psychiatr. mam zaburzenia lekowo-depresyjne. na pewno pod wzgledem lekow jest
          duzo lepiej, niz jak zaczynalam terapie - przynajmniej wrocilam do pracy. ale
          nie czuje jeszcze sie na 100% komfortowo mimo zwiekszenia dawki do 20mg. ze
          sktutkow ubocznych to obserwowalam silne bole glowy w pierwszych dwoch
          tygodniach. nie wiem jak dlugo mam dac sznase teu lekowi? moze na inny poprawa
          bylaby duzo bardziej widoczna? co sadzicie?
          • suchyxxx2 Re: Lexapro 05.01.07, 12:03
            Cital jest świetnym lekiem bo praktycznie nie powoduje objawów ubocznych no
            chyba że na początku ale potem mijają.Jedyna wada tego leku to cena chyba że się
            mieszka w dużym mieście no i to że nieraz trzeba ponad miesiąc czekać na
            działanie ale potem to już lajtowo jest:)
            • t_lempicka Re: Lexapro 05.01.07, 12:28
              lexapro tez nie jest tani ok 100 zl. moj lekarz tewierdzi ze ma bdb
              doswiadczenia z tym lekiem u inncyh pacjentow i ze wlasnie nie ma efektow
              ubocznych oprocz spadku libido
              • neme_s Re: Lexapro 05.01.07, 12:32
                nie oceniaj tak od razu
                staram sie nie podawac nikomu czegos czego sam nie sprobowalem
                chociaz blbo sie nie uda z powodu niedoskonalosci
                albo jet KONIECZNOSC

koniecznosc
                co to jesty koniecznosc ??
                bdb powiadasz?

tyle wie co zje
                jake sie to owrocic moze
                • neme_s Re: Lexapro 05.01.07, 12:34
                  denerwuja mnie literowki, 25 lat emu pisalem prwie biegle wszystkimi palcami na
                  maszynie do piksania / i tu sie powstrzymuje zeby szpetnie nie zaklac
                  • abasia471 Re: Lexapro 05.01.07, 21:17
                    Dla mnie skutki uboczne po tym leku były równie okropne jak sama depresja, więc
                    nie polecam.
    • nerwowa_79 Re: Lexapro 05.01.07, 22:07
      witam jestem nowa na forum.Biorę lexapro od 2 miesięcy,wcześniej brałam dużo
      innych antydepresantów,w sumie już 6 lat zmieniam leki bo dotychczas żaden mnie
      nie wyleczył.Teraz na lexapro jest tak sobie,w sumie brak skutków ubocznych ale
      strasznie usypia.Śpie po 15 godz.na dobę a i tak jestem niewyspana.Poczekam
      jeszcze miesiąc i chyba znowu zmienię lek.
    • smutny_czlowiek Re: Lexapro 10.01.07, 18:03
      biore 20 mg Lexapro i dobrze na mnie dziala, zniknely moje natrectwa poprawil
      sie nastruj, jest drogi ale dobry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka