aurelia_aurita 08.02.07, 01:17 ale mi dobrze. aż szkoda iść spać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eizo1 Re: glory, glory, alleluuuuuuuja 08.02.07, 03:22 uważaj bo cię złapie za nogę i zaciągnę na dół Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: glory, glory, alleluuuuuuuja 08.02.07, 10:12 a mi jedna ciotka właśnie ma udar i jest w szpitalu i nie wiadomo czy przeżyje-druga ma mieć wycinaną nerkę bo ma mega guza i być może są przeżuty na drugą:/ a instruktor jazdy przełożył praktyki bo jego mama umiera.Coś się dzieje-pogoda okropna:( niedługo wyruszam do szpitala do ciotki co ma udar-zobaczymy co z tego będzie ale już się nie boję odkąd pogodziłem się ze śmiercią babci więc depresji raczej nie dostanę-prędzej manię w mojej chad Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: glory, glory, alleluuuuuuuja 08.02.07, 11:36 nie wierzę, normalnie nie wierzę, ciotkami sie przejmujesz. A może to tylko ja taka zimna i nieczuła jestem, bo wszelkie ciotki mam głęboko. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: glory, glory, alleluuuuuuuja 08.02.07, 12:48 haha :D to może lepiej ja Cię wyciągnę do góry za uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: glory, glory, alleluuuuuuuja 08.02.07, 12:49 to oczywiście było do eizo, tak na wszelki wypadek zaznaczę :) Odpowiedz Link Zgłoś