allure_h 03.05.07, 23:19 Czy mozna wypic piwo albo troche wina biorac fluo?Z tego co mi wiadomo z citalem mozna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx2 Re: fluo + alk 03.05.07, 23:34 z fluo nie zaleca się ale też nie stwierdzono znacznego wpływu alkoholu na ten lek.Ja powiem tak-musisz testować.Ja przy seroxacie,efectinie,fevarinie,citalu piłem równo aż do zaniku filmu ale oczywiście u Ciebie moe być inaczej.Jednak nic nie powinno być,najwyżej upijesz się szybciej. Na citalu piszą że nie wpływa na ten lek alkohol ani lek na alkohol a to bzdura bo ja po 1 piwie byłem narąbany i po citalu tak się stało więc wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
clandestino Re: fluo + alk 04.05.07, 09:16 ja się odważyłem kilka razy po 1 piwo i nic się nie działo, przy 20 mg fluo Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: fluo + alk 04.05.07, 12:19 ten zapach mi nie odpowiada... dlatego, wzbogace innym zapachem, selektywniejszy prezent niz krawat łaciaty a wchłonie sie zapach piekny Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: fluo + alk 04.05.07, 13:28 przez skóre, jeżeli masz troszkę pieniędzy i możesz cos kupić, to kup inaczej, za chwile może przyjść ktoś bardzo zły, i to kupi Odpowiedz Link Zgłoś
mmonika4 Re: fluo + alk 05.05.07, 10:26 a mirzaten+alk? i xanax(w dawce 0,25mg)+alk? ma ktos wiedze w tej dziedzinie? czy jedno piwo,przy braniu tych lekow jest bardzo nie wskazane? Odpowiedz Link Zgłoś