jolanta553 20.06.07, 16:32 prosze o informacje kto ma doswiadczenie z lekarstwem o nazwie clonazepam.stosuje juz rózne lekarstwa , a spac po nich nie moge.Zapisano mi teraz clonazepam.Czy ktos ma jakies doświadczenia biorąc to lekarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorrowm Re: clonazepam 20.06.07, 17:39 ale na co ci ten clonazepam? no na bezsennosc chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
brusiatko0 Re: clonazepam 20.06.07, 19:45 clonozepan uzależnia i otumania, jest się po nim śpiącym, ja wytrzymałam na tym leku 4 dni i zaprzestałam brania, bo wiecznie mi się chciało po nim spać, nie dał mi oczekiwanych przeze mnie efektów, spróbuj zolpic, też jest lekiem nasennym , ale rano po nim będziesz wyspana i pełna energii, po clonozepanie nawet w dzień będzie chciało ci się spać Odpowiedz Link Zgłoś
sorrowm Re: clonazepam 20.06.07, 19:57 mi sie chcialo spac po miansemercku Wziełam kiedys kilka clono ale nie pamietam zeby byly jakies skutki uboczne. Odpowiedz Link Zgłoś
frygamfs Re: clonazepam 20.06.07, 21:31 clon to jest goowno od którego się uzależnisz i będziesz potrzebować coraz więcej i nic nie będzie ci lepiej. naprawdę spróbuj tę doxepinę. to bezpieczne lekarstwo i ja bardzo dobrze śpię i czuję się po nim. Odpowiedz Link Zgłoś