polewakawowa 06.07.07, 17:19 Potrzeba wszystkiego na "anty". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada_z_orzechami Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 06.07.07, 18:00 tabletki antykoncepcyjne antychryst witaminy antyoksydacyjne Antygona Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 06.07.07, 21:13 antyperspirant antyfona Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 06.07.07, 21:26 antykwariat, antysemityzm, antyseptyk, antypatia :( Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 06.07.07, 23:08 to dlatego że w dziecinstwie czytano mi bajeczkę pt "Antycyponek" Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 07.07.07, 09:09 Antypody Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jeden_cymbalek Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 07.07.07, 09:13 wlasnie, antypody psycholog kliniczny napisał : No coz, znam osoby, ktore twierdza, ze najmocniej stoja na nogach stajac na glowie. Kazdy ma prawo do wlasnego obrazu swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 07.07.07, 12:39 w czasie pierwszej, nie...drugiej...wojny swiatowej europe wyzwolily wojska anty ,...ant,...jak sie to pisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 07.07.07, 12:46 zdrowi ludzie ktorzy dostali depresji od "broni chemicznej" chociaz zostalo moze 10, moze nawet 20 lat na znalezienie odtrutki Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 07.07.07, 12:51 tak...miewam ochote niektorym osobom ktore uwazaja mnie za schizofrenika , udowodnic ze tak nie bylo, i nie mialem schizofrenii (ta choroba nie boli) ani depresji nie mialem ( a ta choroba juz zaczyna bolec) ale jak to zrobic zeby udowodnic im ze zdrowy czlowiek .... Odpowiedz Link Zgłoś
zamienie_efectin_na_nootropil Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 07.07.07, 13:38 a czemu sneeper chcesz udowadniać? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 07.07.07, 13:39 bo mnie to obraza Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 07.07.07, 13:41 malo tego ,nie tylko mnie... i na dodatek na rozne sposoby slowo obraza ma swoj zrodloslow w slowie rani slowo rani ma swoj zrodloslow..... Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: O mamo... Ile tu "depresantów"... 07.07.07, 13:45 w słowie yyyyyy kaleczy Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 therapy mis a tyrany 07.07.07, 13:47 the drugs my kill therapy is a torture Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: therapy mis a tyrany 07.07.07, 13:58 www.youtube.com/watch?v=qL7W74nYR-s Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: therapy mis a tyrany 07.07.07, 14:03 a po koncercie cherbatka WAZNA WIADOMOSC Treraz koncertruje w Meksyku, zapomnial o swoich tabletkach, jesli jest tam ktos z "rodziny", niech mu po cichu podrzuci Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: therapy mis a tyrany 07.07.07, 14:11 fajnie udalo sie przepozycjonowac hasla, przy okazji widac ilu na forach jest prawdziwych psycholi z ideami, znajacych angielski i mogacych przetlumaczyc teksty na polska strone niektorzy sie bawia dzisiaj ,nie przeczuwajac co czeka ich byc moze ,za 5 , 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: therapy mis a tyrany 07.07.07, 14:59 Bardzo mozliwe, ze zapomniał o tabletkach. W jednym jego utworze jest tekst: "Baby did you forget to take your meds?" everything is clear. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: therapy is a tyrany 07.07.07, 15:30 spotkamy sie tam ,gdzie prawda mowi sama w sobie, bez zgielku slow , i znakow przemijajacych Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: therapy is a tyrany 07.07.07, 15:37 Każdą noc prawie, o jednej porze, Pod tym się widzą modrzewiem. Młody jest strzelcem w tutejszym borze, Kto jest dziewczyna? - ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: therapy is a tyrany 07.07.07, 15:47 gdzie drwa rąbia tam wióry lecą, czy nie zauważyłaś w tym jednym słowie, że siekiera juz jest przyłożona do korzenia ? a ktre to słowo ,to sobie znajdż pewnie to czubek gry lodowej dla postraszenia Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: therapy is a tyrany 07.07.07, 15:49 jeżeli pokażesz mi otrze wymierzone tylko w mężczyzn to ci odpuszczę Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: therapy is a tyrany 07.07.07, 15:57 www.kolbudy.gd.pl/news/obrazki/rycerze_1.jpg ostrze wymierzone Odpowiedz Link Zgłoś