czekolada_z_orzechami Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 12.07.07, 15:57 emjott to moje inicjały. Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 12.07.07, 15:59 dla zlosliwosci normalsom rzuce ze doxepin jes najlepszym srodkiem nasennym, w odroznieniu od fenactilu, ktory defektuje uwage,a najpierw peka kontrola nad popedem glodu , i nastepuje obzarstwo popis dla deskorolkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: nielegalny 12.07.07, 16:06 serio to najpierw powoduje sennosc ,ale sennosc potem mija, i pojawia sie efekt antydepresyjny, serio -warto lykac w mniejszej dawce, aby rano wstawac, i wykonywac obowiazki, to jest klasyczny lek, Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 14.07.07, 10:30 Najlepiej nauczyc sie zasypiac bez tabletek nasennych. Kiedys umialas zasypiac bez nich i mozesz do tego wrocic. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 14.07.07, 12:11 Umiałam miałam wtedy 6-10 lat. Wystarczyło tylko przytulenie sie mojej babci do mnie. napioa soę gorącego mleka z miodem i bajka czytana przez dziadka. Dziadek umarł jak miałam 10 lat (byłam wtedy sama z nim w domu). Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 14.07.07, 12:28 zacznij pisać bajki Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 14.07.07, 12:56 Bo mi to pomoże zasnąć?, czy to złośliwość?, zreszta i tak pisze texty dla młodzieżówki. Potem miałam ciąglę problemy ze snem, ale jak się ma naście lat ii widzi często świat przez róźowe okulary, to kilka godzin snu, albo w ogóle problemy z zasnięciem. Jak się dorasta, przychodza problemy bezsenność jest koszmarem. Niestety ja nie mam rady żadnej dla Ciebie (choć pewnie tego nie oczekujesz). Co może robic osoba wybitnie kąsliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 14.07.07, 18:02 co kąśliwego widzisz w propozycji pisania bajek? np bajki terapeutyczne, podobno rewelacyjna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 14.07.07, 12:52 Czulas sie bezpiecznie, przytulilas sie do milosci a to wystarczy aby zasnac. Strach, niepokoj a takze niekonczace sie negatywne mysli przeszkadzaja zasnac. Sprobuj przed zasnieciem wracac myslami do tamtych czasow. Jesli uda Ci sie wrocic do tamtej milosci a ciagle ja masz w Sobie to zasniesz. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Lucyna 14.07.07, 18:14 pisanie bjaek jak bracia Grim czy inne psychozy:) czepiam się zupełnie (może) niepotrzebnie , może szukałam zaczepki ale sneeper przesadził (ni było do niego, nie wiem w sumie co dalej, każdy mówi odpuść, to gnojek. To mądre, ale...). Ty nie, tylko buntowałaś ( nie buntowałas nie moge znależc tego słowa, tak kobieco no nie wiem uderzałaś w słaby punkt. Ja pewnie przegiełam ( może tak może nei, ciągle sie obwiniać i brac uczucia innej osoby na siebie, uż nie) Myśle obie, e nie do ńca jestes milusia i fer, ale mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lucyna 14.07.07, 19:02 sory za takie bezpośrednie pytanie, ale czy Ty czasem nei bierzesz zbyt silnych leków, albo w zbyt dużych ilościach?? pytam bez zlośliwości bo od dwoch dni widzę zmianę w Twoim pisaniu, i to jest zmiana niepokojąca. Trudno wogóle zrozumieć co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Re: Lucyna 14.07.07, 19:14 Oki, dzieki za pytanie, ja teraz prawie nic nie biorę, budze sie i jestem straznie złosliwa, może tak na początku jest (nie wiem) ale czuje słowotok i chęc do wskoczenia nagle do swiata, który pędzi juz od kilku lat bez mnie teraz juz.Dzięki za pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Lucyna 20.07.07, 17:27 Oto wprowadzili mój lud w błąd, mówiąc: "Pokój", podczas gdy pokoju nie było. Odpowiedz Link Zgłoś