Dodaj do ulubionych

Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepinie

12.07.07, 15:53
czy xanaxie?
Obserwuj wątek
    • czekolada_z_orzechami Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 12.07.07, 15:57
      emjott to moje inicjały.
      • nielegalne_przesluchanie Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 12.07.07, 15:59
        dla zlosliwosci normalsom rzuce ze doxepin jes najlepszym srodkiem nasennym,
        w odroznieniu od fenactilu, ktory defektuje uwage,a najpierw peka kontrola nad popedem glodu , i nastepuje obzarstwo

popis dla deskorolkarzy
        • emjott nielegalny 12.07.07, 16:02
          mówisz serio, doxepina jest naprawdę dobra
          • nielegalne_przesluchanie Re: nielegalny 12.07.07, 16:06
            serio to najpierw powoduje sennosc ,ale sennosc potem mija, i pojawia sie efekt
            antydepresyjny,

serio -warto lykac w mniejszej dawce, aby rano wstawac,
            i wykonywac obowiazki,
            to jest klasyczny lek,
    • mskaiq Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 14.07.07, 10:30
      Najlepiej nauczyc sie zasypiac bez tabletek nasennych. Kiedys umialas zasypiac
      bez nich i mozesz do tego wrocic.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • emjott Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 14.07.07, 12:11
        Umiałam miałam wtedy 6-10 lat. Wystarczyło tylko przytulenie sie mojej babci do
        mnie. napioa soę gorącego mleka z miodem i bajka czytana przez dziadka. Dziadek
        umarł jak miałam 10 lat (byłam wtedy sama z nim w domu).
        • lucyna_n Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 14.07.07, 12:28
          zacznij pisać bajki
          • emjott Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 14.07.07, 12:56
            Bo mi to pomoże zasnąć?, czy to złośliwość?, zreszta i tak pisze texty dla
            młodzieżówki.
            Potem miałam ciąglę problemy ze snem, ale jak się ma naście lat ii widzi często
            świat przez róźowe okulary, to kilka godzin snu, albo w ogóle problemy z
            zasnięciem. Jak się dorasta, przychodza problemy bezsenność jest koszmarem.
            Niestety ja nie mam rady żadnej dla Ciebie (choć pewnie tego nie oczekujesz). Co
            może robic osoba wybitnie kąsliwa?
            • lucyna_n Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 14.07.07, 18:02
              co kąśliwego widzisz w propozycji pisania bajek?
              np bajki terapeutyczne, podobno rewelacyjna sprawa.
        • mskaiq Re: Czy zaśnie się szybciej (wieczór) po doxepini 14.07.07, 12:52
          Czulas sie bezpiecznie, przytulilas sie do milosci a to wystarczy aby zasnac.
          Strach, niepokoj a takze niekonczace sie negatywne mysli przeszkadzaja zasnac.
          Sprobuj przed zasnieciem wracac myslami do tamtych czasow. Jesli uda Ci sie
          wrocic do tamtej milosci a ciagle ja masz w Sobie to zasniesz.
          Serdeczne pozdrowienia.
          • emjott Lucyna 14.07.07, 18:14
            pisanie bjaek jak bracia Grim czy inne psychozy:) czepiam się zupełnie (może)
            niepotrzebnie , może szukałam zaczepki ale sneeper przesadził (ni było do niego,
            nie wiem w sumie co dalej, każdy mówi odpuść, to gnojek. To mądre, ale...). Ty
            nie, tylko buntowałaś ( nie buntowałas nie moge znależc tego słowa, tak kobieco
            no nie wiem uderzałaś w słaby punkt. Ja pewnie przegiełam ( może tak może nei,
            ciągle sie obwiniać i brac uczucia innej osoby na siebie, uż nie) Myśle obie, e
            nie do ńca jestes milusia i fer, ale mi to nie przeszkadza
            • lucyna_n Re: Lucyna 14.07.07, 19:02
              sory za takie bezpośrednie pytanie, ale czy Ty czasem nei bierzesz zbyt silnych leków, albo w zbyt
              dużych ilościach??
              pytam bez zlośliwości bo od dwoch dni widzę zmianę w Twoim pisaniu, i to jest zmiana niepokojąca.
              Trudno wogóle zrozumieć co piszesz.
              • emjott Re: Lucyna 14.07.07, 19:14
                Oki, dzieki za pytanie, ja teraz prawie nic nie biorę, budze sie i jestem
                straznie złosliwa, może tak na początku jest (nie wiem) ale czuje słowotok i
                chęc do wskoczenia nagle do swiata, który pędzi juz od kilku lat bez mnie teraz
                juz.Dzięki za pytanie
                • sneeper_1 Re: Lucyna 20.07.07, 17:27
                  Oto wprowadzili mój lud w błąd, mówiąc: "Pokój", podczas gdy pokoju nie było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka