mabemi 10.11.07, 10:27 Proszę o krótkie wpisy osoby nieleczone i leczone na dwubiegunową chorobe afektywną - dawniej psychoza maniakalno - depresyjna, depresje, nerwice itd) o krótki wpis czy miały kompleksowo diagnozowaną tarczycę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demole Re: prosba o wpisy 10.11.07, 10:29 a co ci sku..synu ,moja tarczyca przeszkadza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: prosba o wpisy 10.11.07, 12:45 dziewczyno uspokój sie z tą tarczycą, bo to już się nudne robi, badania statystyczne przeprowadzasz czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: prosba o wpisy 10.11.07, 12:46 he he, Lucyna - zobacz treść i godziny naszych powyższych wpisów :))) uśmiałam się Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: prosba o wpisy 10.11.07, 12:45 zapytaj tam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15184 co ty jakieś badania robisz czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mabemi Re: prosba o wpisy 10.11.07, 15:34 nie robie zadnych badań w tym temacie, ale okropnie zle się czułam od 2 lat - zmeczenie , senność, obniżenie nastroju, raz wpadanie w furie, raz wpadanie w smutek i okazało sie ze to było przez tarczyce. A teraz czuje się dobrze. Ale jak to was nie interesuje to nic nie poradze, a szkoda bo problememami tarczycy jest zagrożonych wiele z nas. Tak że prosze jednak o odpowiedz na moje pytanie bo jestem po prostu ciekawa jak to wygląda? Podobno niektórzy psychiatrzy nie zaczynają leczenia bez wyników tarczycy. nIE ROZUMIEM DLACZEGO NIKT MI NIE CHCE ODPOWIEDZIEC - CZY TO JAKAS TAJEMNICA czy się robiło badania tarczycy? Dlatego też jestem ciekawa bo pomoże mi to podjąc decyzję czy pomimo leczonej tarczycy powinnam tez leczyć psyche, tzn. czy te 2 choroby czesto wystepują razem. Forum jest chyba po to zeby sobie pomagac i przekazywac info, czy nie? pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aaron.szmelcman Re: prosba o wpisy 10.11.07, 18:16 cożeś się usrała z tą tarczycą, mało to jest innych narządów w ludziu? Odpowiedz Link Zgłoś