stanislaw1954 15.04.08, 12:23 ....jakieś pytania? to bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaraa-1 Re: Byłem dzis u lekarza 15.04.08, 12:25 wow, powiedz jaki jest lekarz z bliska? czy to prawda ze lekarz zrozumie, pocieszy, i da xanax? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1954 Re: Byłem dzis u lekarza 15.04.08, 13:01 aaraa-1 napisał: > wow, powiedz jaki jest lekarz z bliska? czy to prawda ze lekarz zrozumie, > pocieszy, i da xanax? Moja lekarka jest całkiem ok.Można powoiedzieć że ją na swój sposób lubie.Jest życzliwa i wyrozumiała.Pocieszyć ...czy ja wiem to raczej nie bardzo, ale robi to co może i najlepiej jak potrafi.Widze to wyraźnie po niej. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Byłem dzis u lekarza 15.04.08, 14:16 stasiek po co zaśmiecasz forum.chcesz sie pochwalić ze byłeś u lekarza?woW.a moze chcesz zwrócić uwagę na siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1954 Re: Byłem dzis u lekarza 15.04.08, 15:47 suchyxxx2 napisał: > stasiek po co zaśmiecasz forum.chcesz sie pochwalić ze byłeś u lekarza?woW.a mo > ze chcesz zwrócić uwagę na siebie? Suchar; nie Twój zasrany interes i po drugie juz ci mówiłem abyś nie czepiał się moich wątków.W przeciwieństwie do ciebie nie lubie zwracać uwagi na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
malaga-1 Re: Byłem dzis u lekarza 15.04.08, 16:15 stasiu, każdy z nas chodzi do lekarza.wierz mi. nie rozumiem po co otworzyłeś ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Byłem dzis u lekarza 15.04.08, 16:40 a co zlego w watku? ja tam jak mi źle to tez pisze wszystko i wszedzie czasami to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Byłem dzis u lekarza 15.04.08, 16:43 stanislaw1954 napisał: > ....jakieś pytania? to bardzo proszę. Dzisiaj Wisła gra z Legią - czy rozwiniesz temat? Wiem, że z wizytą u lekarza nie ma to nic wspólnego, ale tak mi sie nasunęło samo Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Byłem dzis u lekarza 15.04.08, 18:35 stasiek ty tu nie wywyższaj się słowami "byłem u lekarza" bo to nic fajnego żeby się tym chwalić;d Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Byłem dzis u lekarza 15.04.08, 19:58 No i co rzucacie się na człowieka jak szczerbaty na suchara. Był u lekarza, może chciał o tym pogadać. Suchy, który permanentnie truje ludziom dupę swoimi lekowymi maniami i rozważaniami, co też mu jest, nagle tak dba o intelektualny poziom forum. No, to co z tą wizytą Stanisław? Chętnie się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Byłem dzis u lekarza 15.04.08, 20:04 No i co rzucacie się na człowieka jak szczerbaty na suchara. Był u lekarza, może chciał o tym pogadać. Suchy, który permanentnie truje ludziom dupę swoimi lekowymi maniami i rozważaniami, co też mu jest, nagle tak dba o intelektualny poziom forum. No, to co z tą wizytą Stanisław? Chętnie się dowiem a abasia truje ch..a wszystkim facetom na tym forum swoimi krytykami i rzucaniem się na ludzi jak wariatka. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1954 Re: do suchego 16.04.08, 09:08 Suchar; jesteś "suchy intelektualnie" i nie dociera do ciebie jak sie pisze, abyś nie czepiał się moich wątków i nie zabierał w nich swego głosu. Przypominasz ś....e która wchodzi w malowane wrota. Odpowiedz Link Zgłoś
i_250 Re: Byłem dzis u lekarza 16.04.08, 19:57 > ....jakieś pytania? to bardzo proszę. Co widzisz w tej wizycie szczególnego i czy masz w związku z tą wizytą coś wartościowego do podzielenia się z innymi? Odpowiedz Link Zgłoś