Dodaj do ulubionych

fobia a praca

23.04.08, 07:37
nie wiem co mnie skusiło żeby wybrać zawód kosmetyczki Kończe szkołe w czerwcu
ale nie wyobrażam sobie pracy w gabinecie Przez to depresja wraca Nie wiem w
jakim miejscu czułabym sie dobrze (chyba jedynie w obecnej "pracy") Nie chce
brac renty i nic nie robic, może w jakims małym sklepiku byłoby ok Piszcie o
swoich doświadczeniach Poradźcie coś:(
Obserwuj wątek
    • w.oparach.absurdu Re: fobia a praca 23.04.08, 11:54
      sorrowm napisała:

Nie wiem w
      > jakim miejscu czułabym sie dobrze (chyba jedynie w obecnej "pracy")
      A obecnie gdzie pracujesz? Co robisz? Masz duży kontakt z ludźmi?

A co do gabinetu kosmetycznego, to mi się wydaje, że to całkiem w porządku robota. Jesteś najczęściej sam na sam z klientką, nawet nie musisz z nią rozmawiać jedynie nakładasz maseczki, depilujesz, oczyszczasz itp itd. Brzmi ok. A co Tobie przeszkadza w tej pracy? Aha, miałaś już pewnie praktyki i jak Ci szło?
      Pozdrawiam
      • rather.not.happy Re: fobia a praca 23.04.08, 17:26
        < nawet nie musisz z nią rozmawiać jedynie nakładasz maseczki, depilujesz,
        oczyszczasz itp itd.>

nie musisz, ale dobrze by było, gdybyś się jednak umiała odnaleźc w różnych
        sytuacjach, klienci są różni, przyjdą tacy, którym się nie będzie chciało
        odzywac i tacy, którzy cię będą molestowac rozmową.

• sorrowm Re: fobia a praca 24.04.08, 16:23
          ok wszystko ładnie pięknie tylko bede sie bardzo denerwować bo nie bede tam sama
          tylko ktoś bedzie mnie douczał a z tego stresu zapomne nawet co to maska,
          niestety strach tak mnie paraliżuje:/ NA proktyce byłam kiedyś, wtedy brałam
          leki (wole tego nie wspominać) Ogólnie straciłam chęć do życia, moja pasja
          gdzieś sie ulotniła, chce sie zaszyć w jakimś spokojnym miejscu bez ludzi
          Żałosne? możliwe Znajde prace gdzies blisko domu kilka kroków od niego (w miare
          rozsądny zarobek) Jeszcze te wakacje:/ już czuje powrót depresji Byle do
          wrzesnia Dobrze, że chociaż nie jestem sama Dziękuje za odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka