little_emma Re: apatia 04.05.08, 21:22 maijkell, Spróbuj napisać coś więcej. Podejrzewam, że jest to dla Ciebie wysiłek, ale w ten sposób po pierwsze my będziemy wiedzieć lepiej o co chodzi i może coś doradzimy, a po drugie zmusisz sie w ten sposób do jakiejś aktywności. Pozdrawiam:) Emma Odpowiedz Link Zgłoś
maijkell Re: apatia 04.05.08, 21:56 Jestem sam. Studia mnie męczą. Rodzice mnie denerwują. Lenie się. Idę wypic trzecie piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: apatia 04.05.08, 22:32 Patykiem na glebie rysowana długa kreska Nie wolno jej przekroczyć. Ja tu mieszkam ... Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: apatia 07.05.08, 07:34 Nie jestem sama ale czuję jakbym była. Studia mnie męczą. Rodzice mnie denerwują. Ide wypić czwartą kawę. Wiem jaK to jest jak się jest martwym. Jestem martwa. jestem nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: apatia 05.05.08, 04:50 maijkell napisał: >Jestem sam. Studia mnie męczą. Rodzice mnie denerwują. Lenie się. >Idę wypic trzecie piwo. Kiedy sam zniechecesz sie do tego co robisz wtedy pojawia sie apatia. Ja nauczylem sie cieszyc ze wszystkiego co robie i co mnie otacza. Kiedys robilem to samo co Ty, bylem krytyczny do wszystkiego co robilem i co mnie otaczalo. Depresja zminila to, zrozumialem ze musze pozbyc sie krytyki bo to przynosi apatie. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
maijkell Re: apatia 05.05.08, 13:28 Kurcze, tyle nauki a ja nie moge sie za nic zabrac. Tyle emocji kłębi się we mnie.Chce mi się płakać ale nie potrafie. Przez to obijanie niszcze swoją przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: apatia 05.05.08, 19:19 ile lat trwa leczenie opierające się na 2 fundamentach 1.standard 2.statystyka mysle że 0d 5 do 30 lat trwa takie leczenie, ]obejmuje wtedy kompleks biologia,rodzina,społeczeństwo ale, kto jest wstanie tyle czekać Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: apatia 05.05.08, 19:24 objawy uboczne bywają gorsze od leków, taka koncepcja, pora zacząc wyprogramowyywać samego siebie 1, 2 Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: apatia 06.05.08, 11:29 maijkell napisał: >Kurcze, tyle nauki a ja nie moge sie za nic zabrac. Tyle emocji >kłębi się we mnie.Chce mi się płakać ale nie potrafie. Przez to >obijanie niszcze swoją przyszłość. Zacznij cwiczyc fizycznie, codzienny bieg, rower, silownia, plywanie, itp. To pozwoli Ci obnizyc emocjonalnosc. To wysoka emocjonalnosc nie pozwala Ci zabrac sie za nic. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś