Dodaj do ulubionych

CIA...Facebook, Google, Yahoo

03.05.11, 16:14

- Portal społecznościowy Facebook to "najbardziej przerażająca machina do szpiegowania, jaką kiedykolwiek wynaleziono", w dodatku darmowa - sądzi założyciel portalu demaskatorskiego WikiLeaks Julian Assange.

Julian Assange - To jeden z najważniejszych instrumentów w dyspozycji rządu USA do szpiegowania Amerykanów - zaznaczył Assange w wywiadzie dla telewizji RT (Russia Today) dostępnym na portalu YouTube i omawianym w brytyjskich mediach.

Według 39-letniego Australijczyka, którego ekstradycji domagają się władze szwedzkie, Facebook, Google i Yahoo są połączone z amerykańskimi organizacjami wywiadowczymi.
Obserwuj wątek
    • mala200333 CIA...Facebook, Google, Yahoo 03.05.11, 17:37
      Jakos to mnie nie zaskoczylo.
    • jutta_t Re: CIA...Facebook, Google, Yahoo 03.05.11, 21:55
      Z kartami kredytowymi w Necie trzeba diabelnie uwazac.
      • jutta_t Re: CIA...Facebook, Google, Yahoo 04.05.11, 08:00
        nk.pl tez ponoc niepewne.
      • tadeusz_ski.51 Re: CIA...Facebook, Google, Yahoo 04.05.11, 08:06
        Prosta sprawa, używać zdrowego rozsądku. Jeśli coś wydaje się wątpliwe, unikać, nie podawać danych. Wlazłem na Facebook a tam się okazało, że jakieś pokrewne i powiązane z nim dziadostwo żąda ode mnie podania haseł do skrzynek pocztowych? https://img449.imageshack.us/img449/6508/zdziwko7hq.gif No to się wqrzyłem maksymalnie! Co te skur... le jeszcze nie wymyślą?! Jakim prawem w ogóle podsuwają nam takie pomysły?! https://emoty.blox.pl/resource/nerwus.gif To jest ewidentne włażenie w moją prywatność! Nikomu nie pozwalam grzebać w mojej poczcie, sprawdzać mojej korespondencji czy kontaktów a tym bardziej jakimś nieznanym mi ... osobnikom z Badoo? Skandal i rozbój w biały dzień!
        Co gorsza, to te dupki i głupawe prezenterki z TV publicznej reklamują tego Facebooka opowiadając na wizji o tym portalu? https://img449.imageshack.us/img449/6508/zdziwko7hq.gif To jest karygodne! Bezpłatna reklama uprawiana przez prezenterów amerykańskiego portalu???
        • tadeusz_ski.51 Sorry, w ostatnim zdaniu 04.05.11, 08:09
          zapomniałem (emocje) po słowie "prezenterów" wstawić słowa "polskiej telewizji publicznej"
          Zdanie to powinno brzmieć:
          "Bezpłatna reklama uprawiana przez prezenterów polskiej telewizji publicznej, amerykańskiego portalu???
    • s-orbona Re: CIA...Facebook, Google, Yahoo 10.05.11, 08:18
      Normalka, kolejny który "odkrył Amerykę"uncertain
    • jerzy_55 Re: CIA...Facebook, Google, Yahoo 11.01.17, 16:33
      Ma racje
    • smieszka-on-line Re: CIA...Facebook, Google, Yahoo 14.10.17, 18:32
      Ciekawe
    • black_jotka Re: CIA...Facebook, Google, Yahoo 07.08.19, 17:04
      !!!!
    • mala200333 Re: CIA...Facebook, Google, Yahoo 22.11.19, 00:53
      Ciekawe
    • seremine Re: CIA...Facebook, Google, Yahoo 16.01.20, 18:42
      Ciekawe....