mala200333 Re: 8 maca 08.03.12, 20:24 Zbigniew Murawski …...dzień z życia kobiety niepracującej.... „codziennie porannie od lat nieustannie wieczornie bezsennie na okrągło niezmiennie” kawą powitanie męża zaspanego teczek pakowanie potomstwa zdolnego mąż jadąc do pracy po drodze do szkoły poranny z psem spacer zakupów toboły zwykłe i codzienne odkurzanie kątów porannie niezbędne robienie porządków kolejny psa spacer ze szkół odbieranie obiad szybko na tacę nerwowe wołanie lekcje odrobione kolacja na stole żelazko włączone czynności mozołem słowa od teściowej - ciężko syn haruje.... a ty zadbaj o siebie przecież nie pracujesz...... forum: KSIAZKI,MUZYKA ..i Remarque Odpowiedz Link
black_jotka Re: 8 maca 08.03.12, 21:50 Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę i odrzuć z twarzy gradową chmurę Niech żyje celulit i kurze łapki Bo i tak jesteśmy zajebiste babki .♥ Odpowiedz Link
black_jotka Re: 8 maca 08.03.12, 21:53 Ja KOBIETA oczekuję od ciebie morza miłości prawdziwej bez niej - umieram w bólu kochaj mnie każdej doby chociaż jestem słaba daję ci dość siły abyś zdobył świat Tryptyk podwójnie składany Wyprodukowany przez spółkę poetycką jawną Elżbieta Żukrowska –Jacek Pelian Ja MĘŻCZYZNA rzucam do twych styp całą galaktykę kwiatów które tobie niech będą drogą przez namiętności szlak miłosnych uniesień gwiezdnego nieba roziskrzonego miło Dżek,,, Odpowiedz Link
jutta_t Re: 8 marca 09.03.12, 06:29 Nie życzę sobie, żeby atakowano Kościół pod hasłem jakiejś równości kobiet - zastrzegała w "Kropce nad i" posłanka Marzena Wróbel w ostrej dyskusji z Anną Grodzką o podejściu do kobiet i ich statusie w społeczeństwie. Obie posłanki odniosły się do obecnej sytuacji równości kobiet wobec mężczyzn. Według Marzeny Wróbel z Solidarnej Polski, niepokojącym zjawiskiem może być feminizm, do którego prawa uzurpują sobie środowiska lewicowe. Odpowiedz Link