jerzy_55 Re: ~~~~~~~~~~~~~185 tys. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.05.18, 10:15 Poświęciła się i została w rządzie aby móc spełnić obietnice dane wyborcom! A co takiego obiecała?:paraliż T.K.,upartyjnienie wymiaru sprawiedliwości, obsadzenie"fachowcami"spółek państwowych,sprowadzenie do "parteru"wizerunku państwa na arenie międzynarodowej czy spływy Dunajcem.Po prawdzie spływ jej najlepiej wyszedł Odpowiedz Link
jerzy_55 Re: ~~~~~~~~~~~~~185 tys. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.05.18, 10:17 Loreta Lidia Szalanska Politechnika Wrocławska koszmarna kobieta, bez honoru, a co najgorsze bez elementarnej wiedzy. Przez dwa lata swoich "rzadów" pokazala tyle chamstwa i podlosci jak nigdy dotad nie bylo w polskiej polityce. Teraz zamiast sie schowac w mysia dziure ze wstydu ,to babina dalej brnie, wystawiajac sie na wieksze posmiewisko Odpowiedz Link
jerzy_55 Re: ~~~~~~~~~~~~~185 tys. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.05.18, 10:19 "Jeśli ktoś myśli, że uderzając we mnie, może mnie złamać, to się myli; nie tak łatwo mnie zniszczyć. I na to nie pozwolę". Żałosne! Upodlona jako premier przez Kaczyńskiego, że bardziej upodlić już nie można (kwiatki, a za kilka godzin odwołanie poprzedzone kilkudniowym czołganiem), przyjmuje funkcję wicepremiera. I ona mówi, że nie dała się złamać! Zero godności, typowa pisówa. Odpowiedz Link
jane_doe_hej Re: ~~~~~~~~~~~~~185 tys. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.05.18, 18:00 2 24 5 24 Odpowiedz Link