Dodaj do ulubionych

Nowe muzeum: szkło i beton podziurawiony kulami

23.10.09, 11:19
bardzo ladne.
Obserwuj wątek
    • zjemwaswszystkich Nowe muzeum: szkło i beton podziurawiony kulami 23.10.09, 23:53
      Z muzeami zdążymy jak widać na euro 2012, z drogami i stadionami nie. No ale
      przecież najważniejsze jest nasze męczeństwo, a nie teraźniejszość i przyszłość.
      • Gość: W Re: Nowe muzeum: szkło i beton podziurawiony kula IP: *.stansat.pl 24.10.09, 13:11
        > Z muzeami zdążymy jak widać na euro 2012, z drogami i stadionami nie. No ale
        > przecież najważniejsze jest nasze męczeństwo, a nie teraźniejszość i przyszłość
        > .

Naród bez historii przestaje istnieć. Trzeba pamiętać o zamordowanych Polakach
        przez Niemców (a nie nazistów jak to się teraz ładnie określa) .
      • Gość: nickodem Re: Nowe muzeum: szkło i beton podziurawiony kula IP: *.n4u.abpl.pl 27.10.09, 00:12
        Ja lubię chodzić po muzeach. Tożsamość i pamięć jest istotna. Mecze to rozrywka.
        Może dla kogoś fajna. Ja nie oglądam. Nie wiem, czy przyszłość, to tego typu
        obiekty. Wg mnie ładowanie kasy w takie inwestycje, gdy nasz sport i tak jest na
        niskim poziomie jest trochę mało sensowne. Co do dróg to o wiele ciężej idzie
        budowa infrastruktury. Jednak inwestycja w budynek jest prostsza. Sam nadzór
        architekta, to już konkret. Drogi są rozlazłe i brak koordynacji, czegokolwiek,
        co dałoby gwarant, że sie je w czasie skończy i w ogóle, że nie odwali się
        prowizorki.
    • Gość: drojb Co to za mopda na bunkry i beton? IP: 94.75.121.* 25.10.09, 13:35
      Piękny i poruszający cmentarz w lesie w Palmirach chcą zamienić na wylany w
      lesie beton i ponury bunkier.
      Cytadelę chcą zniszczyć wylewając beton o wymiarach "jak plac Defilad"(!!!), w
      dodatku wycinając drzewa i niszcząc zabytkowe wały i mur. Zgroza!
      • Gość: nickodem Re: Co to za mopda na bunkry i beton? IP: *.n4u.abpl.pl 27.10.09, 00:13
        To najlepiej zrobić to muzeum w Warszawie w centrum, co? Forma zaś zamiast
        bunkra powinna być szklana i nowoczesna? Bez przesady z tą zgrozą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka