Gość: Ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 10:53 Własnie jakie sa wasze fantazje o których myślicie jedynie w samotności własnej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanchet Chodzi o te seksualne? Bo jak tak to ja 26.04.04, 10:57 jak już gdzieś pisałam- marzy mi sie seks w loży teatru ( nie wiem czy dobrze napisałam loża najwyżej Sprite mnie poprawi-nie chce mi się sprawdzać) a więc w loży w czasie jakiejś dramatycznej opery- takiej kiedy to ciało przechodzą dreszcze od muzyki no i nie tylko...mu już o tym powiedziałam a on nazwał mnie jak zwykle Dzikusem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 11:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Fantazje których boicie sie zrealizowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 11:11 Ja chciałabym namietnie sie kochać na przystanku autobusowym pod Pałacem Kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Fantazje których boicie sie zrealizowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 11:21 tez z psem duzej rasy? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Fantazje których boicie sie zrealizowac? 26.04.04, 11:14 seks analny mi sie marzy, ale boje sie powiedziec mezowi, bo mi potem zyc nie da, a ja tylko raz sprobowac bym chciala, a ten to wezmie za otwarcie drzwi i wyrzucenia klucza do jeziora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajdeczka no to ci renia wspolczuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 11:23 bo ja od dawna wspolzyje analnie. strasznie zacofani jestescie w tej grecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspira pajdeczko - nie wszyscy muszą być tak nowocześni IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 12:12 Ja mam 43 lata i nie próbowałem miłości greckiej bo moje partnerki nie zgadzały się na to a ja szanowałem ich wybór. Może się okazać, że umrę nie zaznawszy tej "przyjemności" i wcale nie rozpaczam z tego powodu. Jest tyle extra sposobów zaspokajania kobiety... PS. Mieszkałem w Grecji ponad 3 lata i nie widzę tam tradycji starożytnych stosunków odbytniczych... Z drugiej strony słyszałem o kłopotach zwieraczy odbytu u kobiet i homoseksualistów na starość uprawiających ten rodzaj sexu. Nie wiem czy to prawda ale może warto wziąć to pod uwagę lub przynajmniej sprawdzić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajdeczka Re: pajdeczko - nie wszyscy muszą być tak nowocze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 15:13 tradycja jet kultywowana w gorach, przez pasterzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: no to ci renia wspolczuje IP: 213.16.163.* 26.04.04, 15:09 Wlasnie tym sie roznimy - dla ciebie takie rzeczy jak seks analny sa wyznacznikiem nowoczesnosci. no comm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajdeczka Re: no to ci renia wspolczuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 15:14 a czemu reniu nie masz w adresie na koncu literek "gr"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: no to ci renia wspolczuje IP: 213.16.163.* 26.04.04, 15:29 No wlasnie nie wiem. Od kilku dni tak mam. Zdaje sie, ze moj provider zaczal dbac o anonimowosc swoich klientow, czy co? A czemu uwazasz, ze seks analny jest miara nowoczesnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: Fantazje których boicie sie zrealizowac? 26.04.04, 11:57 Kupuję psa i się go nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec Re: Fantazje których boicie sie zrealizowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 15:15 Fitit , suka bedzie lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś