Dodaj do ulubionych

Fantazje których boicie sie zrealizowac?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 10:53
Własnie jakie sa wasze fantazje o których myślicie jedynie w samotności
własnej osoby?
Obserwuj wątek
    • blanchet Chodzi o te seksualne? Bo jak tak to ja 26.04.04, 10:57
      jak już gdzieś pisałam- marzy mi sie seks w loży teatru ( nie wiem czy dobrze
      napisałam loża najwyżej Sprite mnie poprawi-nie chce mi się sprawdzać)
      a więc w loży w czasie jakiejś dramatycznej opery- takiej kiedy to ciało
      przechodzą dreszcze od muzyki no i nie tylko...mu już o tym powiedziałam a on
      nazwał mnie jak zwykle Dzikusem:(
    • Gość: Ola [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 11:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kasia Re: Fantazje których boicie sie zrealizowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 11:11
      Ja chciałabym namietnie sie kochać na przystanku autobusowym pod Pałacem
      Kultury.
      • Gość: Ola Re: Fantazje których boicie sie zrealizowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 11:21
        tez z psem duzej rasy?
    • reniatoja Re: Fantazje których boicie sie zrealizowac? 26.04.04, 11:14
      seks analny mi sie marzy, ale boje sie powiedziec mezowi, bo mi potem zyc nie
      da, a ja tylko raz sprobowac bym chciala, a ten to wezmie za otwarcie drzwi i
      wyrzucenia klucza do jeziora.
      • Gość: pajdeczka no to ci renia wspolczuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 11:23
        bo ja od dawna wspolzyje analnie. strasznie zacofani jestescie w tej grecji.
        • Gość: inspira pajdeczko - nie wszyscy muszą być tak nowocześni IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 12:12
          Ja mam 43 lata i nie próbowałem miłości greckiej bo moje partnerki nie zgadzały
          się na to a ja szanowałem ich wybór. Może się okazać, że umrę nie zaznawszy
          tej "przyjemności" i wcale nie rozpaczam z tego powodu. Jest tyle extra
          sposobów zaspokajania kobiety...
          PS. Mieszkałem w Grecji ponad 3 lata i nie widzę tam tradycji starożytnych
          stosunków odbytniczych... Z drugiej strony słyszałem o kłopotach zwieraczy
          odbytu u kobiet i homoseksualistów na starość uprawiających ten rodzaj sexu.
          Nie wiem czy to prawda ale może warto wziąć to pod uwagę lub przynajmniej
          sprawdzić.
          Pozdrawiam
          • Gość: pajdeczka Re: pajdeczko - nie wszyscy muszą być tak nowocze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 15:13
            tradycja jet kultywowana w gorach, przez pasterzy:)
        • Gość: renia Re: no to ci renia wspolczuje IP: 213.16.163.* 26.04.04, 15:09
          Wlasnie tym sie roznimy - dla ciebie takie rzeczy jak seks analny sa
          wyznacznikiem nowoczesnosci. no comm.
          • Gość: pajdeczka Re: no to ci renia wspolczuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 15:14
            a czemu reniu nie masz w adresie na koncu literek "gr"?
            • Gość: renia Re: no to ci renia wspolczuje IP: 213.16.163.* 26.04.04, 15:29
              No wlasnie nie wiem. Od kilku dni tak mam. Zdaje sie, ze moj provider zaczal
              dbac o anonimowosc swoich klientow, czy co? A czemu uwazasz, ze seks analny
              jest miara nowoczesnosci?
    • fitit Re: Fantazje których boicie sie zrealizowac? 26.04.04, 11:57
      Kupuję psa i się go nie boję.
      • Gość: Zawodowiec Re: Fantazje których boicie sie zrealizowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 15:15
        Fitit , suka bedzie lepsza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka