Dodaj do ulubionych

Czym wybielic zęby?

IP: *.tpnets.com 07.05.04, 11:19
Bylam wlasnie w Rosmanie a tam do wybielania kilka produktów:
Simply White - wybielający zel na 14 dni
Whitestrips - paski na 7 dni
Aquafresh - zel
Aquafresh - paseczki,na 14 dni, a przy tym tansze od tych White... bo okolo
70 zł
I nic nie kupilam bo postanowilam sie was poradzic! Moze macie cos
sprawdzonego?
Obserwuj wątek
    • Gość: verena Re: Czym wybielic zęby? IP: *.tuwien.ac.at 07.05.04, 12:04
      Najlepsze efekty daje wybielanie u dentysty.Ja robilam zelem Night White (5lat
      temu), ale teraz jest nowy zel Opalescence , mocniejszy i daje super efekty ,
      moj chlopak w styczniu nim wybielal i poprostu extra efekt.Teraz nosze aparat ,
      ale jak go sciagne to sobie jeszcze raz wybiele teraz Opalescence.Aha i co
      wazne ,takie wybielanie jaest naprawde trwale , ja robilam to 5 lat temu i do
      dzisiaj ludzie sie mnie pytaja co robie ,ze mam takie biale zeby.U mnie 2
      szczykawki +odlew zebow kosztuja 400zl.Starcza to na 14 dni wybielania .Ale co
      do cen po wejciu do EU to nie wiem bo dentystka mi mowila , ze ma wszystko duzo
      podrozec ze wzgledu na wprowadzenie VATu na material.Najlepiej zapytaj
      dentysty.Pozdrawiam Verena.
      • Gość: renka Re: Czym wybielic zęby? IP: *.tpnets.com 07.05.04, 12:09
        dziekuje bardzo musze sie poradzic mojej dentystki, za 400 zl. to bardzo
        atrakcyjne zwlaszcza ze efekt sie utrzymuje dlugi czas
        • agnie_szka9 Re: Czym wybielic zęby? 07.05.04, 12:32
          polecam pastę do zębów Beverly Hills wybielającą. jest do zębów wrażliwych, dla
          palaczy i zwykła.
          świetnie wybiela i nie niszczy szkliwa. kosztuje od 15-20 zł. w zależności
          gdzie kupowana
          • Gość: Szo Re: Czym wybielic zęby? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 07.05.04, 12:42
            Ja zdecydowanie polecam zestaw wybielajacy "Biala Perla". Kosztuje ok. 60 zl i
            mozna go kupic w aptekach. W zestawie sa: 2 tubki zelu wybielajacego, ktory
            jednoczesnie wzmacnia i reminalizuje szkliwo, 2 plastykowe foremki do
            nakladania na zeby i wzornik odcieni zebow (zeby ocenic efekty).
            Ja stosuje ten preparat nastepujaco: nakladam cienka warstwa zel do foremek i
            20-30 minut trzymam je na zebach, potem dokladnie plucze - stosuje zel 2 razy
            dziennie przez 7 dni pod rzad (mozna raz dziennie przez 14 dni). Potem
            powtarzam co 3 miesiace. Ten zestaw starcza mi na rok.
            Efekty wg mnie sa super - po prostu biale zeby i to na calej powierzchni a nie
            tylko od frontu jak w przypadku paseczkow. Na codzien pije sporo kawy i
            ciemnych sokow owocowych i warzywnych - ten zel to wszystko wybiela.
            • Gość: mik Re: Czym wybielic zęby? IP: *.no.powertech.net 07.05.04, 14:29
              a czy nie ma kłopotów z nadwrazliwoscią zębów?mam wrażliwe zęby i nie jestem
              pewna czy mogę używać tego rodzaju preparaty?
    • Gość: miga Re: Czym wybielic zęby? IP: *.tpnets.com 11.05.04, 15:56
      ponawiam
    • Gość: paulaa Re: Czym wybielic zęby? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.05.04, 17:59
      nie stosuj zadnego rozdzaju paskow bo ci wybiela moze plytke ale przerw i
      nirownosci juz nie
      • Gość: madie Re: Czym wybielic zęby? IP: *.neting.com.pl 11.05.04, 19:02
        ja przylaczam sie do pozytywnego glosu na temat bialej perly. stosuje ja juz od
        jakis 3 lat (oczywiscie z odpowiednimi przerwami) i jestem bardzo zadowlona z
        efektow. poza tym dentysta powiedzial mi ze ona ma slabszy roztwor substancji
        wybielajacej niz paski(wiec mniejsze ryzyko wystapienia podraznien u osob o
        wrazliwych dziaslach) a u mnie spokojnie wystarcza. poza tym faktycznie ma
        dzialanie rewitalizujace i wzmacniajace szkliwo.ja polecam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka