Dodaj do ulubionych

pajacyki i sznureczki

12.05.04, 20:50
Oko nie mylilo mnie na temat pajacykow na sznureczkach na P2.

"Prim obecnie jest najlepsza zabawa ludzmi jaka znam. Czerpie pelnymi
garsciami majac setny ubaw gdy rozne osobniki reaguja jak im sie pociagnie za
sznurek.
Pod tym wzgledem Prim jest w rozkwicie wink"
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=12569052&a=12569331
Obserwuj wątek
    • Gość: alaskanka link jeszcze raz IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 12.05.04, 20:52
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=12569052&a=12569331
      • Gość: alaskanka jeszcze jeden link sznureczkowo-pajacykowy IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 12.05.04, 21:05

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=9492577&a=10262739
    • beebop123 Re: pajacyki i sznureczki 12.05.04, 23:18
      Jezus Maria, idz sie leczyc kobieto, bo zle z toba.

Dobry psychiatra wyleczy obsesje, pare miesiecy na prochach i
      behawiorystycznych cwiczeniach i od razu lepiej bedzie, naprawde!

I nie pij tyle!
      • antyalaskanka3 Nieeee 12.05.04, 23:26
        to jest tak: sznureczek zostal pociagniety a alaskanka3-pajacyk podskoczyla.

Rozumiesz? Co prawda pociaganie za jej sznurek przestaje mnie bawic powoli bo
        jest takie dziecinnie latwe i przewidywalne.
      • antyalaskanka3 Re: pajacyki i sznureczki 12.05.04, 23:31
        A swoja droga to zaczyna mi byc zal tej kobieciny.
        Tyle miesiecy juz minelo a ona nadal nie moze przejsc do porzadku dziennego i
        czyta wszystko co jest wypisywane na p2.
        Oj, zalosna, zalosna baba.
      • alaskanka3 ... kto komu sznureczki pociaga ? 13.05.04, 00:38

To wlasnie wy dajecie sie pociagac za kazdym razem, pajacyki drogie smile)).

Poczawszy od owego nieszczesnego P2, na ktorym zaprezentowaliscie amatorszczyzne
        latwa do odczytania przez kazdego ktos choc troche amatorsko interesuje sie
        psychologia (nie mowiac o wpadkach oczywistych typu jednoczesne usuwanie
        fotografii przez 2 rozne 'osoby'), az do wystepow na Polonii - wystarczy ze
        stukne w klawiature, efekt murowany smile).

Filipek skompletowal linki, zajrzalam przy okazji na P2 no i rzeczywiscie - bal
        manekinow w pelnym rozkwicie. Bede zagladala sporadycznie tu, tam i owdzie,
        chyba ze zamkniecie interes albo nadacie temu Forum odpowiednia nazwe czyli
        "Forum Antypolonijne".

ps.
        co jest ? czas odpowiedzi wam sie zdecydowanie pogarsza !
        podobno na to pomagaja sledzie.
        • antyalaskanka3 Re: ... kto komu sznureczki pociaga ? 13.05.04, 00:43

Mam pytanie: j23 twierdzi ze zrobilas laske Solskiemu i potem dostal genital
          warts. Czy to prawda?
        • antyalaskanka3 Idiotka nr 1 forum Polonia 13.05.04, 00:45

> Filipek skompletowal linki, zajrzalam przy okazji na P2 no i rzeczywiscie - bal
          > manekinow w pelnym rozkwicie. Bede zagladala sporadycznie tu, tam i owdzie,
          > chyba ze zamkniecie interes albo nadacie temu Forum odpowiednia nazwe czyli
          > "Forum Antypolonijne".
          >

Nie tlumacz sie, nie tlumacz choc to bardzo grzeczne z twojej strony mimo tego
          ze zostalas lekko przycisnieta.
          Tak trzymaj, moze jeszcze beda z ciebie ludzie bo na razie jestes idiotka nr 1
          forum Polonia
          • alaskanka3 .... bal kulawych manekinow 13.05.04, 00:49

No i gdzie ja znajde taka rozrywke ? za zadne pieniadze i nigdzie.
            • antyalaskanka3 Re: .... bal kulawych manekinow 13.05.04, 00:58
              Tylko taka kretynka jak ty moze znajdowac rozrywke w tym ze jest wyzywana i
              ponizana gdy tylko cos napisze na forum.

Nie dosc ze masz krzywe nogi to jeszcze jestes niezbyt rozwninieta.

Nic dziwnego ze Luiza "pomylila" sie z adresem. Kto by chcial spotykac sie z
              takim kuriozum jak ty stary nierobie.
              • alaskanka3 .... bal kulawych manekinow z malym rozumkiem 13.05.04, 07:32

Obrazic to mozecie mnie nie bardziej niz aktorzy kiepskiej sztuczki, drogie
                pajacyki z malym rozumkiem. Kazdy kto przezyl choc kilka lat w PRL czuje was na
                odleglosc. Ciekawe tylko ze jestescie niereformowalni podobnie jak reszta
                towarzyszy: lata swietlne minely a wy wciaz stosujecie te same sztuczki, czy w
                tym fachu nie ma zadnego postepu ?

Luiza miala okazje mnie spotkac w Sydney, nie pojawila sie tam, podobnie jak
                zniknela jak kamien w wode z watku z pomyslem na uwiarygodnienie "Aniutka":
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=12552800&a=12555870
                • Gość: czerwony.berecik Re: .... bal kulawych manekinow z malym rozumkie IP: *.oc.oc.cox.net 13.05.04, 07:47
                  a nie przyszlo ci do glowy ze Luiza po prostu olała twoj belkot stuknietej
                  starzejacej sie baby?

• alaskanka3 .... bal kulawych manekinow z malym rozumkiem 13.05.04, 07:52
                    Gość portalu: czerwony.berecik napisał(a):

> a nie przyszlo ci do glowy ze Luiza po prostu olała twoj belkot stuknietej
                    > starzejacej sie baby?
                    >

Jestescie jednak niezawodne jesli idzie o odzew, pajacyki -)))

A skad ta pewnosc ze ja to rzeczywscie ta osoba ktora przedstawila sie na P2 ??
                    • Gość: czer.ber Re: .... bal kulawych manekinow z malym rozumkiem IP: *.oc.oc.cox.net 13.05.04, 07:59
                      a tyle emaili wysylalas, post za postem "luiza odbierz list" hahaha
                      a Luiza wyczula debila i ja olala hahaha

i przestan juz plakac nad tym p2
                      pies z kulawa noga za toba nie placze
                      smieszne stare babsko

a jak tam praca? masz jakies szanse? bo z tymi sieciami to chyba nic nie bedzie?
                      niewiele umiesz i niewiele wiesz

musze jednak przyznac ze Luiza wzbudzila moje uznanie: tak szybko sie
                      zorientowala z jakim tllumokiem ma do czynienia hahaha
                      • alaskanka3 .... bal kulawych manekinow z malym rozumkiem 13.05.04, 08:03

Ciekawa proba, starajcie sie dalej.

Czy czer.ber to cos innego niz czetwony.berecik ?
                        • Gość: cze.be Re: .... bal kulawych manekinow z malym rozumkiem IP: *.oc.oc.cox.net 13.05.04, 08:07
                          zapominasz sie: to nie jest zebranie POP wiec nie musisz uzywac formy WY
                          jak widac stare przyzwyczajenie mocno zakorzenione

• alaskanka3 .... bal kulawych manekinow z malym rozumkiem 13.05.04, 08:15

Powiadasz ze to jedna ofiara zostala pozostawiona nad klawiatura i ma tak klepac
                            bzdury do konca swiata ?

Znudzilam sie, jesli pokazecie cos nowego i ciekawszego moze ew. odpowiem.
          • filipek.us antyalaskanka3: Idiotka nr 1 forum Polonia2 13.05.04, 02:41
            antyalaskanka3 napisała:

Na niniejszym forum WŁiI Pomrocznej podszywa się pod amerykańskie IP w celu uwiarygodnienia prowokacyjnych bzdur przeciwko Polonii

Gazeta.pl : Forum : Polonia 2: "Jeden
            taki (podpisal sie: tropiciel sladow) twierdzil, ze ertes, backpacker, i
            jeszcze kilka osob to jedna grupa zblizona do kol UOP-u.
            Nie wierzylem, ale skoro sie odezwales akurat teraz´to moze on ma racje?"

Gazeta.pl : Forum : Polonia 2: "Nie
            kolego. Nie za hackera. Za pracownika 'czegostam'. Przeczytalem wszystkie
            twoje posty z ostatnich 2 lat (ciekawe rzeczy pisales). Piszesz zawsze 'po lini
            SLD'."
            • Gość: terminator Re: antyalaskanka3: Idiotka nr 1 forum Polonia2 IP: *.phil.east.verizon.net 13.05.04, 05:40
              Nie chce mi sie czytac tego watku, bo i tak swoje wiem.

alaskanka3 tak lubi ciagnac, ze chwilowo nie majac w reku zadnej fujary, ciaga
              za jakies sznurki.
              • Gość: twoj aniol stroz do wszystkich IP: *.nwresd.k12.or.us / *.nestucca.k12.or.us 13.05.04, 09:50
                przestancie dokuczac Luzi, ona tak juz ma...jest bez pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka