Dodaj do ulubionych

Bulgaria za 699 zl za 18 dni

01.07.04, 00:43
Odwiedzcie stronke wyjazdy.com.pl a na pewno nie pozalujecie.
Polecam maja swietna oferte i niskie ceny.
Obserwuj wątek
    • Gość: quantas Re: Bulgaria za 699 zl za 18 dni IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 17:48
      z całym szcunkiem ale nikt nikomu w europie nie oferuje wczasów za 38 zł za
      dzień. Nawet jeśli są bez dojazdów i żarcia. No chyba że śpi się w totalnym
      syfie.
      • tomaszek193 Re: Bulgaria za 699 zl za 18 dni 14.07.04, 00:23
        niestety są tacy, którzy się nabiorą, a potem lamentują jaka ta Bułgaria
        beznadziejna. Nie dociera jeszcze do wielu, że jakość musi kosztować,...to tak
        jak zakupy w biedronce czy lidlu, co tanie to do d...,
    • aseretka Re: Bulgaria za 699 zl za 18 dni 14.07.04, 16:46
      Wystarczy poczytać opinie o wyjazdy.com i biurze Oskar na stronie
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=13806051&v=2&s=0
      • wwwodnik Re: Bulgaria za 699 zl za 18 dni 14.07.04, 19:44
        wy ludzie to jacys nienormalni jestescie.Krytykowac tylko umiecie.Wydaje wam
        sie ze duzo wiecie a tak na prawde to wiele pozostawia do zyczenia...
        Ja wciaz uwazam ze to biuro jest dobre bo bylem z nimi tryz razy i sie nie
        zawiodlem.W tym roku tez jade z nimi a wy jak chcecie przeplacac to prosze
        bardzo.Aseretko a ty skoro jestes tak doswiadczona w wyjazdach to moze wlasne
        biuro otworzysz co?
        • Gość: Ania Re: Bulgaria za 699 zl za 18 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:59
          W ubiegłym roku byłam w Bułgarii za 600zł (14dni bez wyżywienia) i nie uważam,
          że skoro pojechałam za mniejsze pieniądze to było do d... Można wybrać drogą
          wycieczkę i wrócić również niezadowolonym. Tanie nie oznacza gorsze.
        • aseretka Re: Bulgaria za 699 zl za 18 dni 15.07.04, 09:05
          Oczywiście, że tanie nie znaczy gorsze. Zawsze wyszukuję tanich apartamentów
          lub noclegów. Ale i wiem, za co płacę i jaki dokładnie jest standard. No i
          płacę za tyle noclegów z ilu rzeczywiście korzystam. A w przypadku wyjazdu z
          Oskarem 18 dni to 14 noclegów.
          Przykład: Rawda, transport: autokarem klasy LUX, zakwaterowanie: 9 lub 13
          noclegów, opieka pilota w czasie podróży, opieka rezydenta na miejscu, VAT,
          Informacje dodatkowe
          - zakwaterowanie 9 lub 13 noclegów w pokojach 2,3 i 4 os. z łazienką
          przypadającą na dwa pokoje
          - na miejscu pobierana jest kaucja zwrotna w wysokości 20 Euro/os
          -uczestników prosimy o zabranie środków czystości
          -gwarancja pokoju 2 os. + 50 zł/os.
          Porządny apartament w Bułgarii ( salonik z aneksem kuchennym + dwie sypialnie )
          można wynająć za 5 euro od osoby. Przy 6 osobach to wydatek 30 euro dzienie,
          czyli jakieś 140 zł Czyli dwa tygodnie pobytu dla sześciu osób kosztuje mnie
          około 2000 zł. Oskar proponuje mi 13 noclegów za 1200 zł od osoby. Czyli za 6
          osób zapłacę 7200 zł. (!) Oczywiście jeszcze trzeba doliczyć koszty transportu.
          Ale w przypadku 2700 km ( w obie strony 5400 km ) będą one dużo dużo niższe niż
          5200 zł. Zwłąszcza, że benzyna w Rumunii i Bułgarii jest tańsza niż u nas.
          A co do otworzenia własnego biura, to niestety nie nadaję się do tego, bo
          znając siebie dokładałabym do tego interesu, chcąc jak najbardziej zadowolić
          klientów. Planuję jednak co roku kilka wyjazdów dla mnie i dla najbliższej
          rodziny od ponad 10 lat. Więc troszkę doświadczenia w tym mam.
        • aseretka Re: Bulgaria za 699 zl za 18 dni 15.07.04, 09:10
          wwwodnik, prosiłabym jeszcze o pokazanie ( konkretnego linka ) do oferty
          Bułgaria za 699 zł za 18 dni. Szukałam i nie znalazłam. Wieć po co robić z
          ludzi balonów.
    • Gość: Asia Re: Bulgaria za 699 zl za 18 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:16
      Ja też szukałam wycieczki za 699zł i nie znalazłam!
    • Gość: maja Re: Bulgaria za 699 zl za 18 dni IP: *.toya.net.pl 15.07.04, 23:01
      jedno wielkie oszustwo -18 dni to 13 noclegów, a 14 dni to 9 noclegów.znalazłam
      coś takiego:
      Transport › własny
      Cena › 679 zł/os.
      Cena zawiera › zakwaterowanie, opieka rezydenta na miejscu, VAT
      Cena nie zawiera › ubezpieczenie: KL i NNW 30 zł (oferta 14 dniowa) lub 35 zł
      (oferta 18 dniowa), opłaty klimatycznej (ok. 1 Euro/ dzień), biletów wstępu do
      zwiedzanych obiektów, wyżywienia
      Program Ramowy
      Dzień 1 - 9 lub 13 - Pobyt na miejscu, możliwość skorzystania z wycieczek
      fakultatywnych: Istambuł - bogaty program zwiedzania (m in. Błękitnego meczetu,
      Bizantyjskiego Hippodrumu), Sozopol - zwiedzanie cerkwi św. Jerzego, przejazd
      łódką motorową po rzece Ropotamo, Warna - morska stolica Bułgarii, zwiedzanie
      delfinarium, Jeep Safari, Wieczór we wsi bułgarskiej - bogaty program
      folklorystyczny w kilkunastoosobowego zespołu artystów, smakowanie tradycyjnych
      potraw i trunków bułgarskich.
      Dzień 9 lub 14 - Zdawanie apartamentów, czas wolny, wyjazd do Polski.
      -uczestników prosimy o zabranie środków czystości
      -gwarancja pokoju 2 os. + 50 zł/os.
      wychodzi więc na to, że gdy w podrspędzę nie 4 dni ale 10 to oskar może to
      reklamować jako wyjazd 23-dniowy. niezły wypas
      ceny wycieczek lotniczych też dużo wyższe niż w innych biurach a standard
      bliżej nieokreślony
      sprawdzcie sami
    • aseretka Re: Bulgaria za 699 zl za 18 dni 20.07.04, 15:21
      wwwodnik, cały czas czekam na konkretne wskazanie tej reklamowanej przez ciebie
      oferty. Może przekonasz mnie i dam się namówić na wyjazd z Oskarem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka