Gość: nevermind IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:08 SKASOWALI MI WCZORAJSZT WĄTEK W KTÓRYM NIE BYŁO NIC OBRAŹLIWEGO pie**** admini jak trzeba wykasować kto tu śmieci i jedzie chamstwem to nie kasują:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deresz Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:03 Oni wypieprzają wątki na chybił trafił, jeszcze trochę i się stąd wyniosę. a skasowane wątki są w oślej ławce. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? 01.09.04, 20:06 Dojdzie do tego że banici otworza własne forum z wykasowanymi wątkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermid Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:21 wiem juz dawno sobie przywróciłam:> once again-wczesniej był śmietnik teraz jest komuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivern Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:23 zawsze mozemy zrobic komune w smietniku... :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:27 albo śmietnik w komunie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babygirl Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:05 dawajcie założymy własną stronkę i własne forum dla kobiet (od razu zablokujemy hotdoga) co Wy na to?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:08 a może jakiś mały zamach stanu na to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=15360226&a=15410965 babygirl ale my tu już nie jesteśmy mile widziani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:11 widocznie watek byl zbyt glupi i malo smieszny, hehehehehe, tez bym go skasowal hahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.oskbraniewo.pl 01.09.04, 21:42 Całkowicie się z Tobą zgadzam i rozumiem Twoje rozgoryczenie z powodu skasowania wątku. Też zauważyłam, że "króluje" tu jeden smarkacz (chyba wszyscy wiedzą o kogo chodzi, a jeśli nie to mam na myśli to gówno na "g" ), zaczyna po kilka watków i tego nikt nie widzi...a do tego, jakim słownictwem on się posługuje. Uważam, że to jego powinni wywalić i skasować raz na zawsze, a wątków innych nie kasować. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smarkacz2 Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:16 jest nas tu wiecej, tych smarkaczy, i damy wam popalic, a co do skasoeania tego watku to widac byl wyjatkowo glupi, zreszta jak wszystkie autorstwa tej never...cos czy innej Odpowiedz Link Zgłoś