Dodaj do ulubionych

ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:08
SKASOWALI MI WCZORAJSZT WĄTEK W KTÓRYM NIE BYŁO NIC OBRAŹLIWEGO
pie**** admini jak trzeba wykasować kto tu śmieci i jedzie chamstwem to nie
kasują:/
Obserwuj wątek
    • Gość: deresz Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:03
      Oni wypieprzają wątki na chybił trafił, jeszcze trochę i się stąd wyniosę. a
      skasowane wątki są w oślej ławce.
    • mariolka99 Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? 01.09.04, 20:06
      Dojdzie do tego że banici otworza własne forum z wykasowanymi wątkami;)
    • Gość: nevermid Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:21
      wiem juz dawno sobie przywróciłam:>
      once again-wczesniej był śmietnik teraz jest komuna
      • Gość: vivern Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:23
        zawsze mozemy zrobic komune w smietniku... :>
        • Gość: nevermind Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:27
          albo śmietnik w komunie :]
          • Gość: babygirl Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:05
            dawajcie założymy własną stronkę i własne forum dla kobiet (od razu zablokujemy
            hotdoga)
            co Wy na to?:)
            • Gość: nevermind Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:08
              a może jakiś mały zamach stanu na to forum?
            • Gość: nevermind Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:10
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=15360226&a=15410965
              babygirl ale my tu już nie jesteśmy mile widziani
    • Gość: lol Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:11
      widocznie watek byl zbyt glupi i malo smieszny, hehehehehe, tez bym go skasowal
      hahahahahha
    • Gość: Aga Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.oskbraniewo.pl 01.09.04, 21:42
      Całkowicie się z Tobą zgadzam i rozumiem Twoje rozgoryczenie z powodu
      skasowania wątku. Też zauważyłam, że "króluje" tu jeden smarkacz (chyba wszyscy
      wiedzą o kogo chodzi, a jeśli nie to mam na myśli to gówno na "g" ), zaczyna po
      kilka watków i tego nikt nie widzi...a do tego, jakim słownictwem on się
      posługuje. Uważam, że to jego powinni wywalić i skasować raz na zawsze, a
      wątków innych nie kasować. Pozdrawiam!
      • Gość: smarkacz2 Re: ja nie mogę, skasowali mi wątek i za co??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:16
        jest nas tu wiecej, tych smarkaczy, i damy wam popalic, a co do skasoeania tego watku to widac byl wyjatkowo glupi, zreszta jak wszystkie autorstwa tej never...cos czy innej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka