etrusek 08.09.04, 13:23 www.rivahotels.com/diva/eng/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etrusek Re: Riva Diva (5*) - Lara 23.06.05, 13:15 autorka: Viki Byłam w tym hotelu we wrzesniu. Hotel bardzo ekskluzywny, lobby, pokoje, baseny, restauracje-wszystko robi niesamowite wrazenie. Ogolnie w dzielnicy Lara sa przede wszystkim 5* hotele. Sporo sie tam jeszcze buduje, wiec widok z niektorych oknien na pewno nie bedzie na zielen. Ale to nie jest wazne. Hotel na pewno bardzo Ci sie spodoba. Uprzedzam jednak, że elegantsze ubrania na kolacje sa zdecydowanie mile widziane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: Riva Diva (5*) - Lara 01.01.06, 15:18 autor: doris112@wp.pl Kilka dni temu wrócilam z Turcji, byłam w hotelu Riva Diva Exclusive - było cudownie.... Obawiałam sie że zima w turcji nie jest za ciekawie, jednak na szczęcie się myliłam. Pogoda była taka jak u nas latem miedzy 20 a 24 stopnie. Woda w morzu 20 stopni. Musze przyznac ze hotel robi wrażenie, jest przepiękny i duży. Obsługa jest niesamowiata, ciągle uśmiechnięta, zagadują są bardzo sympatyczni. Jesli chodzi o jedzenie to jest go bardzo dużo i bardzo często, tak więc nie ma możliwości chodzic tam glodnemu. Co prawda zima hotel jest troche uśpiony, ze wgledu ze nie ma sezonu, ale za to w cenie jest alkohol i jedzenie 24h na dobę. codziennie sa dyskoteki(w sezonie zimowym alkohol jest tam za darmo), wieczorami jest też muzyka na żywo (jezzowa, takze na hollu mozna wypic drinka przy muzyce fortepianu). Blisko hotelu jest centrum handlowe w ktorym mozna kupic wszysko, nie ma sensu jechania do miasta. bylam na wycieczce w Antalij i musze przyznac ze jest to miasto chaos. Jednak warto zobaczyć jak ludzie żyja w tej cześci świata. Z tego co wiem to polskie biura nie organizuja wyjazdow do turcji zima, ja pojechałam z biura niemieckiego, za nie duze pieniądze. W hotelu jak i w miescie mozna dogadac sie po niemiecku, angilesku i rosyjsku - z tego co zauwazylam to turcy to poligloci :) Serdecznie polecam hotel Riva Diva Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Riva Diva (5*) - Lara 04.02.07, 18:45 Ja po prostu zakochałam się w tym hotelu. Spedziłam w nim najlepsze wakacje zycia. Goraco polecam. Chyba najlepszy hotel sieci Riva. Judka Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Riva Diva (5*) - Lara 04.02.08, 17:27 Wyjazd rodzinny. Najlepsze wakacje mojego życia. Koszt jaki jest każdy widzi, ale człowiek nie żałuje ani grosza wydanego na ten hotel. wszystko dopięte na ostatni guzik, wspaniała obsługa, animacje, posiłki tak urozmaicone że aż żal kiedy zaczyna brakować miejsca w żołądku:) Bardzo miło wspominam przyjęcia galowe. Obsługa nie nachalna jeśli chodzi o napiwki. Zagospodarowanie terenu przy basenie i na plaży rewelacyjne, barki z napojami i wszelkimi alkoholami, grill, lody, włoskie przekąski, wszystko w cenie. Dużo leżaków, chociaż warto wstać rano i zająć w dobrym miejscu. Miłym akcentem jest też molo, z fotelami i leżakami oraz parasolami. Pokoje i łazienka urządzone z gustem, nie ma się do czego przyczepić. Żal wyjeżdżać. Mogę również polecić biuro GTI oraz organizowane przez nie wycieczki. Jedyny minus-rezydent zjawił się dopiero na drugi dzień po naszym przyjeździe. Autor: Beata Odpowiedz Link Zgłoś