Dodaj do ulubionych

list pozegnalny

IP: *.nas.onetel.net.uk 17.04.02, 10:27
sledze co sie tu dzieje i pisze od kilku tygodni..
i juz wyrobilem sobie zdanie..
wiecej tu nie zagladne...
pozdrawiam Was serdecznie jednak polacy-nie polacy, buraki-nie buraki,
prawicowcy-lewicowcy , bogaci-nie bogaci , robotnicy i bussinesmani
prostacy i filozofowie..
towarzystwa wzajemnej adoracji-nieadoracji
stukanie tutaj to ewidentna strata czasu..prawda?
Obserwuj wątek
    • baloo1 Re: list pozegnalny 17.04.02, 11:09
      Gość portalu: theend napisał(a):

> sledze co sie tu dzieje i pisze od kilku tygodni..
      > i juz wyrobilem sobie zdanie..
      > wiecej tu nie zagladne...

No i co my teraz zrobimy bez ciebie ? Biedne sierotki ... nic, tylko zyly ciac ...

Czy ma ktos chusteczke ?

Pa, kochanie, bedzie nam ciebie brak

Nieutulony w zalu Baloo
      • karelia Re: list pozegnalny 17.04.02, 11:12
        paaaaa a miej sie dobrze w tych nowych swatach i tamtej rzeczywistosci. Ale
        zatesknisz za nami , oj zateskniszwink))
        • baloo1 do karelii 17.04.02, 11:15
          To jest jakas "inna rzeczywistosc" ? ;oD
          jak tam jest ?

Baloo
          • karelia Re: do karelii 17.04.02, 11:20
            tak!!!! sa rozne rzeczywistosci i wymiarywink)))). Jet nawet zycie podziemne ;-
            )))Jest 3 wymiar, a jak ktos ten tego %%%% to mowi ze byl nawet w 4 wymiarze ,
            ewentualnie , ze go porwali Zieloni do wymiaru i rzeczywistosci o ktorej
            normalni nie maja nomen omen -zielonego pojecia .
            Uklony dla Pana Prezesunia, malzowinki i mlodocianych przestepcowwink(
            Wszystkie cukierki zwedzili z kryjowek? )
      • Gość: Cariño Re: list pozegnalny IP: 193.133.143.* 17.04.02, 11:17
        Baloo,

Masz chusteczke nieboraku. Sorry ze to tylko Kleenex, ale batystowe nie
        wyprasowane. you just can't get the staff these days!

no to papapa, a my idziemy lzy utopic w oceanie promili.
        • karelia Re: list pozegnalny 17.04.02, 11:22
          a zakaszaj tylko otrebami, bedzies zmiec lepsze trawieniesmile)))
          Prezes, nie mazac sie!!!
        • baloo1 Re: list pozegnalny - do Carino 17.04.02, 11:25
          Co to - sluzba ma wychodne ? Skandal, swiat idzie ku gorszemu .. ale niech juz
          bedzie ten Kleenex, bo mi juz calkiem okulary zaparowaly ...

Promile ? Kumysem z soczku kartonowego ??? buuueeeee ... odpusc sobie,
          poczestuj nim BOSS-a, moze przynajmniej bieganiny dostanie ;o)
          a potem poczestuj go chlebem ze smalcem i skwarkami , niech mdleje , lachudra
          jedna .... (Boze, za go ja tak nie lubie ? musze sobie przypomniec )

Baloo
          • Gość: Cariño Re: list pozegnalny - do Carino - POPRAWKA IP: 193.133.143.* 17.04.02, 11:28
            Soczek byl rodzaju freshly squeezed. Ja mam pewne standardy!! Nawet jak sluzba
            ma wychodne. lol
            tralalalalala
            Cariño

baloo1 napisał(a):

> Co to - sluzba ma wychodne ? Skandal, swiat idzie ku gorszemu .. ale niech juz
            > bedzie ten Kleenex, bo mi juz calkiem okulary zaparowaly ...
            >
            > Promile ? Kumysem z soczku kartonowego ??? buuueeeee ... odpusc sobie,
            > poczestuj nim BOSS-a, moze przynajmniej bieganiny dostanie ;o)
            > a potem poczestuj go chlebem ze smalcem i skwarkami , niech mdleje , lachudra
            > jedna .... (Boze, za go ja tak nie lubie ? musze sobie przypomniec )
            >
            > Baloo

• baloo1 Re: list pozegnalny - do Carino - POPRAWKA 17.04.02, 11:39
              I co - soczek sfermentowal w trakcie "squeezowania" ??? chyba dlugo to
              trwalo ...nastepnym razem poczekaj, az sluzba wroci - pokaza ci, jak to sie
              robi ;o)

Baloo
              • Gość: Cariño do Balloo- czy ty mnie nie sluchasz? IP: 193.133.143.* 17.04.02, 11:47
                no przeciez powiedzialam ze sluzba ma wychodne wiec soczek musialam nabyc w
                sklepie. a ze Harrods nie po drodze to musialam kupic w zwyklym sklepie. No i
                masz rezultat. I gazeta tez byla niewyprasowana (!!!). Nawet nie wiesz jak
                cierpie.

Cariño (nadasane)

baloo1 napisał(a):

> I co - soczek sfermentowal w trakcie "squeezowania" ??? chyba dlugo to
                > trwalo ...nastepnym razem poczekaj, az sluzba wroci - pokaza ci, jak to sie
                > robi ;o)
                >
                > Baloo

• baloo1 poczekaj chwilke 17.04.02, 11:58
                  Juz kupuje bilety .. przyjedziemy tu calym Klubem i puscimy te Anglie z
                  dymem .. skoro sprzedaja niewyprasowane gazety i sfermentowane soki, to juz nie
                  ma powodu, zeby ich oszczedzac .... Lew Brytyjski zdechl , sniffff ...
                  • karelia Re: poczekaj chwilke 17.04.02, 12:01
                    zdechl wylinialec, moze kiedys sie zmowimy na jakis musical, i wtedy pokazemy
                    bossowi jak sie je, zeby zyc( salceson, kaszanka ,kielbasa wiejska,
                    smalec+chleb polski wink
                    ale ale do robotyyyyyyy , ludzieeee
                  • Gość: Cariño Re: poczekaj chwilke IP: 193.133.143.* 17.04.02, 12:03
                    Juz mi lepiej. Nice to know somebody cares. ja winie zwiazki zawodowe. Dawniej
                    pracowali za kromke chleba i jeszcze w pierscien calowali. A teraz im sie day
                    off zachciewa!

Cariño (nadasane, ale mniej)

baloo1 napisał(a):

> Juz kupuje bilety .. przyjedziemy tu calym Klubem i puscimy te Anglie z
                    > dymem .. skoro sprzedaja niewyprasowane gazety i sfermentowane soki, to juz nie
                    >
                    > ma powodu, zeby ich oszczedzac .... Lew Brytyjski zdechl , sniffff ...

• _szwedka Re: poczekaj chwilke 17.04.02, 12:53
                      No nudno to tu nie jest! Wczoraj psychopata a dzisiaj list pozegnalny.
                      Strasznie zryczana jestem!!! Pracowac nie bede mogla!
                      A kto to jest ten theend?
                      • Gość: Cariño Re: poczekaj chwilke IP: 193.133.143.* 17.04.02, 13:01
                        no przestan bo Kleenexu zabraknie (a chusteczki batystowe... no wiesz z
                        powyzszych postow). A moze zrobiny takie male farewell party dla theend? Ja
                        przyniose parowki (liscie juz oskrobane) i wedzone szproty. Kto da wiecej, kto
                        da wiecej? trallalalala
                        Cariño

_szwedka napisał(a):

> No nudno to tu nie jest! Wczoraj psychopata a dzisiaj list pozegnalny.
                        > Strasznie zryczana jestem!!! Pracowac nie bede mogla!
                        > A kto to jest ten theend?

• Gość: Renka Re: rozumiem cie , kochanie IP: *.home.cgocable.net 17.04.02, 14:10
                          Ja jestem na forum od prawie roku, ale takiego ziewania i nudy, jak teraz, to
                          juz dawno nie bylo. I zastanawiajace, to ciagle tych samych KILKA OSOB
                          terroryzuje innych fatalnym dowcipem, lizaniem swoich (...) i watpliwym
                          intelektem. Nic abstrakcyjnego, ani nawet.. interesujacego nie ma tu miejsca.
                          Popieram cie znudzony i zdegustowany forumowiczu.
                          Precz z nudzacymi krotkosylabowcami!!!!
                          Zaraz odpowiedza , poniewaz maja ograniczony zasob interpretacji slownej, ze
                          moge tu nie przychodzic.. Ale ja przychodze i chce sie troche rozerwac
                          intelektualnie. Kabaret w stylu p. Lipinskiej sie przezarl wiele lat temu.
                          Poza tym, to odgrzewany kotlet.A ja lubie swieze.I chetnie sie przylacze do
                          gotowania, ale jak bedzie co.
                          Kumacie, ynteligenty jewropejskie?
                          • karelia Re: i ja tez rozumiem cie , kochanie 17.04.02, 14:26
                            rece opadaja ,uszy wiedna , oczy wychodza z orbit.
                            wiesz co , szwedka , kupie Ci loda . Co tam , ja stawiam, polizesz, zabawimy
                            sie rozmowa intelektualna, ale taka na naszym poziomie, zebysmy wszystko
                            zrozumialy. Sama wiesz , to jest trudne, ale nie niemozliwe.Ziewac nie
                            bedziemy, bo to nie uchodzi w towarzystwie, ale co sie posmiejemy z tego
                            swiata i Phorum , to nasze smile))Ale musisz mowic do mnie w jezyku zrozumialym,
                            bo slangu nie rozumiem.
                            Sorryyy ale sie rozpisalam, taki dlugi post, chyba go nie bediecie czytac, bo
                            pracujecie!!!! Prawdaz?No ,moze inzynierwink))
                            • Gość: JPM Meet A ja? IP: 193.133.143.* 17.04.02, 14:42
                              Ja tez chce loda! rozmowa moze byc nieintelektualna, byle lody byly z bita
                              smietana.

karelia napisał(a):

> rece opadaja ,uszy wiedna , oczy wychodza z orbit.
                              > wiesz co , szwedka , kupie Ci loda . Co tam , ja stawiam, polizesz, zabawimy
                              > sie rozmowa intelektualna, ale taka na naszym poziomie, zebysmy wszystko
                              > zrozumialy. Sama wiesz , to jest trudne, ale nie niemozliwe.Ziewac nie
                              > bedziemy, bo to nie uchodzi w towarzystwie, ale co sie posmiejemy z tego
                              > swiata i Phorum , to nasze smile))Ale musisz mowic do mnie w jezyku zrozumialym,
                              >
                              > bo slangu nie rozumiem.
                              > Sorryyy ale sie rozpisalam, taki dlugi post, chyba go nie bediecie czytac, bo
                              > pracujecie!!!! Prawdaz?No ,moze inzynierwink))

• _szwedka Re: i ja tez rozumiem cie , kochanie 17.04.02, 14:51
                              Rozpisalas sie konkretnie ale nie monosylabowo. Takie gadki przypominaja mi
                              moich kolegow z pracy. Siedza, gadaja, narzekaja jak zle jest i jak powinno byc
                              ale zaden nie wykazuje sie inicjatywa zeby cos zrobic. Nie, to inni maja ich
                              zadawalac i serwowac na talerzyku. Najwygodniej siedziec na d... i narzekac.
                              I tak samo ci narzekajacy na forum. Przyjdz z czyms konkretnym, dolaczyc kazdy
                              sie potrafi.
                              I nie biegnij Renka po swoj stary ynteligentny watek o patriotyzmie bo to
                              odgrzewany kotlet
                              • Gość: Cariño monosylaby IP: 193.133.143.* 17.04.02, 15:06
                                i tak zle i tak niedobrze - jak nie palka za monosylaby to kijem za
                                terroryzowanie inny forumowiczow swoimi wypowiedziami. hahaha. To moze jednak
                                niech Renka te kotlety smazy zamiast filozofowac

Cariño (rozbawione - mnie duzo nie trzeba)

_szwedka napisał(a):

> Rozpisalas sie konkretnie ale nie monosylabowo. Takie gadki przypominaja mi
                                > moich kolegow z pracy. Siedza, gadaja, narzekaja jak zle jest i jak powinno byc
                                >
                                > ale zaden nie wykazuje sie inicjatywa zeby cos zrobic. Nie, to inni maja ich
                                > zadawalac i serwowac na talerzyku. Najwygodniej siedziec na d... i narzekac.
                                > I tak samo ci narzekajacy na forum. Przyjdz z czyms konkretnym, dolaczyc kazdy
                                > sie potrafi.
                                > I nie biegnij Renka po swoj stary ynteligentny watek o patriotyzmie bo to
                                > odgrzewany kotlet

• baloo1 Re: rozumiem cie , kochanie / do Renki 17.04.02, 14:35
                            Gość portalu: Renka napisał(a):

> Ja jestem na forum od prawie roku, ale takiego ziewania i nudy, jak teraz, to
                            > juz dawno nie bylo. I zastanawiajace, to ciagle tych samych KILKA OSOB
                            > terroryzuje innych fatalnym dowcipem, lizaniem swoich (...) i watpliwym
                            > intelektem. Nic abstrakcyjnego, ani nawet.. interesujacego nie ma tu miejsca.
                            > Popieram cie znudzony i zdegustowany forumowiczu.
                            > Precz z nudzacymi krotkosylabowcami!!!!
                            > Zaraz odpowiedza , poniewaz maja ograniczony zasob interpretacji slownej, ze
                            > moge tu nie przychodzic.. Ale ja przychodze i chce sie troche rozerwac
                            > intelektualnie. Kabaret w stylu p. Lipinskiej sie przezarl wiele lat temu.
                            > Poza tym, to odgrzewany kotlet.A ja lubie swieze.I chetnie sie przylacze do
                            > gotowania, ale jak bedzie co.
                            > Kumacie, ynteligenty jewropejskie?

No to siedz tu i sie mecz , biedactwo ....

Co kto lubi - niektorzy to nawet wala sie nawet mlotkiem po palcach, albo biczuja
                            w ramach samoumartwiania ...

Pa

Baloo
                            • Gość: Cariño ja sie nie podszywam! IP: 193.133.143.* 17.04.02, 14:43
                            • Gość: Cariño ja sie nie podszywam - take 2 IP: 193.133.143.* 17.04.02, 14:44
                              cholera!
                              ten post JPM to ja (Cariño lekko nadasane)
                              ten pierwszy post o podszywaniu to tez ja, tylko cos za szybko w cos stuknelam
                              (ja tez chumanista)
                            • Gość: Cariño mlotki IP: 193.133.143.* 17.04.02, 14:49
                              ty for real o tych mlotkach?
                              a tak na poboczu, to ktos kiedys powiedzial ze tylko nudne osoby sie nudza.
                              niech zyje bal!
                              • baloo1 Re: mlotki i ciotki 17.04.02, 15:07
                                i jeszcze mozna cos dodac o ciotkach, ktore siedza na kanapie i maja za zle ...

carino - a dlaczego ty jestes JPM ?
                                • Gość: Cariño JPM IP: 193.133.143.* 17.04.02, 15:18
                                  a ja nie wiem... cos sie sp....lo (raczej z moja eye to hand koordynacja niz z
                                  kompterem). Pracowalam nad dokumentem i pisalam posta w tym samym czasie. a
                                  reszta to juz historia...

baloo1 napisał(a):

> i jeszcze mozna cos dodac o ciotkach, ktore siedza na kanapie i maja za zle ...
                                  >
                                  > carino - a dlaczego ty jestes JPM ?

• Gość: don_bmw Pytanie w kwestii formalnej ... IP: *.netcom.ca 17.04.02, 14:49
      Czy to prawda, ze Angielki sa chude, a Szwedki lubia sobie dac na cere?
      • _szwedka Re: Pytanie w kwestii formalnej ... 17.04.02, 14:54
        Gość portalu: don_bmw napisał(a):

> Czy to prawda, ze Angielki sa chude, a Szwedki lubia sobie dac na cere?

A jak, zamiast kosmetykow... I poprawia nastroj rowniez zamiast prozacu smile)))
        szwedka
      • Gość: Cariño Re: Pytanie w kwestii formalnej ... IP: 193.133.143.* 17.04.02, 14:58
        Witam Obiekcie Uwielbienia (to tak zeby potwierdzic teorie Renki o lizaniu lol)

re: Angielki - nieprawda! Przecietna Angielka jest ksztaltu gruszki i nosi
        rozmiar 14 (angielski, co jest bodajze 42 europejskie). Tyle statystyka, a tak z
        moich observacji to one sa blizej do 16-tki (czyli 44). I jest wiele kobiet b.
        otylych. Moja mama, ktora motylem nie jest, tez zauwazyla ze wiele kobiet ma
        bardzo grube uda ( i lydki). Dlugie konskie twarze jeszcze sa, ale na raczej
        spasionych pecinach. Oczywiscie sa wyjatki (Kate Moss!). Ja na ta sytuacje nie
        narzekam, bo wychodze b. dobrze w porownaniu ze srednia. hahaha

Cariño

Gość portalu: don_bmw napisał(a):

> Czy to prawda, ze Angielki sa chude, a Szwedki lubia sobie dac na cere?

• baloo1 Carino - zacmilo cie ? czy mnie ? 17.04.02, 15:12
          Ob. Uw. jest jeden , ale chyba siedzi w Hiszpanii , a nie na netcom.ca ???

Baloo
          • Gość: Cariño Re: Carino - zacmilo cie ? czy mnie ? IP: 193.133.143.* 17.04.02, 15:21
            Mnie!
            to netcom.ca zauwazylam dopiero jak wyslalam. ale dzien! Jeszcze ktos pomysli
            ze ja blondynka...
            a ten don-bmw sie musi cieszyc, albo sie wiecej nie pojawi bo sie przestraszyl ze
            ja bede wielbicielka-psychopatka czyli stalker. LOL

Cariño (tymczasowo roztrzepane)

baloo1 napisał(a):

> Ob. Uw. jest jeden , ale chyba siedzi w Hiszpanii , a nie na netcom.ca ???
            >
            > Baloo

• baloo1 Re: Carino - stalker ... 17.04.02, 15:31
              A moze po prostu : Nikita ??? dla przyjaciol : Nicky
              albo : Lara Croft 3 ?
              albo : Terminator's daughter

ech, tyle scenariszy sie marnuje, nie napisanych ...)

Hasta la vista, baby ...

Baloo
              • karelia intelektualna dyskusja 17.04.02, 18:29
                a moze by podyskutowac dlaczego Kanadyjki nienawidza Evropejek? Ja tam lubie
                wszystkie amerykansko/ kanadyjskie baby. Dlaczego one mnie nie lubia sad((((((
                I dlaczego Kanadyjki mowia po russku (i jeszcze uzywaja slangu) do mnie ,
                Szwedki??? To jest kabaret Olgi Lipinskiej, taki surrealizm , czyli kwasny
                realizm, jak Carina tralalalalala
                a rozrywac intelektualnie to sie mozna u Jonesco na sesji teatralnej, ale
                tutaj??? Uwazam , ze czasami jest znacznie lepiej niz u Mrozka, a nawet
                Mleczki, nie mowiac o mistrzu Fellinimwink ale rzucilam nazwiskami, wink Ja tez
                chce byc intelektualna jak mile i piekne panie w Kanadzie. Dlaczego one moga
                byc madre, wyksztalcone , a ja nie? Ja prosta nieobyta Szwedka, ale bede sie
                starac. Poczytam intelektualne rozhowory , pospisuje madre tezy, zapamietam
                obce slowka , noooo moze sie podciagne w ogolnym rozwoju.
                Pozdrawiam wszystkich i z Evropy i z Canada I z America I z Australia I z
                Grenlandia .....no z calego swiata i Narvalova z Francja wink
                • karelia Re: intelektualna dyskusja 18.04.02, 01:18
                  no to pozegnal sie i zniknal w sinej dali jak cowboy samotnik ze spagetti
                  westernu . A my machamy chusteczkami , lzy kapia, kurtyna. Koniec.
                  A teraz czas na powazna dyskusje.
                  • jot-23 Re: intelektualna dyskusja 18.04.02, 01:27
                    karelia napisał(a):

> no to pozegnal sie i zniknal w sinej dali jak cowboy samotnik ze spagetti
                    > westernu . A my machamy chusteczkami , lzy kapia, kurtyna. Koniec.
                    > A teraz czas na powazna dyskusje.

czyli do watku o "kochaniu afryki"!?!?!?

p.s. widzialem niedawno ekspozycje sztuki afrykanskiej i oceanii ...uhhhhh z
                    malymi dziecmi bym tam nie poszedl! ale przynajmniej nie trzeba sie domyslac
                    skad artysta czerpie inspiracje i co chce przez swe dzielo wyrazic!
                  • cornio Re: intelektualna dyskusja 18.04.02, 01:28

Zawiadamiam.ze facet powiesil sie w rezultacie waszych zgryzliwych
                    tekstow.prosze na przyszlosc uwazac ! Jak tylko pozegnalny list sie ukaze to
                    proscie by NIE i by pozostal i nudzil swym yntelektem jak nie przymierzajac
                    renka.
                    • karelia Re: intelektualna dyskusja 18.04.02, 01:39
                      powiesil sie? no to odciac wisielca, podzielic sznurek, ktory podobno przynosi
                      zczescie i wreszcie zaczac dyskutowac ynteligentnie, qurka wodna, bo niektore
                      panie sa zdegustowane nedznym poziomem tego Phorum -Minorum.
                      Nawt moze byc o sztuce afrykanskiej, no problem. Jot, a moze tamtejsi artysci
                      cierpia na priapizm i w ten sposob, rzezbiac, malujac na deseczkach, wyrazaja
                      swoj niepokoj i odmiennosc od nacji zamieszkujacych inne kontynenty? a moze w
                      ten a nie inny sposob pokreslaja swa wyzszosc i wiekszoscwinknad bialymi
                      bracmi , nie mowiac juz o zoltych kolegach wink
                    • Gość: Biala Re: intelektualna dyskusja IP: *.sympatico.ca 18.04.02, 01:43
                      Polecam sie do sekcji zwlok wink
    • Gość: theend pozegnanie nr2 IP: *.nas.onetel.net.uk 18.04.02, 11:54
      no to slicznie...
      zaczelo sie od podcinania zyl przez wielce pretensjonalnego p.Baloo...
      a skonczylo na powieszeniu mnie i podzieleniu sznura (dobrze ,ze nie skory)..
      problem w tym ,ze jak bede konczyl z soba -to interesuje mnie tylko skok...
      sznura nie bedzie...szczescia nie bedzie...ale moze plyta chodnikowa, o ktora
      rozstrzaska sie moja glowa bedzie szczesliwa...
      tak czy inaczej ,nie zawiodlem sie ...najbardziej irytujace mnie tutaj osoby
      daly glos...w 85% nie na temat...tak to tutaj jest,ze sie nie szanuje
      tworcy watku i sie wjezdza z malo zabawna prywata wszedzie..
      no ale co ja sie czepiam...mnie tu nie ma..

Renka...to bylo milutkie..troche ich rozumiem teraz...takie slodzenie,
      to jak balsam dla niedowartosciowanej psyche...

na koniec "zostaje pytanie, nie ma odpowiedzi na nie"...
      jak nie strata czasu to co???
      "
      • _szwedka Re: pozegnanie nr2 18.04.02, 12:30
        Gość portalu: theend napisał(a):

> na koniec "zostaje pytanie, nie ma odpowiedzi na nie"...
        > jak nie strata czasu to co???
        > "
        Co? Bzdurka, zabawka, fantazja, lekko, przyjemnie i po polsku smile)) Odprezenie!
        Nie zawsze tak jest ale o to chodzi...
      • baloo1 Bardzo dlugie pozegnanie 18.04.02, 12:50
        Boziu, Boziu .. jak ja nie lubie takich dlugich pozegnan ... juz mi od machania
        chusteczka rece odpadaja .... Ledwo oczka wyschly , a tu znowu bedzie trzeba od
        Carino Kleenexy pozyczac...

No to w koncu zegnasz sie czy jednak zostajesz ? Zdecyduj sie, chlopie ...

Baloo
        • Gość: Cariño a mialo byc krotkie IP: 193.133.143.* 18.04.02, 13:07
          bang, bang ,bang leca lzy , spadaja na biurko i sie rozpryskuja na boki . Ja
          tak sie produckowalam u gory a tu co? Nie wystarczajaco rozrywkowa jestem? Ze
          co? ze sa ludzie ktorzy chca by ich bawic, ale sami nic interesujacego do
          mojego zycia nie wniosa? Ze co? Ze oni juz tu nie przyjda? Eeee tam, cicho
          byc! Przyjda, przyjda i dalej beda sie dasac. A ja dzisiaj nie (dasam sie -
          sluzba w kominku napalila na czas).

trallalalalala
          • Gość: Cariño Re: a mialo byc krotkie IP: 193.133.143.* 18.04.02, 13:10
            Prosze uprzejmnie zauwazyc ze z repertuaru p. Olgi nie zapozyczalam (ale od
            innych taaaak)
            tralalalalala

Gość portalu: Cariño napisał(a):

> bang, bang ,bang leca lzy , spadaja na biurko i sie rozpryskuja na boki . Ja
            > tak sie produckowalam u gory a tu co? Nie wystarczajaco rozrywkowa jestem? Ze
            > co? ze sa ludzie ktorzy chca by ich bawic, ale sami nic interesujacego do
            > mojego zycia nie wniosa? Ze co? Ze oni juz tu nie przyjda? Eeee tam, cicho
            > byc! Przyjda, przyjda i dalej beda sie dasac. A ja dzisiaj nie (dasam sie -
            > sluzba w kominku napalila na czas).
            >
            > trallalalalala

• karelia pozegnanie nr 3 18.04.02, 14:16
              a kiedy przeslesz pozegnanie nr 3????, czy to juz bedzie ostateczne , czy
              jeszcze nie????
              a zapomnialam odpowiedziec na pytanie, ktore zadales, rzucajac sie z jablonki
              na trampolinewink
              to nie strata czasu, to swietna zabawa, ktora daje mi: duzo smiechu, relax,
              wesola rozmowe, odpowiedzi na rozne pytania, ktore ja sama nie musze zadawac,
              wiare w ludzi- sa tak fajni, ze az nierzeczywisci , ale wiem , z eto jest inny
              swat. Real jest bardziej blutal.
              pozdrowienia dla samobojcy K. kap, kap , kapia lzyyyy
              • Gość: Cariño Re: pozegnanie nr 3 IP: 193.133.143.* 18.04.02, 14:41
                lez kaluza, ja i ty...

a teraz KOLOorowych jarmarkOW,
                teraz ty:-----
                teraz j: balonikow na druciku
                teraz ty:
                teraz ja: tralalalalala
                chorus: tylko koni, tylko koni, tylko koni zal, yiha!

a jak jeszcze do tego choreografie dorobie... Drzyjcie narody! (to tez od kogos
                sciagnela - niewystarczajaco intligentna coby byc oryginal)

karelia napisał(a):

> a kiedy przeslesz pozegnanie nr 3????, czy to juz bedzie ostateczne , czy
                > jeszcze nie????
                > a zapomnialam odpowiedziec na pytanie, ktore zadales, rzucajac sie z jablonki
                > na trampolinewink
                > to nie strata czasu, to swietna zabawa, ktora daje mi: duzo smiechu, relax,
                > wesola rozmowe, odpowiedzi na rozne pytania, ktore ja sama nie musze zadawac,
                > wiare w ludzi- sa tak fajni, ze az nierzeczywisci , ale wiem , z eto jest inny
                > swat. Real jest bardziej blutal.
                > pozdrowienia dla samobojcy K. kap, kap , kapia lzyyyy

• cornio Re: pozegnanie nr 3 18.04.02, 14:55

To jakis miekki jak gowno (nie przymierzajac ) facet.A moze on mysli ,ze jest
                  Ona i chcial pogadac o ciuszkach i delikatnosci w wy to " stlasne blutale"och !
                  • Gość: theend Przezegnanie nr 3 IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.07.02, 16:14
                    cornio napisał(a):

>
                    >
                    > To jakis miekki jak gowno (nie przymierzajac ) facet.A moze on mysli ,ze
                    jest
                    >
                    > Ona i chcial pogadac o ciuszkach i delikatnosci w wy to " stlasne
                    blutale"och !

fakt..blutale..

ale..o ciuszkach juz bylo wszystko..
                    delikatnosc z koleJi nalezy pielegnowac..

zawsze twierdzilem ze brenna to wiocha..no excuses..
                    • dundee_girl Re: Przezegnanie nr 3 28.07.02, 06:39
                      Hey, theend, jestes tam?smile)))
                      • Gość: theend Re: Przezegnanie nr 3 IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.07.02, 12:23
                        dundee_girl napisała:

> Hey, theend, jestes tam?smile)))

hej dunder .. jak dla Ciebie to oczywiscie jestem..tylko gdzie?
                        zawsze nie tam gdzie ty..
                        • dundee_girl Re: Przezegnanie nr 3 29.07.02, 00:23
                          Bo widzisz juz tak mamy ja wstaje a Ty idziesz spac, u Ciebie lato a jaie
                          piecykiem dogrzewamsad((
                          • Gość: theend Re: Przezegnanie nr 3 IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.07.02, 12:11
                            dundee_girl napisała:

> Bo widzisz juz tak mamy ja wstaje a Ty idziesz spac, u Ciebie lato a jaie
                            > piecykiem dogrzewamsad((

nie mozna miec wszystkiego..moznaby rzec..filoSofticznie..

• Gość: theend Re: list pozegnalny IP: 213.78.96.* 09.08.02, 01:03
      na zyczenie balona..moj pierwszy post pod theend..

i czego mam sie wstydzic?????????

ty stoszu lepiej zaloz biale skarpety..i t-shirta symbolicznego...moze mnie
      wzruszysz
    • luiza-vv-ogrodzie Re: list pozegnalny 09.08.02, 01:09
      spaday patalachu i nie zawracaj nam forumowiczom czasu.

luiza-w-ogrodzie
      • Gość: XYZ Re: list pozegnalny IP: *.enter.net 09.08.02, 01:19
        Strata czasu jest podlizywanie sie do szefa ktory i tak nie dal
        podwyzki,prowadzenie interesu ktory daje straty,maslane oczka do sekretarki
        ktora jest niewzruszona,lowienie ryb ktore nie biora,pisanie nierozpatrzonych
        donosow,pryskanie lysej glowy na ktorej i tak nie rosna wloski,

Strata czasu jest Zycie ktore nie daje radosci!?

• Gość: theend Re: list pozegnalny IP: 213.78.96.* 09.08.02, 01:25
          Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Strata czasu jest podlizywanie sie do szefa ktory i tak nie dal
          > podwyzki,prowadzenie interesu ktory daje straty,maslane oczka do sekretarki
          > ktora jest niewzruszona,lowienie ryb ktore nie biora,pisanie nierozpatrzonych
          > donosow,pryskanie lysej glowy na ktorej i tak nie rosna wloski,
          >
          > Strata czasu jest Zycie ktore nie daje radosci!?
          >

no no..kiedys cie przetworze i zacytuje...

a luzia..niestety ..po wpadce z vv..musi nick zmienic..zreszta to jeden z
          wielu..moze go po prostu wykluczyc..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka