Dodaj do ulubionych

Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy

19.11.04, 13:00
Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy
Lider LPR Roman Giertych

Członek komisji śledczej Roman Giertych oświadczył, że nie skłamał, mówiąc,
że nie rozmawiał z biznesmenem a jedynie przelotnie się z nim widział. "Nie
skłamałem, nie powiedziałem wszystkich okoliczności tego spotkania" -
powiedział Giertych w Polskim Radiu, dodając, że chronił poufność tej
rozmowy, o którą go prosili ojcowie paulini
Obserwuj wątek
    • Gość: krust Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: 62.233.223.* 19.11.04, 13:48
      Giertych to może i wielki chłop, ale chłopczyk z niego jeszcze większy.
      Uwielbiam słuchać odpowiedzi dzieci-przedszkolaków na trudne pytania,
      ale lzi mnie wielkolud który na dziecinne pytania odpowiada jak dorosły.
      • piotr33k2 Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 19.11.04, 13:51
        zgoda giertych kłamał bo to szuja jest i tyle ale kulczyk nie kłamie?
        kwasniewski nie kłamie? ich kłamstwa sa o wiele gorsze i grozne dla państwa i
        to jest sedno sprawy!.
        • ja_aska Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 19.11.04, 13:55
          niestety kłamstwa giertycha są groźne dla demokracji. okazuje się , że zwykły
          kłamca może każdego z nas oskarżyć w dowolny sposób i nie ma na to obrony.
          • zaczepialski jakiej demokracji aska? ktoś ci na wybory zabrania 19.11.04, 14:00
            iść czy może kandydować z list SLD nie możesz?
            Giertych jak dzieciak dał się wpuścić w kanał i teraz zamiast prawdę mówic kłamie. Jakie to zagrożenie dla demokracji. KŁAMCZUCH ZWYKŁY
            STRASZYSZ i robisz PROPAGANDĘ NA CAŁEGO - wstyd
          • piotr33k2 Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 19.11.04, 14:01
            obrona jest tylko jakoś ani kulczyk ani kwasniewski nie kwapi sie aby stanac
            przed komisją ,póki co kłamstwa tych dwóch są o wiele grożniejsze bo mają
            umocowanie sprawcze i konsekwencje z tego wynikające a giertych na razie to
            medialny pajac ,taki inteligetny lepper i nic wiecej który dopiero może byc w
            przyszłości grożny jak realnie bedzie miał wpływ na władze .
            • Gość: krust Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: 62.233.223.* 19.11.04, 14:07
              ...inteligentny Lepper. Nie może być i jedno i drugie, może być albo jedno
              albo drugie.
              • piotr33k2 Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 19.11.04, 14:27
                inteligentniejsza wersja lepera może byc?
    • Gość: krust Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: 62.233.223.* 19.11.04, 14:03
      Oglądając i słuchając jego wczorajszy występ w "Monice Olejnik" można dojść do
      przekonania, że walka przybiera na sile, a polegli mogą być niepoliczalni.
      • ja_aska Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 19.11.04, 14:40
        jakie kłamstwa kulczyka i kwacha? na razie nic nie mówili a są oskarżani. nie
        muszę straszyć ani panikować. przykładem działan niech będzie milczanowki.
        • piotr33k2 Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 19.11.04, 14:54
          ałganow stary znajomy wielu głównych decydentów sld z kwaśniewskim na
          czele ,oczywiscie wszyscy go przypadkowo spotykali i przypadkowo mieszkali obok
          siebie a w przypadku oleksego mozna mówic o przypadkowych biesiadach ,podobnie
          kulczyk przypadkowo od wielu lat związany osobistą przyjażnia z kwasniewskim
          bywalcem na wielu jego rautach ,odwiedzającym jego stadniny koni itd. kulczyk
          również przypadkowo nie wiedząc kto to spotkał sie z ałganowem w wiedniu itd
          coś za dużo tych przypadków moja droga i nie wierze że jesteś tak głupia by w
          to wierzyć ,na pytania w londynie żakowskiego kulczyk ani razu nie odpowiedział
          nie dosyc że szczerze to wogóle nie odpowiedział mimo szczerej i zyczliwej
          namowy żakowskiego i paradowskiej w jego własnym interesie ,jedyne co chetnie
          mówił to o giertych bo to jest jego jedyna deska ratunku ,odwrócić kota
          ogonem ,zmienic tor i wywołac destrukcje .
          • ja_aska Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 19.11.04, 15:15
            nie jestem wielbicielką Prezydenta ale coś mi się wydaje, że wygrał sprawę z
            życiem o rzekome kontakty?
            • piotr33k2 Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 19.11.04, 15:17
              wygrał ,wygrał, ja nic nie mówie że nie wygrał ja mówie o dziwnych przypadkach .
    • Gość: @ Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:00
      Giertych? Powiesić.
    • Gość: andreas Giertych jest po prostu słowny! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.04, 17:32
      poprosił go Kluczyk o spotkanie
      posredniczyli paulini
      prosili go pewnie i Kluczyk i ojcowie
      o zachowanie tajemnicy
      obiecał!

A Kluczyk papla bo mysli,
      ze jak nagmatwa naplącze i namota
      to sie zapomni o nim!
      Kwaśniewski iSLD robia AFERE,
      bo Goertych zataił,
      ale nie widza problemu
      jak przewala sie miliardy
      sprzedaje rafineria i Orlen
      takie przynajmniej były plany!
      WQtedy ot taki tam przekrecic,
      Giertycha robia problem.....

Zamataczyc, zaczernić... zaraz zaczna krzyczeć
      o Iraku ...
      • ja_aska Re: Giertych jest po prostu słowny! 22.11.04, 15:23
        kłamstwo jest kłamstwem. a obiecanki cacanki. andreas przejawiasz tu mentalność
        kalego:-)
        • Gość: andreas Re: Giertych jest po prostu słowny! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 16:12
          pewnie masz rację ja_aska z ta
          mentalnoscia, ale to tak dla odwetu
          za to że robia afere z Giertychem
          wieksza niz z Orlenem...
          Ten skłamał,
          a tamci przewalaja miliony euro!
          Jak mam darowac, to podaruje
          to kłamstwo...
          Zreszta ojcowie paulini wyparli sie,
          że cokolwiek organizowali!
    • babciny_bambosz Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 22.11.04, 15:46
      czyli to taka nowa pomrocznosc jasna
      • ja_aska Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 22.11.04, 16:51
        zło jest złem
        • Gość: andreas Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: 62.233.223.* 23.11.04, 00:44
          a Kluczyk krzyczy że Giertych kłamie,
          a sam wyparł się znajomości z Auganowem,
          a teraz przyznaje sie do spotkania
          PRZYPADKOWO,
          takiego formatu facet, biznesmen nie spotyka sie przypadkowo...
          Ja go nigdy przypadkowo nie spotkałem... ;-)))
          • ja_aska Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 23.11.04, 14:03
            andreas tytuł wątku jest cytatem wypowiedzi giertycha. na prawdę nic to dla
            ciebie nie znaczy?
            • Gość: andreas Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: 62.233.223.* 23.11.04, 14:18
              wiesz to jest moja zasada życiowa
              staram sie nie kłamać
              co najwyżej nie powiem wszystkiego!
              Wolę nie powiedziec niz skłamać,
              ale zdarza mi sie czasem skłamać,
              ot człowiek malutki żem tylko!
              Nie ma ludzi nie kłamiących,
              nie ma świętych!
              Każdy coś tam ma na sumieniu,
              niektórzy tylko sobie to w sobie usprawiedliwiaja.
              W tym kontekście
              znając czemu Giertych tak postapił,
              jestem skłonny mu to podarować!
              Ale tu nie o kłamstewka chodzi
              a o sprzedaz za grosze naszego Poleskiego majątku
              i to jeszcze inyym krajom, innym mocarstwom
              Huty oddłuzyli z miliardów i sprzedali za 6 milionów
              ....
              Daruję to Giertychowi
              Ty podarujesz te miliony,
              może za to uratowałoby sie parę żyć ludzkich
              może byłoby pare szpitali