speni 02.12.04, 21:39 Nie wiem co o tym myśleć, skąd to sie bierze. Marysia na górnej jedynce od jakiegoś czasu ma dwie śnieżnobiałe plamki. Nie wiecie co to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasma76 Re: białe plamki na ząbkach 03.12.04, 14:27 Nie chcę cie martwić, ale jesli to sie nie zmywa to może to być początek próchnicy, albo odwapnienie. Myślę, że powinnaś pójść z córeczką do dentysty - ale dziecięcego, żeby miał podejście do dzieci i jej nie przestraszył, zniechęcił. Lepiej to pokazać specjaliście, bo łatwiej zaleczyć małe zmiany, niz potem mieć duży problem. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
planetta Re: białe plamki na ząbkach 19.12.04, 22:20 Mój mały też miał takie białe plamki na ząbkach. Lekarka powiedziała, żeby na razie nic z tym nie robić, to nie oznacza próchnicy! Chyba miała rację, bo od jakiegoś czasu ich nie widzę, a też bardzo się martwiłam!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
speni Re: białe plamki na ząbkach 20.12.04, 21:55 Uprzedziłaś mnie, właśnie miałam pisac że Marysi te plamki znikaja a właściwie to ich juz prawie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś