Gość: che guevara IP: 217.153.221.* 15.12.04, 13:15 okupantach można mówić jedynie z przesadnym szacunkiem i nieskrywaną boleścią, tak jak kiedyś w rzeszy o ubitych siepaczach z Wermachtu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: Widzę droga kropko że o wyeliminowanych polsk 15.12.04, 13:29 tak. O zmarłych mówimy tylko dobrze i z szacunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus kropa,przestan politycznie poprawnie bajdurzyc 15.12.04, 13:35 miej w koncu jaja i przestan sie platac w swoich wypowiedziach.jestesmy w Polsce,jestesmy Polakami.nie chcemy pajacow jak tomson/che guevara nienawidzacych naszych rodakow i dlatego nie ma dla nich miejsca. nasz kraj jest zaangazowany po jednej stronie i walczy z druga.kropa,wez w koncu przestan metnie gadac i postaw ta sprawe jasno.nie jestesmy w jemenie tylko w Polsce,to nie forum jemenskie tylko polskie.a jak komus sie nie podoba to niech nie korzysta z forum GW. jedni sa terrorystami i bandytami a drudzy sa naszymi rodakami ktorzy z nimi walcza.a jak nie wiesz jakie jest oficjalne stanowisko kraju w konflikcie na bliskim wschodzie i kto jest "z nami"a kto "przeciw nam" to zadzwon i sie spytaj w MSZ. przestan w koncu wstydzic sie stwierdzic oczywisty fakt.taka jest rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: kropa,przestan politycznie poprawnie bajdurzy 15.12.04, 15:30 marcus_crassus napisał: jak nie wiesz jakie jest oficjalne stanowisko kraju w konflikcie na blis > kim wschodzie i kto jest "z nami"a kto "przeciw nam" to zadzwon i sie spytaj w > MSZ. Zwykle jak sie ktos na smyczy urodzil to juz na niej zdechnie a ich stanowisko pokrywa sie zawsze z jakims oficjalnym niezaleznie od tego jakiego autoramentu sa ci oficjele. Tu kilka uwag na temat postepowania z pospolitymi marcusami: 1.Marcus "myśli" po marcusiemu, a nie po ludzku jak by tego chciało wielu forumowiczow. 2. W stadzie, tak tak tam gdzie jest marcus nie ma grupy lecz jest stado, chce być przywódca. 3. Nigdy nie dopuść do tego, aby marcus został przywódcą. 4. Twój marcus w hierarchii stada musi być na najniższym szczeblu. 5. Bardzo ważna jest kolejność spożywania posiłków. Zasada jest prosta: najpierw jedzą ludzie później marcus. 6. Podczas podawania miski marcus powinien grzecznie czekać. 7. Marcus powinien bez pokazania niezadowolenia dać sobie odebrać jeszcze pełną miskę przez przywódcę.. 8. Wśród marcusow, zresztą podobnie jak u ludzi, w obrębie szczeniąt z tego samego miotu występują osobniki o różnych charakterach. Są marcusy bardziej strachliwe i jeszcze bardziej strachliwe wykazujące chęć podporządkowania. 9. Marcus nie może spać w łóżku ze swym panem - to też jest hierarchia stada. 10. Gdy masz więcej niż jednego marcusa nie wtrącaj się do ich hierarchii. Same sobie to ustalą, a ty jako przywódca tylko to zaakceptuj. 11. Pamiętaj –tylko biciem osiągniesz dobre wyniki – nie ma lepszej metody.. 12. Marus nie rozumie znaczenia ludzkich słów - niestety. Marcus kojarzy dźwięki, gesty, mimikę twarzy pana z wyuczonymi zachowaniami. 13. Aby marcus mógł kojarzyć polecenia potrzeba do tego pracy i czasu. Zwykle potrzeba dużo czasu. 14. Jeżeli marcus nie potrafi się czegoś nauczyć to biciem to przyspieszysz. Najprawdopodobniej osiągniesz dobry skutek. Trzeba więcej lania po pysku. 15. Marcus szybciej kojarzy polecenia, gdy związane są z czymś miłym dla niego (np kopniak). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Ibrahim-szlagbaum, zwykle, jezeli ktos ma godnosc IP: *.arcor-ip.net 15.12.04, 18:44 to majac pro-islamskie poglady nie podpisuje sie zydoskim nickiem? ile razy mam Ci to powtarzac? Nie robisz wprawdzie tak TANICH prowokacji jak mustafa-goldbaum, ale jak sie podpiszesz neutralnym nickiem, to bedziemy mogli o TWOJEJ godnosci dopiero rozmawiac. Twoj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Ibrahim-szlagbaum, zwykle, jezeli ktos ma god 15.12.04, 19:11 Gość portalu: J.K. napisał(a): > to majac pro-islamskie poglady nie podpisuje sie zydoskim nickiem? Jasiu, ani nie mam pro-islamskich pogladow ani moj nik nie jest zydowski tylko to nie jest na miare twojej glowy, doktorzyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Ibrahim-Sch., Kochanie, co jest na miare IP: *.arcor-ip.net 15.12.04, 19:21 dla "parobkow" nie ustala sie w Mecce, tylko w Knessecie Twoj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Ibrahim-Sch., Kochanie, co jest na miare 15.12.04, 19:24 Gość portalu: J.K. napisał(a): > dla "parobkow" nie ustala sie w Mecce, tylko w Knessecie > > Twoj, jak zawsze, Dr. J.K. Znowu chciales napisac cos madrego. Z akcentem na "chciales" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Ibrahim-Schl., Kochanie, co jest dla ciebie dobre IP: *.arcor-ip.net 15.12.04, 19:39 pozostaw mojej ocenie. wiem lepiej. Wiem tez, ze brak Dany i Arafata zaburza Twoje plany, ale pamietaj: podzial West Bank wyglada calkiem przyzwolicie: 51% dla Izraela, 49% dla Autonomii palestynskiej. www.sunship.com/mideast/info/maps/west-bank-2003-map.jpg wiem, ze masz dobre serce, chlopcze. daj cegielke na budowe MURU. Twoj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Ibrahim-Schl., Kochanie, co jest dla ciebie d 15.12.04, 19:49 Gość portalu: J.K. napisał(a): > pozostaw mojej ocenie. > wiem lepiej. > Wiem tez, ze brak Dany i Arafata zaburza Twoje plany, ale pamietaj: > podzial West Bank wyglada calkiem przyzwolicie: > Gdyby rownie przyzwoicie podzielono rozum to moglibysmy moze pogadac. Niestety swiat jest bardzo nie sprawiedliwy a dla ciebie brutalny. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Re: Ibrahim-Schl., Kochanie, to cos nowego! IP: *.arcor-ip.net 15.12.04, 19:53 ze jest niesprawiedliwy to wiem od Ciebie, drogi Ibrahimie-Sch. mowisz o tym codziennie. wiem, ze kozie mleko nie smakuje tak, jak koszerna. ale ze brutalny? czego to sie czlowiek nie dowie w necie? brutalny, powiadasz? a czemuz to? hamasowcom w Izraelu semteksu, czy Zakrawiemu w Iraku meczet zabraklo? Twoj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che guevara No dobra, ale miej to na uwadze gdy crassula IP: 217.153.221.* 15.12.04, 13:43 zacznie smarować swoje paszkwile o mordowanych Arabach. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Pilne pytanie!!!! 15.12.04, 14:11 A o Hitlerze albo Stalinie? Też mamy pisać tylko z szacunkiem? Proszę o poważną odpowiedź na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio kropka: tak. O zmarlych mowimy tylko dobrze i z IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 15.12.04, 19:46 > szacunkiem > He,he, Tak wiec wielki przywodca higienistwo niemieckich, Herr Adolf Hitler, narszcie sie doczekal ze moge mowic o wielkim Nim dobrze i z szacunkiem na jaki sobie zasluzyl umierajac dla SPRAWY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Widzę droga kropko że o wyeliminowanych polsk IP: *.arcor-ip.net 15.12.04, 13:34 i widzisz Tomson, nawet takich jak Ty mozna kultury nauczyc, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 [...] 15.12.04, 18:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_leje Pewnie, Sowietow-okupantow poslalismy precz.... 15.12.04, 19:02 Chociaz podobno niektorym prawdziwym komunistom, jak che, troche za nimi teskno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che guevara Jakich okupantów??? IP: 217.153.221.* 15.12.04, 19:39 Sowieci przyszli tu jako sprzymierzeńcy i wyzwoliciele w 1944. Odpowiedz Link Zgłoś