Dodaj do ulubionych

Kraków-kosmetyczka super poszukiwana:-)))))

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:24
moja ukochana pani kosmetyczka znikneła z salonu a włascicielka twierdzi, że
nie ma na nia namiarów.bardzo prosze o polecenie super kosmetyczki z Krakowa
z góry bardzo dziekuje
Obserwuj wątek
    • sympatyczna7 Re: Kraków-kosmetyczka super poszukiwana:-))))) 02.04.05, 08:38
      Ja byłam w Mimozie na Gołębiej u Zagórnej (chyba Monika), nie pamiętam imienia
      i byłam bardzo zadowolona.. Salon jest super cisza i spokoj, mozna sie
      zrelaksować.. Robiłam zabieg oczyszczania twarzy z maseczką z alg.. Zapłaciłam
      ok.120 zł (już ze zniżką dla studentów).
      • Gość: prelka Re: Kraków-kosmetyczka super poszukiwana:-))))) IP: *.lama.net.pl 03.04.05, 00:24
        Polecam,pani Agata Krok tel.0122940122 Kościuszki53/28 Kraków www.biotiq.com.pl
        Prywatny gabinat w miszkaniu przeznaczonym na ten cel.Profesjonalna
        kosmetyczka,profesjonalne kosmetyki RVS,Matis,miła,kameralna atmosfera przy
        relaksacyjnej muzyce.Pobyt u pani trwa mniejwięcej ok. 1,5 godziny,dostajesz
        pantofelki,pani przykrywa Cię kocykiem a po zabiegach czujesz się jak nowa
        narodzona.Ja płacę za oczyszczanie,masaż twarzy oraz głowy i maseczki
        relaksujące,drenujące i naprawcze ok.120pln. za wizytę.Polecam.
        • Gość: dziennikarka Re: Kraków-kosmetyczka super poszukiwana:-))))) IP: *.autocom.pl 03.04.05, 16:57
          polecam P. Wiolette Górke z "Mirage" w DH Wanda i p. Monike Zapało z II Pułku
          Lotniczego k. Carrefoura. Profesjonalizm, profesjonalizm................
    • Gość: Ptysia Re: Kraków-kosmetyczka super poszukiwana:-))))) IP: *.devs.futuro.pl 04.04.05, 08:41
      Polecam kosmetyczki: Monikę i Anie z salonu w TLK MED, ul. Cystersow 16, tel.
      294 20 30, pracuja glownie na kosmetykach Babor ale nie tylko.
      • Gość: kasia Re: Kraków-kosmetyczka super poszukiwana:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:48
        a to sa jakies dobre kosmetyki bo nie słyszałam o nich-długo sie lakier trzyma??
        • Gość: wanienka Re: Kraków-kosmetyczka super poszukiwana:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:11
          a jesli chodzi o regulowanie brwi? kto ma do tego wg was reke? bylam raz u
          takiej jednej, ktora skubala mi te brwi niemal z linijka i zamiast nadac im
          fajny pasujacy ksztalt wyskubala mi tylko te ktore odrastaly, tak to ja sama
          moglam se zrobic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka