boruch_goldstein 08.06.05, 14:39 wyzwolenie Jerozolimy, 1967 www.isracast.com/Transcripts/JerusalemDay_trans.htm Kahane Chai! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Posluchajcie, poczytajcie :-) 08.06.05, 14:46 skad to wytrzasnales, baruch? fantastyczne..... Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Tag jezd 08.06.05, 14:59 Ruki pa szwam i --- Kahane Chui!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki najbardziej to mi się ten nick podoba: b.goldstein 08.06.05, 18:52 fantastyczny;to jakiś bohater czy kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd [...] 08.06.05, 19:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: najbardziej to mi się ten nick podoba: b.gold 08.06.05, 22:33 pl.wikipedia.org/wiki/Baruch_Goldstein niestety,twoj kolega po fachu Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: najbardziej to mi się ten nick podoba: b.gold 08.06.05, 22:39 krystian71 napisała: > pl.wikipedia.org/wiki/Baruch_Goldstein > niestety,twoj kolega po fachu tia jak mengele. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Rachelko !!! 08.06.05, 23:16 Majac do wyboru prostolinijnego boruch_goldstein i zaklamana ciucke z jej 5-cio letnimi terrorystami wole tego pierwszego , bo wiem co oczekiwac ,... uklony Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Rachelko !!! 08.06.05, 23:32 ty rozlupaniec, nie wrzeszcz. idz lepiej na tamten watek i daj mi tam link do wczesnej dzialanosci hamasu..... ale sie usmialam z twojej glupoty.... nienawisc zaslepia, rozlupaniec, tak zaslepia, ze piszesz bzdury, jakich u nas 12 letni chlopak by nie napisal.... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Rachelko !!! 09.06.05, 00:15 Ciucius , please badz tak dobra i podaj link - Wiem ze cos pisalem na ten temat , ale nie mam czasu szukac i zgadywac czy kropa mnie ciachnela ,... O ile pamietam zalaczylem link . uklony =============================================================================== ty rozlupaniec, nie wrzeszcz. idz lepiej na tamten watek i daj mi tam link do wczesnej dzialanosci hamasu..... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ;-) przecież wiem 09.06.05, 00:03 :) wiem,ze wiesz :) ale co mi szkodzi link wkleic? No co ? Moze ktos nie wiedzial,a teraz juz wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: ;-) przecież wiem 09.06.05, 02:36 a czym sie Baruch rozni od Wysockiego i jego chorazych? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jak bys nie ty kaszane ch.uj dal link, to bym 08.06.05, 22:43 poczytal, bo mnie temat interesuje, a tak spadaj bucku rybi. boruch_goldstein napisał: > wyzwolenie Jerozolimy, 1967 > > www.isracast.com/Transcripts/JerusalemDay_trans.htm > > > Kahane Chai! Odpowiedz Link Zgłoś