Dodaj do ulubionych

Przedwczesny wytrysk

19.06.05, 00:22
Moj facet powiedział mi ze ma problem z przedwczesnym wytryskiem bardzo go to
pograza i mowi ze chyba nie jest dobrym kochankiem. Mi osobiscie ten fakt nie
przeszkadza ale chciałabym mu pomoc aby w łózku ze mna czuł sie komfortowo i
nie był spiety. Jak moge go piescic aby nie doszło do przedwczenego wytrysku?
Czy jest na to jakis sposob ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Przedwczesny wytry [...] IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 19.06.05, 07:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Seksuolog Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 09:23
      Jest kilka metod. On musi sie nauczyć siebie kontrolować. Mogłabyś mu doskonale
      w tym pomóc. Stosuje się np. taką metodę. Conajmniej raz w tygodniu rób mu
      masaż żołędzi. To znaczy on leży lub jest w pozycji półleżacej. Możecie też
      siedzieć obydwoje na łóżku. Smarujesz palce oraz żołądź i pieścisz mu główkę
      penisa. Przedwczesny wytrysk jest najczęściej efektem wrażliwej żołędzi,
      dlatego przy regularnym masowaniu, żołądź jakby się "przyzwyczaja". Kiedy jest
      blisko orgazmu, zaciśnij żołądź palcami i odczekaj chwilkę. Troszkę mu opadnie,
      zacznij pieszczoty znowu. Jeśli nie będzie pełnej erekcji, nie przejmuj się, po
      dłuższym masażu główki, tak się dzieje. Chyba że nauczysz sie robić to
      delikatnie i z wyczuciem, wtedy utrzymasz długo pełną erekcję. Generalnie
      hamuje się jego wytrysk od 2 do 5 razy w sesji. Oczywiście za którymś razem nie
      przerywaj i rozluźnij go. doprowadzając do wytrysku nasienia. Rób mu tak
      najlepiej ze dwa, trzy wieczory w tygodniu. Od miesiąca do dwóch miesięcy
      powinnaś zauważyć poprawę. Problem powinien zniknąć po jakimś czasie.
    • Gość: Seksuolog Re: Przedwczesny wytrysk IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 09:56
      To działa, bo robiłam tak kiedyś mojemu chłopakowi. Jeszcze coś, w czasie
      masowania żołędzi dobrze jest naprężyć penisa, łapiąc go u podstawy palcami
      drugiej ręki. Poza tym rzeczywiście na początku może być różnie z tym uczeniem
      go kontroli. Czasami trysnął niespodziewanie. Najlepiej, żeby to on ci dawał
      znak kiedy już dochodzi. Powodzenia i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka