Dodaj do ulubionych

jeszcze raz do kropki

20.07.05, 22:06
Spogladajac z boku na ten festiwal prostactwa i fajerwerki glupoty w
wykonaniu krystka i jego przydupasow, chcialbym ci powiedziec, ze moim
skromnym zdaniem, po pierwsze: zupelnie nie panujesz nad sytuacja, a po
drugie swoimi nieprzemyslanymi, lub co gorsza zle przemyslanymi decyzjami
prowokujesz, albo jak wolisz rozzuchwalasz tych najbardziej prymitywnych
ksenofobow i zwyklych chamow do takiego wlasnie jak dzisiaj zachowania.
Krotko... wiecej szkody z twojego zniwiarstwa niz pozytku.
Ps. Wszystko to jednak nie ma znaczenia, bo jak wiemy swiat jest nielogiczny
i na to rady nie ma.
Obserwuj wątek
    • marouder Co was dzisiaj napadlo wszystkich, w glowe 20.07.05, 22:09
      zachodze...troche to bez sensu, no chyba, ze cisnienie spadlo na calej planecie
      a wszyscy tutaj to meteoropaci.

z_daleka napisał:

> Spogladajac z boku na ten festiwal prostactwa i fajerwerki glupoty w
      > wykonaniu krystka i jego przydupasow, chcialbym ci powiedziec, ze moim
      > skromnym zdaniem, po pierwsze: zupelnie nie panujesz nad sytuacja, a po
      > drugie swoimi nieprzemyslanymi, lub co gorsza zle przemyslanymi decyzjami
      > prowokujesz, albo jak wolisz rozzuchwalasz tych najbardziej prymitywnych
      > ksenofobow i zwyklych chamow do takiego wlasnie jak dzisiaj zachowania.
      > Krotko... wiecej szkody z twojego zniwiarstwa niz pozytku.
      > Ps. Wszystko to jednak nie ma znaczenia, bo jak wiemy swiat jest nielogiczny
      > i na to rady nie ma.
    • i-love-2-bike Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:10
      z_daleka napisał:

> Spogladajac z boku na ten festiwal prostactwa i fajerwerki glupoty w
      > wykonaniu krystka i jego przydupasow, chcialbym ci powiedziec, ze moim
      > skromnym zdaniem, po pierwsze: zupelnie nie panujesz nad sytuacja, a po
      > drugie swoimi nieprzemyslanymi, lub co gorsza zle przemyslanymi decyzjami
      > prowokujesz, albo jak wolisz rozzuchwalasz tych najbardziej prymitywnych
      > ksenofobow i zwyklych chamow do takiego wlasnie jak dzisiaj zachowania.
      > Krotko... wiecej szkody z twojego zniwiarstwa niz pozytku.
      > Ps. Wszystko to jednak nie ma znaczenia, bo jak wiemy swiat jest nielogiczny
      > i na to rady nie ma.

oj sis rozrzewnilas mnie tym chamstwem. jak mmowie chyba maski gazowe
      pogubiliscie w tym erecu dzisiaj,lub definicje chamstwa sie zmienilay bo takie
      oto teksty pisane przez najgorszego chama tego forum arapa leca tu co dzien.
      a tak na prawde to nic wiecej nie macie dzis do powiedzenia,oprocz tej dziecinady?

Autor: arap1
      Data: 17.07.2005 18:48

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
      wy zdechniecie jak scierwo...ISRAEL ZYJE BIEDZIE ZYL...smieje sie w wasze
      poarszywe geby...zdechniece na tym FORUM...smiecie bo innych racji zyciowych
      nie macie...tfu...scierwo

Autor: arap1
      Data: 17.07.2005 19:51

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

SMIERDZI...STECHLYM OLEJEM....MUSLIM....
      POCZEKAJ KRYST -MAHMOD...I kazdemu psu muslim bedzie dzien...pujsc do na lono
      ALLY....WOLNA REKA DLA CAHAL...
    • kropka Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:11
      mam propozycję - zgłoś sie na aesa, a chętnie odstąpie Ci to forum.
      Powaznie
      • i-love-2-bike Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:13
        kropka napisała:

> mam propozycję - zgłoś sie na aesa, a chętnie odstąpie Ci to forum.
        > Powaznie

o rety nie rob tego to stara panna,bez humoru, nie to co ty stara nie panna z
        dobytkiem i humorem:)))
      • tornson A ja tez miałbym szansę???? :o) 20.07.05, 22:17
        kropka napisała:

> Powaznie
      • z_daleka Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:22
        kropka napisała:

> Powaznie
        --------------------------
        Nic, z tego moja droga. Ja sie do tego nie nadaje...podobnie jak i Ty.
        Nie bierz sobie tego do serca...Nie sadze, zeby ktos potrafil zeglowac w tym
        bagienku... wlasnie dlatego zamiast glowic sie co wyrzynac i dlaczego, lepiej
        nic nie wyzynac i dac mozliwosc ustosunkowania sie wszystkim do wszystkiego. Ci
        inteligentni zrozumieja i ocenia, ci glupi i chorzy poszczepia ozory i tyle...
        • i-love-2-bike Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:26
          z_daleka napisał:

> kropka napisała:
          >
          > > mam propozycję - zgłoś sie na aesa, a chętnie odstąpie Ci to forum.
          > > Powaznie
          > --------------------------
          > Nic, z tego moja droga. Ja sie do tego nie nadaje...podobnie jak i Ty.
          > Nie bierz sobie tego do serca...Nie sadze, zeby ktos potrafil zeglowac w tym
          > bagienku... wlasnie dlatego zamiast glowic sie co wyrzynac i dlaczego, lepiej
          > nic nie wyzynac i dac mozliwosc ustosunkowania sie wszystkim do wszystkiego. Ci
          >
          > inteligentni zrozumieja i ocenia, ci glupi i chorzy poszczepia ozory i tyle...

a ty masz juSZ WYSZCZEPIONY ozorek,czy jeszcze go musisz troche podpilowac?
        • voloderos Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:30
          a Ty może chciałabyś być kwiatem lotosu, który wyrasta na bagienku,
          niestety przypominasz bardziej chwastową rosiczkę
        • kropka Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:30
          forum Aquanet jest bez moderacji.
          Polecam
          • z_daleka Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:37
            kropka napisała:

> forum Aquanet jest bez moderacji.
            > Polecam
            ------------------------
            dziekuje za te niezwykle troskliwa propozycje...Ja jednak nie pytalem, gzie
            moge sobie pogadac bez moderacji. Ja tylko skromnie zauwazylem, ze moderacja na
            FS jest szkodliwa, i bezcelowa...o czym moglas sie przekonac chocby dzisiaj.
            • i-love-2-bike Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:41
              z_daleka napisał:

> kropka napisała:
              >
              > > forum Aquanet jest bez moderacji.
              > > Polecam
              > ------------------------
              > dziekuje za te niezwykle troskliwa propozycje...Ja jednak nie pytalem, gzie
              > moge sobie pogadac bez moderacji. Ja tylko skromnie zauwazylem, ze moderacja na
              >
              > FS jest szkodliwa, i bezcelowa...o czym moglas sie przekonac chocby dzisiaj.

raczej kolezanko bezcelowe sa wasze lzy krokodylowe,bo tyle one maja wspolnego
              z rzeczywistoscia,co snieg z afryka,no chyba,ze ftracalski lebi tam te swoje
              balwany.
            • kropka Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:44
              przeciwnie. Dzis sie upewniłam, że moderacja na forach publicznych jest
              konieczna. W przeciwnym razie jutro w jakiejś gazecie ukazałby sie artykuł o
              zbrojnym i krwawym konflikcie polsko-israelskim. 10 trupów, 500 rannych, reszta
              ciężko przestraszona.
              I dajmy juz spokój, bo jestem nieźle wqu.rzona
              • abe_ltd Ktos moze streszcic jak sie ten nasz stan 20.07.05, 23:10
                zapalny w otwarty konflikt przeksztalcil i kto powiedzial co. Strasznie lubiem
                afery i nigdy mnie tu nie ma jak sie cos ciekawego dzieje.
                Dziekuje
                • aaki zaczęło si e podobno od.... 20.07.05, 23:14
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26657876
                  a dalej to już nie wiem o co poszło
                  ;-)
                  • abe_ltd Ale to przeciez taki ubaw! 20.07.05, 23:20
                    Doszlam tylko do interpretacji Maroudy ale juz kwicze ze smiechu. I za to mamy
                    wojne? toz to jeszcze niewinniejsze niz radiostacja gliwicka!
                    • aaki Re: Ale to przeciez taki ubaw! 20.07.05, 23:25
                      no to dokończ czytać :-)
                      ale dana uważa iż to naigrawanie się i bawienie cudzym kosztem.
                      • abe_ltd Re: Ale to przeciez taki ubaw! 20.07.05, 23:51
                        No rzeczywiscie, ku koncowce sprawy nabraly innego obrotu. Mnie sie wydaje
                        jednak ze te wszystkie wyrzuty wzajemnej niewrazliwosci to przesada jest.
                        Przeciez to wszystko jest po prostu SMIESZNE! Arap jest komiczny; Fredzio jest
                        dowcipas nie z tej ziemi; Szlomcio(jojo) to wrecz samokarykatura; nawet
                        z_daleka jest smieszny (nie tak dawno w typowo 'nie-owijajmy-w-bawelne stylu
                        Zyda z BW) zapytal mnie czy mam miesiaczke :DDDDDDDDDDDDDDD Rylam ze smiechu
                        przez cala noc. Maz nie wiedzial co ze mna.
                        A i Polacy maja swoj comic relief tutaj. Pamietasz Gucia? Przeciez tego jego
                        tekstu nie mogly byc na powaznie. Juz nie wspomne o postach Goldiego czy
                        Szlagusia na codzien okraszonych doza humoru. I O TAKIE DROBIAZGI MAMY SIE TU
                        NIENAWIDZIEC??????????
                        • aaki masz rację.... częściowo 20.07.05, 23:57
                          dla mnie teksty arapa, fredzia czy gucia są conajmniej delikatnie mówiąc niesmaczne.
                          innych przytaczanych przez Ciebie twórców bliżej nie znam więc nie będę się wypowiadał
                          • dana33 Re: masz rację.... częściowo 21.07.05, 00:01
                            jasne aki, to tez typowe.... wyrazny brak kregoslupa..... nie bedziesz sie
                            wypowiadal, nie daj bog, bo cie jakis z tej holoty wyzwie od zyda... ta sama
                            metoda co u cepa, nie wypowiadac sie jak zyd ma racje, ale nie zapominac dawac
                            antyzydowskich lub nie pochlebnych dla israela i zydow linkow. jest takie
                            przyslowie niemieckie, aki, ktore juz cepowi tez dalam: jest nas niewielu i
                            znamy sie dobrze.
                            • aaki Re: masz rację.... częściowo 21.07.05, 00:04
                              nie bede sie wypowiadał bo i nie czytałem, nie czytam i nie bede czytał wszystkiego co na forum sie pisze
                              może ty to robisz-ja nie mam zamiaru
                        • dana33 Re: Ale to przeciez taki ubaw! 20.07.05, 23:57
                          mozliwe abe, ze dla ciebie to drobiazg. dla mnie przestalo byc drobiazgiem to,
                          co wyprawia tutaj ten smierdziel. mozliwe, ze mam ciensza skore jak ty. mozliwe
                          ze jestem zmeczona tymi ciaglymi postami antysemickimi. ale to co bylo dzisiaj,
                          przekroczylo moje mozliwosci opanowania.
                          • abe_ltd Re: Ale to przeciez taki ubaw! 21.07.05, 00:16
                            Nie wiem jak sie sprawy rozwinely bo wasze posty i watku zginely bez sladu.
                            Bylam nawet na Oslej i tam nic nie ma wiec trudno mi komentowac jak daleko
                            posuneliscie sie we wzajemnych atakach.
                            Dana najlepiej sie zdystansowac troche. Siasc sobie przed telewizorem z goracym
                            Milo i sobie jakas komedie objerzec. Przeciez jestes babka z poczuciem humoru.
                            Jak bedziesz z siebie robic tarcze obronna dla takich nieszczesnych istot jak
                            arap czy fredzio to rzeczywiscie dotknie cie to osobiscie jak sie z nich
                            naigrywamy. I tak robione jest to dosyc delikatnie. Gdyby ich ktos wzial na
                            powaznie to wtedy byloby niewesolo. Humor jest przejawem tolerancji.
                            Inaczej nie da rady.
                            Np wczoraj taki przyklad. Ja Jojo strasznie lubie bo jest dla mnie przykladem
                            zaginionej rasy handele-szwindele-god-bless-america-and-poland-too. Uwielbiam
                            to! Wiec ja do niego wczoraj "Shalom!" a on mnie od starych dziur nawyzywal.
                            Czy mam sie tym egzaltowac? ALez skadze. Ty tez sprobuj taki 'light approach'.
                            • dana33 Re: Ale to przeciez taki ubaw! 21.07.05, 00:31
                              watki abe nie zaginely, sa na oslej:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=26695894
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=26702256

a ten ostatni, to kropka wywalila bardzo objektywnie natychmiast jak to
                              otworzylam:
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=26702436

te ktore jeszzce sa ale spadly nizej:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25630502
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26719914

a tu nedzna proba tego typa, obrocic wszystko w smiech, oczywiscie znow
                              napadajac na zydow....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26708533
                              • mmkkll Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 00:46
                                Zobacz, jakie rzeczy dzieją się np. na FK:
                                img77.imageshack.us/img77/2243/gargamel5as.jpg
                                i9.photobucket.com/albums/a97/mmkkll/gargamel2.jpg
                                To, co jest tutaj to naprawdę wersja light a na dodatek slim ;).

PS. Żeby nie było. Obrażanie całych narodów jest rzeczą co najmniej głupią i
                                świadczącą o ograniczonych horyzontach.
                                • dana33 Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 07:35
                                  nie zawsze mozna mmkkll. czasem to podchodzi tak wysoko do gardla, ze nie ma
                                  innej rady tylko rz...c.
                                  potem przewaznie zaluje. ale nie we wczorajszej historii. wczoraj poszlo i od
                                  tej zgraji, co jeszcze by mnie nie tak zdenerwowalo, ale poszlo tez od strony
                                  cenzorow.
                                  a te przyklady co dales, to tylko jeszcze jeden dowod, jak to takie chamstwo,
                                  klamania, manipulacje i obrazy nie tylko kroluja na forach gw, ale jeszcze
                                  zwyciezaja. dzieki wlasnie cenzorom, ktorzy takie rzeczy toleruja.
                                  • mmkkll Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 07:55
                                    Muszę trochę naprostować to, co napisałem. Podane przeze mnie przykłady wpisów zostały dość szybko usunięte przez cenzorów. Mam po prostu ostatnio w zwyczaju utrwalanie tego typu rzeczy w formie zrzutu ekranu i podawanie tego potem(ale w odpowiednich dozach), by ludzie wiedzieli z kim mają do czynienia. Forumowicz, którego wpisy było widać zarzucił mi bez powodu czyn karalny i groził prokuraturą, więc kolportując jego twórczość mogę się też odrobinę odegrać. W końcu piszący biorą odpowiedzialność za to, co piszą. Jest to też niezła metoda na obronę swoich argumentów, więc mogę to polecić na przyszłość.
                                    Chyba powinienem przeczytać jeszcze raz całość, bo do tej pory nie za bardzo mogę pojąć, jak wątek humorystyczny(ten o tłumaczeniu z arapskiego na polski ;) zamienił się w wojnę forumową.
                                    Pomysł powołania forum wątków personalnych jest jednak dobry. Szkoda, że administracja forum się nie zgadza.

> a te przyklady co dales, to tylko jeszcze jeden dowod, jak to takie chamstwo,
                                    > klamania, manipulacje i obrazy nie tylko kroluja na forach gw

Ja się tym nie przejmuję. Ważne, że jest z kim podyskutować.
                                    • dana33 Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 08:51
                                      podyskutowac to nawet byloby z kim, ale ile razy ktos zakladal jakis normalny
                                      watek, to w sekunde pojawial sie na nim jeden z tych typow i natychmiast psul
                                      wszystko. to ich metoda.
                                      ja nigdy niczego nie kopiowalam wierzac ze nawet jak usuna jakies wypowiedzi, to
                                      znajde je na oslej lawce. potem sie okazalo, ze znikaja bez sladu. wiec
                                      zaczelam kopiowac. a ta zgraja to od samego poczatku wszystko katalogowala.
                                      mirmil szczegolnie. idiotyczne to wszystko. bo niby forum swiat. zeby ludzie
                                      mogli se soba pogadac, podyskutowac, wymienic sie doswiadczeniami. a to co
                                      rzeczywiscie jest, to wojna polsko-zydowska. no i czasem wojna polsko-polska.
                                      ale te klamstwa imanipulacje przeszly juz wszelkie granice.
                                      watek humorystyczny jak kazdy inny watek moze sie zamienic w wojne, kiedy
                                      jednej stronie (w tym wypadku mnie) peka sznurek wytrzymalosci psychicznej przy
                                      milionowyn oskarzeniu o klamstwo, ktorego nie bylo. ten nadety balon nic tylko
                                      oskarza mnie ciagle o klamstwa, a klamie wlasnie on. wczoraj po prostu przegial
                                      kompletnie. jedno oskarzenie za duzo bylo. a te manipulacje potem, te proby
                                      wykrecenia kota ogonem, ze on niby zupelnie o czyms innym pisal.... te
                                      idiotyczne gadki, (jak sie okazalo, ze nie poparlam mamzerka) ze zamiast go
                                      objechac, wjechalam na goldbauma.... itd itd itd... przegial strasznie. i
                                      potem jeszcze zalozenie nowego watka, zeby dokopac silniej..... ale to jeszcze
                                      nic, jestem do tego przyzwyczajona. prawdziwym szokiem byla postawa cenzorki.
                                      to jak sie mowi, byla ta ostatnia kropla i wtedy rzeczywiscie wkurzylam sie
                                      porzadnie. nu, po przespanej nocy i porannej kawie moge znow myslec spokojnie.
                                      • menny_rodriguez Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 09:03
                                        dana33 napisała:

po przespanej nocy i porannej kawie moge znow myslec spokojnie.

To sie dobrze sklada.
                                        Skoro mozesz spokojnie myslec to pomysl spokojnie o tym, ze lubisz tu
                                        wystepowac w roli pokrzywdzonej ofiary. Przypuszczam nawet , ze sama w to
                                        wierzysz ( to chyba takie skrzywienie narodowe ) ale wiekszosc widzi twoja tu
                                        role zupelnie inaczej.
                                        Jestes pyskata chamowata i agresywna fanatyczka nie znoszacej zadnej krytyki
                                        ani pod swoim adresem ani pod adresem kraju w ktorym mieszkasz.
                                        I ty i ten kraj zasluguja jednak na krytyke, bo jest za co krytykowac.

Pomysl o swojej napasci na Akkiego tylko dlatego, ze podal link do artykulu z
                                        waszej zydowskiej prasy. Ty jestes poprostu chora i to nie jest jakas
                                        zlosliwosc z mojej strony lecz stwierdzenie rzucajacego sie w oczy faktu.
                                        • dana33 Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 09:34
                                          hahahaha, rozsmieszyles mnie.... ja w roli pokrzywdzonej ofiary.... ciuciek,
                                          wszystko co chcesz, ale napewno nie pokrzywdzonej i napewno nie ofiary.
                                          ganc na odwrot. ofiarami to jestescie wy, biedniaki moralne, ktore zeby dokopac
                                          zydom i "wygrac" musza uciekac do klamstw i manipulacji bo inaczej nie
                                          wygraja.... nu, ales teraz sie popisal....
                                          • menny_rodriguez Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 09:44
                                            dana33 napisała:

> hahahaha, rozsmieszyles mnie.... ja w roli pokrzywdzonej ofiary.... ciuciek,
                                            > wszystko co chcesz, ale napewno nie pokrzywdzonej i napewno nie ofiary.
                                            > ganc na odwrot.

Jezeli ktos sie nieustannie skarzy, ze jest zle traktowany przez
                                            wspolforumowiczow i adminow to uwaza sie za ofiare. Tu sie nie da nic zrobic a
                                            nikt sie nie uskarza czesciej od ciebie.

ofiarami to jestescie wy, biedniaki moralne, ktore zeby dokopac
                                            >
                                            > zydom i "wygrac" musza uciekac do klamstw i manipulacji bo inaczej nie
                                            > wygraja.... nu, ales teraz sie popisal....

To wyjasnij mi na czym polegalo "klamstwo" Akkieg, ze kazalas mu zapomiec, ze
                                            sie znacie.

Kobieto! ty zupelnie jestes oderwana od rzeczywistosci.
                                            • dana33 Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 09:54
                                              jakos nie rozumiesz czytanego, menny. ja sie nie skarze. ja tylko odpowiadam
                                              tym typom, jak np rachelce, ktora lata po wszystkich watkach i jedyne co do
                                              powiedzenia to wrzeszczec kto kiedy i jakich inwektyw uzywa, a sama pluje
                                              naokolo ze straszna sila. wiec odpowiadam takim, ktorzy mnie zarzucaja
                                              obrazanie ich, cytujac ich watki, gdzie obrazaja mnie. zeby mieli przed oczami
                                              te wszystkie sciery i zdziry i ku.., jakie dostaje ja. ale to nie jest zadna
                                              skarga, ani tez nie "skomlenie" jak sie tu ktos wyrazil kiedys. a aki nie
                                              zarzucilam zadnego klamstwa. zarzucilam mu manipulacje. jest roznica. sprobuj
                                              ja zuwazyc, ale nie jestem pewna, czy ci sie uda.
                                              • menny_rodriguez Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 09:57
                                                dana33 napisała:

a aki nie
                                                > zarzucilam zadnego klamstwa. zarzucilam mu manipulacje.

To na czym polegala ta "manipulacja" ?
                                                • krystian71 Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 10:04
                                                  no jak to, nierozumiesz?
                                                  Manipulacja=podanie niewygodnego linku na prase israelska
                                                • dana33 Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 10:16
                                                  idz i sobie poczytaj. naprawde nie musze ci serwowac wszystkiego na talerzu. to
                                                  byla rozmowa miedzy mna a aki, a jak cie interesuje, to sobie poczytaj.
                                                  • menny_rodriguez Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 10:23
                                                    dana33 napisała:

> idz i sobie poczytaj. naprawde nie musze ci serwowac wszystkiego na talerzu.
                                                    to
                                                    >
                                                    > byla rozmowa miedzy mna a aki, a jak cie interesuje, to sobie poczytaj.

Krotko mowiac nie potrafisz wskazac tej manipulacji, ktora mu zarzucasz.
                                                    U ciebie to takie typowe.
                                                    Krystian ma racje.
                                                    Najprawdziwsze informacje, ktore sie tobie nie podobaja nazywasz juz z
                                                    przyzwyczajenia albo klamstwem albo manipulacja.
                                                    Nie dodaje ci to powagi. Wrecz odwrotnie.

• dana33 Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 10:32
                                                    potrafie, potrafie, tylko mi sie nie chce. ale to typowa reakcja. ten balon
                                                    wlasnie tez tak manipuluje, i mirmilek tez.... wy mozecie spokojnie pisac "idz
                                                    i poszukaj sobie", natomiast jak ja napisze to samo, to natychmiast jest
                                                    stwierdzenie "nie potrafisz".... git, pisz dalej, papier jest cierpliwy.
                                                    tak widzielismy wczoraj te "najprawdziwsze informacje" wierzgajacego nozkami
                                                    balona.... takie byly prawdziwe, ze pod koniec to juz zupelnie stracil
                                                    panowanie i mieszal watki i tematy w nedznych probach uratowac swoj "honor"...
                                                    wam tutaj nic nie dodaje powagi, wy tutaj pokazujecie wasze nedzne charakterki,
                                                    ku mojej i nie tyulko mojej satysfakcji.
                                                    nie musisz odpowiadac, bo nie jestem specjalnie zainteresowana w
                                                    dalszej "rozmowie" z toba.
                                                  • mmkkll Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 10:36
                                                    Hmmm... Już w zasadzie nie wiem, co napisać, bo cała kłótnia nie jest do rozwiązania i zapewne niedługo umrze śmiercią naturalną. Ale mam na tą okazję chyba nienajgorszy pomysł.
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26629873
                                                    Poczytaj Twaina. To dobry sposób na poprawę humoru :). Na dodatek ponad podziałami.
                                                  • dana33 Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 11:04
                                                    fantastyczne, mmkkll, twain to wogole same pereleczki... dzieki, wsadzilam w
                                                    ulubione... no i daje do myslenia, nie???? :))))
                                                  • menny_rodriguez Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 10:46
                                                    dana33 napisała:

> potrafie, potrafie, tylko mi sie nie chce.

Gdzie ja to juz slyszalem ?

Juz wiem! W przedszkolu.

Narazie
                                                  • krystian71 he,he trudno o lepszy przyklad niemoty 21.07.05, 10:28

• krystian71 Re: Jednak powinnaś nieco wyluzować. 21.07.05, 09:37
                                          to genus locii tak dziala, syndrom oblezonej twierdzy.
                                          Nie tylko ona, wszyscy to maja i nadaja sie do leczenia.
                                          Takie sa skutki masowych nieprzemyslanych przesiedlen w niesprzyjajacych
                                          warunkach
                                      • polski_francuz Lepszej 21.07.05, 09:05
                                        rady niestety nie ma niz odejsc od kompa. A tez w wielu sprawach stosuje zab za
                                        zab, ale w wirtualnej walce prowadzi to nikad. Kopiowanie ekranu,wyzwisk,
                                        odslaniania prywatnosci wariatunciow, grozby o cyberprocesy ... Czy wlasnie dla
                                        tego uczestniczysz na forum?

Bo to jest pytanie. Chcesz pogadac? OK pogadaj. Jak juz powiesz kim jestes i
                                        skad piszesz to mozesz sie spodziewac z 50% zlosliwych (podobnie jest ze mna z
                                        powodu nicka tym razem). A jak jeszcze chcesz swoje racje przeforsowac na sile
                                        to masz wojna.

I masz wojne.

Pozdr.

PF

P. "Jest jeszcze zycie poza forum" - copyrigth Polski Francuz
                                        • mmkkll Re: Lepszej 21.07.05, 09:40
                                          Diagnoza słuszna. Od nadmiaru czytania niektórych wpisów można w wypadku słabszych nerwów zgłupieć. Od nadmiaru powagi przy ich czytaniu także.
                                          To o kopiowaniu ekranów było do mnie? Już wytłumaczyłem powyżej. Ale podchodzę do całości z dystnsem i na luzie. Po prostu wyzłośliwić się też czasem trzeba. Szczególnie, gdy jest powód.
                                          • dana33 Re: Lepszej 21.07.05, 09:48
                                            oczywiscie, ze nie do ciebie, to o kopiowaniu to bylo o tej zgraji. ty nie w
                                            ich grupie... :))) mirmil kiedys zamiescil ta swoja kartoteke zatytulowana "a
                                            kto to powiedzial".... fantastycznie zorganizowana byla ta kartoteka. napisalam
                                            mu wtedy, ze widac ze ma doswiadczenie z ub w katalogowaniu "niewygodnych" mu
                                            forumowiczow i ich odpowiedzi... :)))
                                          • polski_francuz Re: Lepszej 21.07.05, 10:10
                                            Nie do ciebie, dobrze piszasz i popieram twoj wpis.

PF
                                        • dana33 Re: Lepszej 21.07.05, 09:41
                                          nu, a gdzie to ja odslaniam prywatnosci wariatunciow i groze procesami?
                                          dlaczego uwazasz, ze wogole moge grozic jakimis procesami? a kogo mam oskarzyc?
                                          nika?
                                          ja weszlam na to forum, widzac jakie brednie pisza o israelu i zydach, zeby
                                          pokazac, ze to nie tak, zeby przedstawic nasza strone. nikogo nasza strona nie
                                          interesuje. interesuje ich tylko dokopac i opluc. wiec dzisiaj jestem tylko po
                                          to tutaj, zeby im oddac. jak mowisz zab za zab. ja swoich racji na sile nie
                                          musze forsowac, francuzie. wystarczy klamce poprosic o link, i jak go nie ma,
                                          to sie ten klamca sam podstawia, bez specjalnego wysilku z mojej strony.
                                          to nie pierwsza moja wojna i napewno nie ostatnia. jak dotychczas, to niezle mi
                                          to szlo. tak jak i wczoraj. bo z wczorajszej wojny jestem zadowolona. nadety
                                          balon zaczal wie4rzgac nozkami bezsilnie, zaglebiajac sie we wlasne manipulacje
                                          i klamstwa az po dziurki od nosa.
                                          milego dnia.
                                          • krystian71 Re: Lepszej 21.07.05, 09:55
                                            procesem grozisz tu goldiemu
                                            • dana33 Re: Lepszej 21.07.05, 10:14
                                              nu, balonie, dalej manipulujemy nie? grozic komus procesem, to napisac: podam
                                              cie do sadu jesli...., ja goldbaumowi zwyczajnie zwrocilam uwage, ze "byli tacy
                                              co negowali holocaust i zaplacili za to drogo: procesem, przegrana i
                                              zaplaceniem odszkodowan, az do bankructwa."
                                              rowniez wczoraj nie grozilam zadnymi procesami. przestan sie wierzgac, bo ci
                                              nozki sie za bardzo zmecza, balonie nadety.
                                              • krystian71 dzieki za definicje co to znaczy grozic procesem 21.07.05, 10:41
                                                powyzek podobna dostal Rodrigez ,na temat manipulacji
                                                Wiem,ze jestes ociezala umyslowo, wiec ci wytlumacze.
                                                1/Jesli w trakcie rozmowy,klotni czy przepychanki, ktorej tematem nie jest
                                                wymiar sprawiedliwosci,ktos ni z gruszki ni pietruszki pisze, ze za to samo
                                                ktos kogos podal do sadu i,ze to drogo kosztuje,-to w logicznej miedzyludzkiej
                                                komunikacji slownej -JEST TO GROZENIE PROCESEM.
                                                Chocby tu na poparcie twoich slow,wpadl gosc z daleka i stwierdzil , ze jestem
                                                glupkiem i nawet dodo poparl cie israelskim argumentem,jakze trafnym ,ze
                                                smierdze-nie zmieni to postaci rzeczy.
                                                TO JEST GROZENIE PROCESEM.
                                                2/PODOBNIE -twoje wchodzenie na forum o adminowaniu z lista nickow,choc mnie
                                                wtedy nie wymienilas, jest grozba banowania i kablowaniem na szeroka skale.
                                                • dana33 Re: dzieki za definicje co to znaczy grozic proce 21.07.05, 11:07
                                                  szanowny balonie. moj post byl odpowiedzia na post goldbauma, ktory napisal, ze
                                                  nie bylo holokaustu. to wszystko. wiec badz tak uprzejmy i przestan tutaj
                                                  manipulowac.

"Pewnie. Holocaust to przeciez tez was wymysl. Bylo cos takiego?"
                                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22865661&a=22890194
                                                  • krystian71 Cieplo-nawet oslica kiedys sama do stajni trafi 21.07.05, 13:54
                                                    post goldiego , byl bezposrednia reakcja na prowokacje mamzera:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22865661&a=22883909
                                                    Re: Zyd prawde ci powie :-)
                                                    Autor: mamzerek
                                                    Data: 18.04.2005 18:20

--------------------------------------------------------------------------------
                                                    antysemickie bzdury wymyslasz i tyle, a zrodla o pogramach na ludnosci
                                                    arabskiej do tej pory nie podales, bo nie istnieja!!!!

a co do obecnych pogromow w polsce to tez zadnego argumentu nie masz.

w 2001 roku mamy nastepujace liczby:

zamordowano w Lodzi
                                                    12 dzieci zydowskich w wieku 0 - 2 lata
                                                    23 dzieci zydowskich w wieku 3 - 4 lata
                                                    19 dzieci zydowskich w wieku 5 - 8 lat

-------------
                                                    a ty,zamiast zwrocic uwage,na prawdziwego prowokatora, albo wlozyc morde w
                                                    kubel ochoczo podskakujesz na krotkich nozkach :

Autor: dana33
                                                    Data: 18.04.2005 21:49 +

--------------------------------------------------------------------------------
                                                    ty drzewiecki uwazaj. byli tacy co negowali holocaust i zaplacili za to drogo:
                                                    procesem, przegrana i zaplaceniem odszkodowan

Moja odpowiedz do ciebie znasz, przytoczylas ja , jako przyklad inwektyw, na
                                                    jakie biedniatko niewinnie sie zawsze naraza.

• z_daleka Re: Lepszej 21.07.05, 10:33
                                              Osle patentowany! to nie jest grozba, to infornacja... Wstydu oszczedz i zamilcz...
                                              • krystian71 Re: Lepszej 21.07.05, 10:42
                                                nie widzialem twojego postu, ale jakze trafnie przewidzialem twoja tu obecnosc.
                                                Z he,he wlasciwymi ci israelskimi metodami argumentacji
                                          • polski_francuz Re: Lepszej 21.07.05, 10:08
                                            Nie mowie o tobie ale o eskalacja wirtualnej. Czyli do czego forumowy zab za
                                            zab prawadzi.

Jesli chcesz,przez twoja akcje na forum, poprawic obraz Zydow i Izraela w
                                            Polsce to nie wybralas najlepszej drogi.

Wpisy Fredzia prowadza wrecz do czegos przeciwnego, do pogarszania obrazu Zydow
                                            i Izraela u forumowiczow.

Wirtualne forum nie poddaje sie prawom logiki tak latwo. Rzadza na nim prawa
                                            komunikacji. Kilka ich przykazan:
                                            . nie obrazaj przeciwnika dyskusji;
                                            . nie pokazuj pogardy dla kogokolwiek...

Kazdy emigrant wie, ze to nie jego sie ocenia ale obraz jego narodu. Ja moglbym
                                            tanczyc nago kankana na stole we Francji i tak pozostane bucem polskim. Maria
                                            Sklodowska byla popychana przez takich gnoi cale swoje zycie.

Wracamy wiec do podstawowego pytania...czego szukasz na forum? Sympatii dla
                                            sprawy Izraela czy kontaktu z utracona Polska?

Bo to dwie zupelne rozne rzeczy.

Pozdrowienia

PF

• dana33 Re: Lepszej 21.07.05, 10:25
                                              juz dawno przestalam czegokolwiek szukac na tym forum.
                                              teraz jedynie nie pozwalam tej zgraji pluc bezkarnie na moj kraj.
                                              nie odpowiadam ani za fredzia ani za arapa, ani za nikogo, tylko i wylacznie za
                                              siebie. uogolnien nie lubicie, ale wszyscy uogolniaja tutaj.
                                              sluchaj francuzie, jestes doroslym czlowiekiem, ja tez. wychowywac mnie nie
                                              potrzeba. wszystkie twoje nauki i wskazowki sa doskonale. tylko pisz je do tych
                                              typow, a nie do mnie.
                                              • polski_francuz Re: Lepszej 21.07.05, 10:29
                                                Ok, no to lepiej skonczmy.

Ja z kobietami nie lubie walczyc. A lekcje daja troche z przyzwyczajenie bo
                                                taki mam zawod.

Pozdrowienia

PF

P.S. Mamy ladna pogode dzisiaj we Francji.
                          • i-love-2-bike Re: Ale to przeciez taki ubaw! 21.07.05, 00:50
                            dana33 napisała:

> mozliwe abe, ze dla ciebie to drobiazg. dla mnie przestalo byc drobiazgiem to,
                            > co wyprawia tutaj ten smierdziel. mozliwe, ze mam ciensza skore jak ty. mozliwe
                            >
                            > ze jestem zmeczona tymi ciaglymi postami antysemickimi. ale to co bylo dzisiaj,
                            >
                            > przekroczylo moje mozliwosci opanowania.

danciu znowu nie moge jakas ty delikatna i jak ciebie tu kazdy obraza,moze
                            przypomnimy znowu twoje popisy slowne,bo jak widac amnezja dokucza.

Re: Stosunki polsko-żydowskie. Gorzka prawda?
                            Data: 02.05.2005 21:28

znaczy sie, cep, ze w jedwabnem i okolicach przewazajaca wiekszsc spoleczenstwa
                            polskiego przedstawiala soba holote... git, to tez jest zdanie, z ktorym sie
                            moge zgodzic.

Re: Już 20. wypowiedzi Dany w tym wątku i ani jed
                            Data: 02.05.2005 21:56

sluchaj, kretynie, co chcesz zebym ci przypomniala? endecje i jej stosusnek do
                            zydow? pogromy w polsce miedzywojennej? co sie dzialo za czasow pierwszej
                            republiki? owszem, byli zydzi w ub ale w tak znikomej ilosci, ze nie ma
                            porownania do ilosci polakow w ub. id i zapytaj sie kazdego uczciwego polskiego
                            historyka kiedy to mialy miejsce przesladowania polakow przez zydow....
                            w moim rodzinnym miescie lodzi nie ma ani jednego, rozumiesz idioto, ani
                            jednego przypadku proby ratowania zyda w czasie wojny.
                            nie mam zamiaru tutaj z toba wicej dyskutowac. jedyne co osiagasz, to tylko
                            moja chec dokopac ci, a na to nie jestem gotowa sie znizyc. tacy jak ty, tepi,
                            zadufani we wlasnej racji, manipulanci i klamcy to na szczescie margines
                            spoleczenstwa polskiego. przynajmniej mam taka nadzieje. nie warto nawet w
                            twoja strone splunac.

nu, poczytajcie sobie, ania, gini, remekk, stranger i reszta tej holoty:

nu, wystarczy.... jestescie po prostu banda lobuzow
                            Data: 06.05.2005 17:38

ale sie ciskasz, krystianku.... lubie to, wyobrazam sobie ciebie jako pajaca na
                            sznurku... chesz dosiegnoc ziemi, ale ci nie idzie, fajtasz nozkami w powietrzu
                            z bezsilnosci i bluzgasz, ile moze. slyszales jak spiewali zydzi hatikwe w
                            oswiecimiu? dobrze spiewali. zeby pokazac takim pajacom jak ty, ze wszystko co
                            mozecie, to wlasnie fajtac nozkami w powietrzu z bezsilnosci. mozesz mi
                            podkoczyc....

Re: dobranoc i do jutra
                            Data: 07.05.2005 01:25

zapewniam cie pajacu, ze jesli mialabym ta mozliwosc, zawisnac ci na szyji, to
                            zrobilabym to natychmiast: nie wytrzymalbys ciezaru i lamiac szyje, glowka by
                            ci zwisnela i..... moze wtedy spuscilabym cie ze sznurka...

Re: Dana i jej klamstwa
                            Data: 08.05.2005 00:17

gini, kretynka bylas i kretynka umrzesz. przekrecilas wszystko co napisalam,
                            manipulantko.

Re: Polish gas chambers
                            Data: 08.05.2005 00:45

ty, rachelcia-szmatelcia, umiesz pisac cos innego, jak tylko krytykowac i
                            insynuowac? jasne, ze zydzi, nie wiedzialas o tym? za pieniadze splita
                            zorganizowalismy masowa, swiatowa kampanie przeciw polsce, a przede wszystkim
                            przeciw rachelce, i caly swiat pociagnal za nami.
                            kretynka.

Re: Forum Świat - promocja
                            Data: 19.05.2005 21:59

nu, krystianku, szmystek jak widze, to dla ciebie za slabe powiedzonko. jestes
                            prawdziwa szm.at.a. cuchnaca.

Re: Zastanawiajace figury
                            Data: 21.05.2005 00:25

zafajdancu, z ciebie g....o juz nawet nie zlazi. w hebronie wymordowano 29
                            zydow za to, ze byli zydami, cusik a la hitler, ktorego tak podziwiasz.
                            natomiast w jeninie tych 50 zabitych to w wiekszsoci byli uzbrojeni terrorysci.
                            ale co tam dla ciebie, najwazniejsze, ze zgineli twoi bohaterzy... nu spadaj,
                            g....u

Re: jeszcze raz do kropki
                            Data: 20.07.2005 22:29 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

sluchaj rachelko, powiedzialam ci juz won. co ty za sztuka, to wszyscy wiedza.
                            daleko od tego balona to ty nie jestes. i nie mieszaj tutaj mojej klotni z tym
                            gnojkiem a arapem i fredziem. to dokladnie co on robi, jak juz mu portki
                            spadly, to zaczal krecic i pisac o jakichs watkach, o ktorych wogole nie bylo
                            mowy. tchorze jestesccie wszyscy tutaj. tylko pyski wam pracuja, ale odwagi to
                            nie macie za grosz. i slowa prawda i uczciwosc sa wam nieznane. jak juz kiedys
                            pisala: w rynsztoku siedzicie i tak sie tez zachowujecie.
                        • schlagbaum Re: Ale to przeciez taki ubaw! 21.07.05, 00:22
                          abe_ltd napisała:

> No rzeczywiscie, ku koncowce sprawy nabraly innego obrotu. Mnie sie wydaje
                          > jednak ze te wszystkie wyrzuty wzajemnej niewrazliwosci to przesada jest.
                          > Przeciez to wszystko jest po prostu SMIESZNE! Arap jest komiczny; Fredzio
                          jest
                          > dowcipas nie z tej ziemi; Szlomcio(jojo) to wrecz samokarykatura; nawet
                          > z_daleka jest smieszny (nie tak dawno w typowo 'nie-owijajmy-w-bawelne stylu
                          > Zyda z BW) zapytal mnie czy mam miesiaczke :DDDDDDDDDDDDDDD Rylam ze smiechu
                          > przez cala noc. Maz nie wiedzial co ze mna.
                          > A i Polacy maja swoj comic relief tutaj. Pamietasz Gucia? Przeciez tego jego
                          > tekstu nie mogly byc na powaznie. Juz nie wspomne o postach Goldiego czy
                          > Szlagusia na codzien okraszonych doza humoru. I O TAKIE DROBIAZGI MAMY SIE TU
                          > NIENAWIDZIEC??????????

W jednym worku z fredziem arapem i guciem to chyba dla mnie "wyroznienie"

A jeszcze tak niedawno Ciebie lubilem.
                          • abe_ltd Oj przestan, Schlagus! Ja cie niezmiernie lubie 21.07.05, 00:30
                            to ze w jednym worku sie znalezles to tylko dlatego ze masz tak ogromne
                            poczucie humoru. Wprawdzie u arapa i fredka to nieswiadome jest, ale mnie oni
                            smiesza tym bardziej. Ty jestes zdecydowanie INNA LIGA bo twoj dowcip jest
                            wysublimowany i cyniczny, i po prostu SUPER, ale jako ze mnie rozne rzeczy
                            smiesza to jakos tak niezrecznie Ciebie z tymi nieszczesnikami w jednym poscie
                            zawarlam.
                            Ale jestes Schlagus ONE OF A KIND, i byloby mi bardzo smutno jakbys sie na mnie
                            obrazil. Baaaaardzo smutno. Wiec prosze sie nie obrazaj, pleeeeeaaaase!
                            Nice smiley face for Schalgus :)))))
                            • schlagbaum Re: Oj przestan, Schlagus! Ja cie niezmiernie lub 21.07.05, 00:36
                              abe_ltd napisała:

> to ze w jednym worku sie znalezles to tylko dlatego ze masz tak ogromne
                              > poczucie humoru. Wprawdzie u arapa i fredka to nieswiadome jest, ale mnie oni
                              > smiesza tym bardziej. Ty jestes zdecydowanie INNA LIGA bo twoj dowcip jest
                              > wysublimowany i cyniczny, i po prostu SUPER, ale jako ze mnie rozne rzeczy
                              > smiesza to jakos tak niezrecznie Ciebie z tymi nieszczesnikami w jednym
                              poscie
                              > zawarlam.
                              > Ale jestes Schlagus ONE OF A KIND, i byloby mi bardzo smutno jakbys sie na
                              mnie
                              >
                              > obrazil. Baaaaardzo smutno. Wiec prosze sie nie obrazaj, pleeeeeaaaase!
                              > Nice smiley face for Schalgus :)))))

No cos Ty ?
                              Ja nie jestem mimoza jakich tu juz cala laka zakwitla.

Psy mnie szarpia. Musze je jeszcze wyprowadzic

Dobranoc
        • wojcd radość ze śmierci 20.07.05, 22:38
          Z_Daleka
          sprawdź sobie w archiwum kto się
          cieszył przy różnych okazjach
          ze śmierci KOGOŚ.

Radość ze śmierci także WROGA
          jest nie do przyjęcia.

Rozumiesz???
    • aaki Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:13
      no tak chamstwo , ksenofobia i prymitywizm krystiana&cyklistki kontra finezja, subtelność i dobre maniery arapa&fredzia
      • i-love-2-bike Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:15
        aaki napisała:

> no tak chamstwo , ksenofobia i prymitywizm krystiana&cyklistki kontra finezja,
        > subtelność i dobre maniery arapa&fredzia

o pSzepraszam,ja zadnych fobii nie mam,na chamstwo nie cierpie a sztuke
        prymitywna lubie i to bardzo. jednego czego nie znosze to jekow.
        • aaki Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:19
          a jęki miłosne? też odrzucasz hihi?
          • i-love-2-bike Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:20
            aaki napisała:

> a jęki miłosne? też odrzucasz hihi?

kazdy jeczy jak moze,ale sa jeki i jeki,te forumowe to na milosne nie
            wygladaja,raczej przypominaja niestrawnosciowe dolegliwosci.
      • dana33 Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:20
        tez ty aki cierpisz na brak okularow? bo dzisiaj to bylo chamstwo, ksenofobia,
        prymitywizm, klamstwa, manipulacje i kretactwa nadetego balona pod nikiem
        krystian kontra dana.
        • aaki Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:21
          nie liczyłem kto wiecej inwektyw posłał wybacz
          • dana33 Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:22
            szkoda ze nie liczyles. nie mam dzisiaj lagodnego dnia i nie wybaczam.
            • dana33 Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:24
              a i jeszcze jedno aki. ja wyraznie pisalam o jeszcze paru swinstwach tego
              gnojka, nie tylko o inwektywach. jak nie masz forsy na nowe okulary, to ci
              podesle.
              • chuchem Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:27
                dana33 napisała:

> a i jeszcze jedno aki. ja wyraznie pisalam o jeszcze paru swinstwach tego
                > gnojka, nie tylko o inwektywach. jak nie masz forsy na nowe okulary, to ci
                > podesle.

danusiu, ostatnio w Katowicach widzialem ladne oprawki. :)
              • aaki Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:29
                raczej nie przywiązuję zbytnio wagi do pieniędzy ale jeśli bardzo chcesz to prześlij na western union-szybko dochodzą-kupię sobie okulary rowerowe
                p.s. ile zamierzasz mi przekazać?
            • i-love-2-bike Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:24
              dana33 napisała:

> szkoda ze nie liczyles. nie mam dzisiaj lagodnego dnia i nie wybaczam.

ojej tes zalujemy,moze powinnismy wrzucac te inwektywy na wage,tak czy tak arap
              z fredzia bije kazdego 2:1.
            • aaki Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:25
              nawet nie czytałemtych wątków i nie żałuję.siedzę na forum rowery i służba zdrowia
              p.s. odwołuję prośbę o wybaczenie.
              • dana33 Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:31
                git. odwoluj. przekroczyliscie dzisiaj wszyscy wszelkie granice.
                • aaki podoba mi się to słowo :wszyscy(również git:-) 20.07.05, 22:34
                • aaki ps 20.07.05, 22:46
                  nie jestem purystą językowym sam czesto przeklinam niestety. ale róznego typu wulgaryzmy inwektywy obelgi jakie padaja na forum po prostu mnie rażą.
                  i niezależnie od czy są autorstwa polaków czy żydów
        • i-love-2-bike Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:23
          dana33 napisała:

> tez ty aki cierpisz na brak okularow? bo dzisiaj to bylo chamstwo, ksenofobia,
          > prymitywizm, klamstwa, manipulacje i kretactwa nadetego balona pod nikiem
          > krystian kontra dana.

ciotka a jak arap z fredzia zasuwa, to ty okulary do dalekiej siostry posylasz?a
          moze zapomnialas poezje naszego cukiernika,on pisuje pod roznymi nickami
          poezje,ktore ociekaja smrodzikiem latrynki. juz nie zartujcie sobie bo nikt tu
          nie ma 5 lat. chcecie hucpe zaczac to zaczynajcie,ale poziom tego jest
          przedszkolny. nikt wam nie dorowna w chamstwie,macie zlota palme.
          • dana33 Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:29
            sluchaj rachelko, powiedzialam ci juz won. co ty za sztuka, to wszyscy wiedza.
            daleko od tego balona to ty nie jestes. i nie mieszaj tutaj mojej klotni z tym
            gnojkiem a arapem i fredziem. to dokladnie co on robi, jak juz mu portki
            spadly, to zaczal krecic i pisac o jakichs watkach, o ktorych wogole nie bylo
            mowy. tchorze jestesccie wszyscy tutaj. tylko pyski wam pracuja, ale odwagi to
            nie macie za grosz. i slowa prawda i uczciwosc sa wam nieznane. jak juz kiedys
            pisala: w rynsztoku siedzicie i tak sie tez zachowujecie.
            • i-love-2-bike Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:32
              dana33 napisała:

> sluchaj rachelko, powiedzialam ci juz won. co ty za sztuka, to wszyscy wiedza.
              > daleko od tego balona to ty nie jestes. i nie mieszaj tutaj mojej klotni z tym
              > gnojkiem a arapem i fredziem. to dokladnie co on robi, jak juz mu portki
              > spadly, to zaczal krecic i pisac o jakichs watkach, o ktorych wogole nie bylo
              > mowy. tchorze jestesccie wszyscy tutaj. tylko pyski wam pracuja, ale odwagi to
              > nie macie za grosz. i slowa prawda i uczciwosc sa wam nieznane. jak juz kiedys
              > pisala: w rynsztoku siedzicie i tak sie tez zachowujecie.

won to muF do swego chlopa jesli cie poslucha ciotka. podobno ty tu kulture
              krzewic chcesz.a tchorz to ten ktory prawde widzi w swoich okularach,bo jak jest
              na prawde to kazdy widzi,nawet slepy.
              • dana33 Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:36
                nie chce krzewic zadnej kultury, a juz napewno nie u ciebie. tobie szmatelko,
                to juz nic nie pomoze. nic.
                • marouder czy to pekielko zaczelo sie od watku nt. jezyka 20.07.05, 22:39
                  dosc specyficznego, jakiego uzywa arap? pytam bo caly dzien bylem zajety,
                  wchodze na forum, a tu wszyscy nielicho wkurzeni..gadac nie ma z kim..

dana33 napisała:

> nie chce krzewic zadnej kultury, a juz napewno nie u ciebie. tobie szmatelko,
                  > to juz nic nie pomoze. nic.
                  • z_daleka Re: czy to pekielko zaczelo sie od watku nt. jezy 20.07.05, 22:52
                    marouder napisał:

> dosc specyficznego, jakiego uzywa arap? pytam bo caly dzien bylem zajety,
                    > wchodze na forum, a tu wszyscy nielicho wkurzeni..gadac nie ma z kim..
                    >
                    > dana33 napisała:
                    >
                    > > nie chce krzewic zadnej kultury, a juz napewno nie u ciebie. tobie szmate
                    > lko,
                    > > to juz nic nie pomoze. nic.
                    -----------------------------------
                    Jestes wiec swietnym przykladem potwierdzajacym to co probuje wytlumaczyc
                    kropce. Wiesz ze cos sie porobilo, ale nie wiesz co... Gdyby kropka nie
                    wyrznela tego co wyrznela, to mialbys mozliwosc dokonac samodzielnej oceny...a
                    tak jestes skazany na glupawa paplanine np.tej przekupy z rowerka, ktora tez
                    oczywiscie niczego nie przeczytala, bo nie mogla, bo jeszcze spala...ale teraz
                    trajkocze jakby jej ktos siodelko na mlot pneumatyczny podmienil.
                    • i-love-2-bike Re: czy to pekielko zaczelo sie od watku nt. jezy 20.07.05, 22:59
                      z_daleka napisał:

> marouder napisał:
                      >
                      > > dosc specyficznego, jakiego uzywa arap? pytam bo caly dzien bylem zajety,
                      > > wchodze na forum, a tu wszyscy nielicho wkurzeni..gadac nie ma z kim..
                      > >
                      > > dana33 napisała:
                      > >
                      > > > nie chce krzewic zadnej kultury, a juz napewno nie u ciebie. tobie
                      > szmate
                      > > lko,
                      > > > to juz nic nie pomoze. nic.
                      > -----------------------------------
                      > Jestes wiec swietnym przykladem potwierdzajacym to co probuje wytlumaczyc
                      > kropce. Wiesz ze cos sie porobilo, ale nie wiesz co... Gdyby kropka nie
                      > wyrznela tego co wyrznela, to mialbys mozliwosc dokonac samodzielnej oceny...a
                      > tak jestes skazany na glupawa paplanine np.tej przekupy z rowerka, ktora tez
                      > oczywiscie niczego nie przeczytala, bo nie mogla, bo jeszcze spala...ale teraz
                      > trajkocze jakby jej ktos siodelko na mlot pneumatyczny podmienil.

he,he sis ale teraz czytam twoja i danowa kulture to wystarczy aby zwatpic. jak
                      widac kto walczy o te oswiate i kulture,to lepiej zebysmy jej tu nie mieli,w
                      kazdym razie nie w waszym ,maranym wydaniu.
                  • krystian71 BYSTRZACHA Z CIEBIE MARUDERKU 20.07.05, 22:54
                    Dokladnie tak.
                    Danutella strzelila baaardzo dlugi jak na nia post,w ktorym starala sie
                    wytlumaczyc dlaczego Fredzio z Arapem,obserwujac jak Polacy atakuja Israel,
                    musza pisac posty o przerabianiu Arabow na mydlo i kaktusach w arabskich d...
                    To przeciez jest baaardzo logiczne :) I jedno z drugiego wynika :)))
                    Ty tak nie uwazasz :)))????
                    • dana33 Re: BYSTRZACHA Z CIEBIE MARUDERKU 20.07.05, 22:58
                      nie, klamco, ty oskarzyles mnie o klamstwo i nie byles w stanie tego udowodnic.
                      na odwrot, udowodniles, ze ty klamiesz. a teraz dalej klamiesz i manipulujesz.
                      • krystian71 Re: BYSTRZACHA Z CIEBIE MARUDERKU 20.07.05, 23:24
                        To jest twoj post ciemnoto,przypominam ci-na watku,gdzie post arapa o Arabach
                        rozbierany byl na czynniki pierwsze
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26657876&a=26686315
                        To jest moja odpowiedz
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26657876&a=26690534
                        sprawdz , ile tam jest brzydkich slow, w ktorych sie lubuje!!!

Tu jest znowu twoj, w ktorym wysylasz nas na prywatne forum,jesli nam sie arap
                        z fredziem nie podoba
                        tu jeszcze raz probuje zwrocic ci uwage,ze tematem watku jest antyarabskosc i
                        proba zaszczepiania nam tej nienawisci-znalazlem jedno brzydkie slowo na litere
                        d...(wykropkowane przeze mnie )
                        Teraz wkracza do akcji dodo,mowi,ze jestem antysemita i ze smierdze.
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26657876&a=26692704
                        oczywiscie, argument nie do odparcia, ty popierasz doda.
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26657876&a=26695826
                        aha,jeszcze arap, z duza troska w glosie
                        "BO TWOJ KOLEGA SPLIT DOSTAL ZAWALU SERCA...i ciebie tez moze szlag trafic po
                        co ci to...tylek ci przyrusl do stolku przy kompie????innego zajecia nie
                        masz???"

A potem juz poszlo z gorki....
                        Kto lubi czytac,
                        niech se poczyta
                        ja pod kolderka
                        wyciagne kopyta
                    • z_daleka Re: BYSTRZACHA Z CIEBIE MARUDERKU 20.07.05, 23:00
                      krystian71 napisała:

> Dokladnie tak.
                      > Danutella strzelila baaardzo dlugi jak na nia post,w ktorym starala sie
                      > wytlumaczyc dlaczego Fredzio z Arapem,obserwujac jak Polacy atakuja Israel,
                      > musza pisac posty o przerabianiu Arabow na mydlo i kaktusach w arabskich d...
                      > To przeciez jest baaardzo logiczne :) I jedno z drugiego wynika :)))
                      > Ty tak nie uwazasz :)))????
                      -------------------------------
                      Ze ty wstydu nie masz to juz wiem. Co chcesz udowodnic, ze nie jestes gnojkiem?
                      Alez jestes. Zwyklym, malym, rozzuchwalonym gnojkiem.
                      • i-love-2-bike Re: BYSTRZACHA Z CIEBIE MARUDERKU 20.07.05, 23:01
                        z_daleka napisał:

> krystian71 napisała:
                        >
                        > > Dokladnie tak.
                        > > Danutella strzelila baaardzo dlugi jak na nia post,w ktorym starala sie
                        > > wytlumaczyc dlaczego Fredzio z Arapem,obserwujac jak Polacy atakuja Israe
                        > l,
                        > > musza pisac posty o przerabianiu Arabow na mydlo i kaktusach w arabskich
                        > d...
                        > > To przeciez jest baaardzo logiczne :) I jedno z drugiego wynika :)))
                        > > Ty tak nie uwazasz :)))????
                        > -------------------------------
                        > Ze ty wstydu nie masz to juz wiem. Co chcesz udowodnic, ze nie jestes gnojkiem?
                        >
                        > Alez jestes. Zwyklym, malym, rozzuchwalonym gnojkiem.

sis ty powinnas grac w teatrze tylko zastanow sie czy chlopa,czy babe?
                    • i-love-2-bike Re: BYSTRZACHA Z CIEBIE MARUDERKU 20.07.05, 23:01
                      krystian71 napisała:

> Dokladnie tak.

widocznie wszyscy tam na tych sukulentach siedzom i co nieco w d.. kluje,to sie
                      i ladnie z chamstwem rymuje,dlatego arap,fredzio i inni moga i musza a my nie
                      mozemy,bo dane zloscimy. he,he ale kino:)))
                      • biedronka24 hihi, sukulenty to w wiekszosci miesiste takie 21.07.05, 15:29
                        nie wszystkie z kolcami.
                        A ze na miesistem wielu z tutejszych niewyparzono gabcow siedzi- w to nie watpie ;).
                        Pozdrowka. I znow na dluzej.
                    • marouder czytalem danki post w watku nt.jezyka arapa 20.07.05, 23:16
                      ten skierowany do aaki i mnie.
                      Nie bardzo rozumiem atak danki na ciebie, bo w tamtym watku wypowiadalem sie
                      znacznie bardziej obelzywie o arapie i tzw. sensie jego postu. Nie przyjme za
                      dobra monete twierdzen danki, ze nie wypowiadam sie przeciw tym, ktorzy podlug
                      mojej wiedzy atakuja zydow niesprawiedliwie, choc w zupelnie glupawych watkach
                      nie chce brac udzialu. Nie prychylam sie do zdania tych osob, do ktorych czuje
                      sympatie, bo bym zapadl na schizofrenie, bowiem i danka i I love i ty jestescie
                      dla mnie sympatycznymiludzmi, tak samo jak "znikniety" goldie", mirmil,
                      schlaggie, ale i w jakims sensie dr j-k. Chetnie czytam negeva, ale i czesto
                      splita, z felusiakiem sie rzadko zgadzam, ale czytam chetnie jego linki,jestem
                      tez daleki od lewicowosci abe, co nie przszkadza mi konwersowac z nia
                      przyjaznie, nie uwazam,ze wojtek tutaj kogokolwiek szczuje z drugiej linii, a
                      antka takze czytuje..wiec nie wiem juz co poczac, rece i nogi zalamalem..radz
                      krystianie.

krystian71 napisała:

> Dokladnie tak.
                      • krystian71 Re: czytalem danki post w watku nt.jezyka arapa 20.07.05, 23:38
                        maruderku, nie daj sie zwariowac, to przeciez normalne.
                        ja tez uwielbiam z jotka pogaworzyc,i poszczypac od niego mozna byc nazwanym
                        najwyzelj bidulinka: z abe, choc ostatnio bardzo roznimy sie w pogladach , ze
                        szlomciem,co cholera tylko po nocach po forum lazi,czy smutasem Oskarem, o
                        bliskich mojemu sercu nawet nie wspominam, wiadomo-i gadac mozna z
                        kazdym,przeciez ,gdy mamy inne spojrzenie, dyskusja jest ciekawsza, ma troszke
                        tego pieprzu.
                        I nie warto tu nic zmieniac-dopuki ci dyskutant nie powie,ze smierdzisz.:)
                        • i-love-2-bike ludzie w cholere idzcie spac 20.07.05, 23:51
                          bo to smiech pusty czlekiem rzuca,ze to dorosli pisza.
                  • dana33 Re: czy to pekielko zaczelo sie od watku nt. jezy 20.07.05, 23:07
                    idz na osla. znajdziesz tam watki moje i tego forumowego manipulanta i klamcy.
                    a zaczelo sie od tego:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26657876&a=26686315 . potem to:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26657876&a=26694477 tu juz mnie
                    oskarzyl, ze popieralam mamzerka. zazadalam linku, nie mial, znalazlam mu. ale
                    nie bylo tam mojego poparcia. no i poszlo dalej.
                    mozesz poczytac. interesujaca manipulacja tego typa. no i cala reszta
                    interesujaca. kropka jest wkurzona. ja tez. reakcja kropki byla tez
                    interesujaca. cale to forum nadaje sie do podania do publicznej wiedzy, nie
                    tylko w polsce.
                    • marouder Odpowiem ci tak danka, mam prosta, cicha nadzieje 20.07.05, 23:26
                      , ze kiedys skonczy sie tu wzajemne opluwanie> swoja droga, mechanizm opluwania
                      trwajacy od lat ma swoja bezwladnosc, na ktora skaldaja sie przede wszystkim
                      nieoddane kiedy razy, urazone poczucie sprawiedliwosci i godnosci itp..nie mam
                      pomyslu, jak przywrocic spokoj na forum takim jak FS, daje tylko pod rozwage
                      wszystkim, ktorzy ten tekst przeczytaja, ze permanentne trwanie w konflikcie,
                      sprawia, ze nie mozna go wygrac inaczej, jak z wlasna duza strata..na co to komu
                      potzrebne?

dana33 napisała:

> idz na osla. znajdziesz tam watki moje i tego forumowego manipulanta i klamcy.
                      > a zaczelo sie od tego:
                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26657876&a=26686315 .
                      potem to:
                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26657876&a=26694477
                      tu juz mnie
                      > oskarzyl, ze popieralam mamzerka. zazadalam linku, nie mial, znalazlam mu. ale
                      > nie bylo tam mojego poparcia. no i poszlo dalej.
                      > mozesz poczytac. interesujaca manipulacja tego typa. no i cala reszta
                      > interesujaca. kropka jest wkurzona. ja tez. reakcja kropki byla tez
                      > interesujaca. cale to forum nadaje sie do podania do publicznej wiedzy, nie
                      > tylko w polsce.
                      • dana33 Re: Odpowiem ci tak danka, mam prosta, cicha nadz 20.07.05, 23:33
                        ty albo nie przeczytales wszystkiego, rowniez tego co zostalo wyrzucone na osla
                        lawke, albo jestes stronniczy, piszac tylko do mnie. dzisiaj nie ja oskarzylam
                        tego nedznego typa o klamstwo, tylko on mnie. dzisiaj nie splynalo to po mnie
                        jak normalnie splywa. zazadalam dowodow. nie mial. udowodnilam mu, ze klamal,
                        bo nigdy nie napisalam tego, co twierdzil, ze napisalam. wtedy zaczal
                        manipulowac, klamac, przekrecac. kropka bardzo objektywnie zaczela kasowac moje
                        watki, zostawiajac te klamstwa smierdziela.
                        nu, szkoda slow. szkoda mojego czasu. dalam ci linki do poczytania.
                        powiedzialam o watkach na oslej. nie przeczytales. no i oczywiscie bardzo
                        objektywnie zajales pozycje.
                        nie mam nic wiecej do dodania na ten temat.
                        dobranoc.
                        • marouder Dobranoc danka, czuje sie glupio, bo rzeczywiscie 20.07.05, 23:40
                          nie przeczytalem wszystkiego, ale widzisz, mnie naprawde odpychaja inwektywy w
                          rozmowie ludzi wyksztalconych i dojrzalych..stad nie zawsze doczytuje takie
                          watki do konca. To co jest do zaakceptowania u chama, nie jest tolerowane u
                          czlowieka przyzwoitego. Slowem, mnie nie razi tak bardzo jezyk, styl i tresc
                          postow arapa czy fredka, jak jezyk jakim obrzucaja sie, jak blotem ludzie
                          pokroju ciebie i krystiana..a lubie was oboje..coz poczac..Dobranoc:)

dana33 napisała:

> ty albo nie przeczytales wszystkiego, rowniez tego co zostalo wyrzucone na osla
                          >
                          > lawke, albo jestes stronniczy, piszac tylko do mnie. dzisiaj nie ja oskarzylam
                          > tego nedznego typa o klamstwo, tylko on mnie. dzisiaj nie splynalo to po mnie
                          > jak normalnie splywa. zazadalam dowodow. nie mial. udowodnilam mu, ze klamal,
                          > bo nigdy nie napisalam tego, co twierdzil, ze napisalam. wtedy zaczal
                          > manipulowac, klamac, przekrecac. kropka bardzo objektywnie zaczela kasowac moje
                          >
                          > watki, zostawiajac te klamstwa smierdziela.
                          > nu, szkoda slow. szkoda mojego czasu. dalam ci linki do poczytania.
                          > powiedzialam o watkach na oslej. nie przeczytales. no i oczywiscie bardzo
                          > objektywnie zajales pozycje.
                          > nie mam nic wiecej do dodania na ten temat.
                          > dobranoc.
                          • dana33 Re: Dobranoc danka, czuje sie glupio, bo rzeczywi 20.07.05, 23:52
                            pisalam tu marouder miesiacami, bedac obrzucana inwektywami i nie odpowiadajac
                            im tak samo. kiedys zrozumialam, ze oni rozumieja tylko taki jezyk. nie dawalam
                            ci przykladow nigdy?

goldbaum 18.04.2005 21:53 + odpowiedz
                            No to lec i zaskarz mnie wyplacz sie na brzydkiego antysemite, ktory osmiela
                            sie o ofiarach
                            Holocaustu pisac tyk samo cynicznie jak jakies scierwa twego pokroju o
                            dzieciach mordowanych niemal na naszych oczach.

To, ze teraz jeszcze zaslaniasz sie numerem twojej matki swiadczy jeszcze
                            berdziej o tym jak z ciebie SCIERA.

krystian71 18.04.2005 22:02 + odpowiedz
                            a ty dupiata dano , cym znowu grozisz , znowu po ZYDOWSKU jakimis pienieznymi
                            konsekwencjami?
                            A u gory , slepa krowo nie widzisz, co ten zydowski bekart( bo tak sie tlumaczy
                            slowo mamzer) napisal.
                            O obecnych pogromach w Polsce na dzieciach zydowskich? teraz juz widze, ze
                            zydzi kazde sku..synstwo wymysla , byleby swoja dupe bronic.
                            A i tak nic im nie pomoze.I tak im swiat rachunek juz wystawil. i tak koczuja
                            pod obcymi ambasadami , byleby z tego panstwa zla bryknac.
                            Bo jak ich sprawiedliwosc dopadnie , to uciekac bedzie trudno.
                            • schlagbaum Re: Dobranoc danka, czuje sie glupio, bo rzeczywi 21.07.05, 00:05
                              dana33 napisała:

> pisalam tu marouder miesiacami, bedac obrzucana inwektywami i nie
                              odpowiadajac
                              > im tak samo.

O ile dobrze pamietam w watku o szpiegostwie komputerowym w Izraelu wygralas ze
                              mna w rzucaniu inwektywami 10:1 prowadzac juz 9:0, delikatesiku.

Przy dramatycznej scenie manka rowniez uznalas za stosowne bluznac.

Danus, jezeli akurat ciebie ktos zwyzywa to z cala pewnoscia masz na tyle
                              rezerwy, ze nie powinnas sie skarzyc bo traca to hipokryzja najwyzszego lotu.
                              • dana33 Re: Dobranoc danka, czuje sie glupio, bo rzeczywi 21.07.05, 00:25
                                to schlagbaum, manipulacyjka twoja: wyraznie napisalam, ze bylam przez
                                conajmniej pierwszy rok obrzucana inwektywami, nie reagujac. potem zrozumialam,
                                ze to wlasnie jezyk, ktory wy rozumiecie, wiec tez od czasu do czasu bluzgalam.
                                twoje przyklady to przyklady po tym pierwszym roku.
                                moze ja i delikatesik. nu ty zwykla, pospolita kasza.
                                • schlagbaum Re: Dobranoc danka, czuje sie glupio, bo rzeczywi 21.07.05, 00:29
                                  dana33 napisała:

> moze ja i delikatesik. nu ty zwykla, pospolita kasza.

Umiesz swoja opinie rowniez jakos uzasadnic czy jak zwykle masz ochote sobie
                                  tylko pobluzgac ?
                                  • dana33 Re: Dobranoc danka, czuje sie glupio, bo rzeczywi 21.07.05, 00:35
                                    umiem. ale nie chce. wy waszych opinii o mnie tez nie zasadniacie. scierwo i
                                    sprawa dla was zakonczona. kasza, to jeszcze pieszczotliwie w stosunku do
                                    scierwa. nu, i nie zaczynaj na drugi raz z delikatesikiem. to i kaszy nie
                                    dostaniesz. kiedys wam tu juz napisalam: jak wy mnie, tak ja wam. uprzejmosci
                                    sie skonczyly.
                                    • schlagbaum Re: Dobranoc danka, czuje sie glupio, bo rzeczywi 21.07.05, 00:40
                                      dana33 napisała:

> umiem. ale nie chce. wy waszych opinii o mnie tez nie zasadniacie. scierwo i
                                      > sprawa dla was zakonczona. kasza, to jeszcze pieszczotliwie w stosunku do
                                      > scierwa.

To ja kiedys Cie scierwem nazwalem ?

Masz "sympatyczny" zwyczaj uogulniania i stosowania odpowiedzialnosci zbiorowej.
                                      Swego zydostwa nie moglabys sie wyprzec nawet gdybys chciala.

Dobranoc
                                      • i-love-2-bike Re: Dobranoc danka, czuje sie glupio, bo rzeczywi 21.07.05, 00:55
                                        schlagbaum napisał:

> dana33 napisała:
                                        >
                                        > > umiem. ale nie chce. wy waszych opinii o mnie tez nie zasadniacie. scierw
                                        > o i
                                        > > sprawa dla was zakonczona. kasza, to jeszcze pieszczotliwie w stosunku do
                                        >
                                        > > scierwa.
                                        >
                                        > To ja kiedys Cie scierwem nazwalem ?
                                        >
                                        > Masz "sympatyczny" zwyczaj uogulniania i stosowania odpowiedzialnosci zbiorowej
                                        > .
                                        > Swego zydostwa nie moglabys sie wyprzec nawet gdybys chciala.
                                        >
                                        > Dobranoc
                                        >
                                        >
                                        albo ja,co za glupia kura. chyba ma za duzo stresow w domu i sobie na tym forum
                                        wariuje jak kropekuk zbzikowany. ludzie idzcie do lekarza bo wam banki wysiadaja.
                                      • dana33 Re: Dobranoc danka, czuje sie glupio, bo rzeczywi 21.07.05, 07:28
                                        ale nie chce, schlagbaum, nie chce.
                                        • dana33 Re: Dobranoc danka, czuje sie glupio, bo rzeczywi 21.07.05, 07:31
                                          p.s. co do uogolniania, tego tez sie nauczylam u was. wy nigdy nie plujecie na
                                          jakiegos specyficznego, pojedynczego zyda. wy zawsze na wszystkich. to nawet
                                          jak zauwazylam wygodna metoda. nie trzeba pamietac, kto powiedzial scierwo, a
                                          kto powiedzial stara sjonistyczna ku... po prostu wszyscy to powiedzieli. duzo
                                          sie tutaj nauczylam u was schlagbaum.
                        • dana33 p.s. do maroudera 20.07.05, 23:45
                          ja nie jestem taka szlachetna jak ty, ktora wszystkich na forum lubi. sa tacy,
                          ktorych lubie, sa tacy, ktorych lubie i szanuje, sa tacy, ktorych nie lubie,
                          ale szanuje, i sa tacy, ktorymi pogardzam. bo pogardzam klamstwem, kretactwem,
                          manipulacjami, ponizaniem innych, pogardzam antysemitami wszelkiej masci, jak
                          rowniez i rasistami wszelkiej masci. pogardzam tymi, ktorzy nie maja
                          kregoslupa, tylko wahaja sie jak im akurat wiaterek zawieje.
                          ta cala zgraja forumowa, w ktora wchodzi mirmil, krystian, rachelka, goldbaum,
                          split, rattler, warta jest jedynie pogardy i to glebokiej, bo to szumowiny
                          ludzkie. ty, marudzinski, jak widze, nie masz po prostu kregoslupa. chcesz byc
                          przyjaciel wszystkich. ale w zyciu to tak nie ma. czlowiek powinien zajac jakas
                          pozycje, podoba sie to reszcie czy nie, a ty jak ta slomka wlasnie. nie jest
                          mozliwe tego maniupulanta i mnie lubic jednoczesnie, zbyt sie roznimy. tak ze
                          zostan przy tym manipulancie i radz sie go w twoich forumowych problemach.
                          ja z innego kolka towarzyskiego.
                          • marouder jak danka chesz, ja pisalem o pewnym mechanizmie 20.07.05, 23:52
                            ktory ma swoja mase, bo pomysl, skoro klocicie sie z krystianem od rolu, ze
                            splitem kat kilka, z rachelka konwersujecie po kobiecemu takze dawno, to juz
                            zadne z was nie jest w stanie dostrzec pozytywow u drugiej strony a kontakt
                            sprowadza sie tylko do konfliktu..szkoda, bo ja widze moc zalet u kazdego z was.

dana33 napisała:

> ja nie jestem taka szlachetna jak ty, ktora wszystkich na forum lubi. sa tacy,
                            > ktorych lubie, sa tacy, ktorych lubie i szanuje, sa tacy, ktorych nie lubie,
                            > ale szanuje, i sa tacy, ktorymi pogardzam. bo pogardzam klamstwem, kretactwem,
                            > manipulacjami, ponizaniem innych, pogardzam antysemitami wszelkiej masci, jak
                            > rowniez i rasistami wszelkiej masci. pogardzam tymi, ktorzy nie maja
                            > kregoslupa, tylko wahaja sie jak im akurat wiaterek zawieje.
                            > ta cala zgraja forumowa, w ktora wchodzi mirmil, krystian, rachelka, goldbaum,
                            > split, rattler, warta jest jedynie pogardy i to glebokiej, bo to szumowiny
                            > ludzkie. ty, marudzinski, jak widze, nie masz po prostu kregoslupa. chcesz byc
                            > przyjaciel wszystkich. ale w zyciu to tak nie ma. czlowiek powinien zajac jakas
                            >
                            > pozycje, podoba sie to reszcie czy nie, a ty jak ta slomka wlasnie. nie jest
                            > mozliwe tego maniupulanta i mnie lubic jednoczesnie, zbyt sie roznimy. tak ze
                            > zostan przy tym manipulancie i radz sie go w twoich forumowych problemach.
                            > ja z innego kolka towarzyskiego.
                • i-love-2-bike Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:40
                  dana33 napisała:

> nie chce krzewic zadnej kultury, a juz napewno nie u ciebie. tobie szmatelko,
                  > to juz nic nie pomoze. nic.

no na pewno nie pomoze mi twoj rynsztok,bo on smierdzi dosyc powaznie i to co
                  dzien. jak sie wymaga kultury to sie moja droga samemu te kulture krzewi, a nie
                  prymitywne chamstwo. ty nie rozumiesz co to jest kultura bo nigdy jej tu nie
                  mialas,wiec czytajac twoje jeki smiech pusty czlowieka ogarnia. no dalej pluj
                  sobie jeszcze troszke a ja tak czy tak mam dobry material do prywatnej kolekcji
                  "kutury pierwszej damy izraela",nu dana dawaj.
    • wojcd Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 22:17
      Słuchaj z Daleka
      odnoszę wrażenie, że kłamstwa i bezprzykładnego
      chamstwa uczyniliście "sztukę".

Da się tutaj egzystować wygaszając nicki
      z Twojego kraju.

Rozumiesz?
    • krystian71 O mamuniu, a co tu sie dzieje,myslalem,ze 20.07.05, 22:48
      z kropekukiem sobie z daleka zaczal rozmawiac.
      A ten przyglupas od nowa temat zaczyna.
    • schlagbaum Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 23:20
      z_daleka napisał:

>moim skromnym zdaniem,

Fakt.
      Tylko twoim i bardzo, bardzo skromnym.
      • z_daleka Re: jeszcze raz do kropki 20.07.05, 23:28
        schlagbaum napisał:

> z_daleka napisał:
        >
        > >moim skromnym zdaniem,
        >
        > Fakt.
        > Tylko twoim i bardzo, bardzo skromnym.
        >
        ----------------------
        Jak zwykle jestes szlagus niezwykle odkrywczy jest. Dumal godzine no i
        wydumal...
    • i-love-2-bike kultura psia mac 21.07.05, 00:58
      100 erecu w niej sie czyta,jak jojo pysk otworzy:))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26681832&a=26729728
    • sempiasty przyjmuję zakład ze krystian i fredzio to jedno 21.07.05, 15:07
      ten sam styl,
      taka sama kultura (a raczej jej brak)
      fredzio to prowokacja,
      wyraźnie wymyslona w celu dokopania Żydom
      a któż mógłby wymyślić takie indywiduum
      jak nie zajadły antysemita?

a jeżeli fredzio to nie krystian
      to w kolejce mamy jeszcze kilku patologicznych typów
      jest w czym wybierać

arap to też wyraźnie prowokacja
      a, niestety, niektórzy rozsądni forumowicze
      dają się wciągać z tym d...
      w jałowe dyskusje
      • sempiasty jest jeszcze jedna możliwość 21.07.05, 15:08

• sempiasty Re: jest jeszcze jedna możliwość 21.07.05, 15:09
          sempiasty napisał:
          że fredzio to w rzeczywistości
          niejaki wojcd
          dlaczego?
          ten facet jest wystarczająco sprytny
          by dawać fredzia
          i wystarczająco nienawidzi Żydów
          by mieć w tym cel

>
          • i-love-2-bike Re: jest jeszcze jedna możliwość 21.07.05, 16:51
            sempiasty napisał:

> sempiasty napisał:
            > że fredzio to w rzeczywistości
            > niejaki wojcd
            > dlaczego?
            > ten facet jest wystarczająco sprytny
            > by dawać fredzia
            > i wystarczająco nienawidzi Żydów
            > by mieć w tym cel
            >
            > >
            >
            >

a moze fredzio to sempiasty,ten sam belkot bez ladu i skladu?
        • biedronka24 a tfuj frecio 21.07.05, 15:32
          to jak danucia mufi ´wielki pan´...
          Hi, hi.
        • aaki jest jeszcze jedna możliwość taka że: 21.07.05, 16:25
          fredzio istnieje w rzeczywiśtości i arap istnieje w rzeczywistości
      • biedronka24 bidulinko- za Fredziem stala danutella murem 21.07.05, 15:31
        i oficjalnie i w tej super tajnej kurespondencyji.
        Takze cuniecus spoznionym jestes.
        Ka zes ty se wzial takac malo lepetynka - ha?
        • sempiasty bidulice-biedronce 21.07.05, 15:34
          już chcialem ci odpowiedzieć
          ale przypomniało mi się
          że ślubowałem (!)
          nie dyskutować z takimi
          co mają IQ poniżej 80
          a ponieważ na forum wszyscy wiedzą że masz IQ79
          przykro mi
          ale nie ten poziom
          więc żegnam
          • biedronka24 NIe fiem tszy fiesz kochanie 21.07.05, 15:38
            ale zasada testow polega na tym ze sluza tylko tym, ktorzy je robia.
            Ja czasem tez testy robie. W kazdym razie wiem skad sie bierze wiele ich elementow.
            127 chyba mialam w tym starym tescie - kiedys dawno temu - zdaje sie ze mialam
            wtedy lat 14 cie. Czy juz? :).
            Nie uznalam siebie wowczas za ponad przecietna i cale szczescie ze tak
            zblajbowalo do dzis.
            A teraz idz spac bo na skutek twojego dyzuru w zadnym fajnym miejscu popisac nie
            mozna.
            • biedronka24 i jeszcze jedno - nie rob nic wbrew sobie 21.07.05, 15:40
              to niezdrowe. Zwlaszcza to bycie freciem ci szkodzi na te miesistosc...
              Obys zawalu od niej nie dostal ;)
            • biedronka24 na dokladke i gwozdz 21.07.05, 15:43
              niekoniecznie do twej trumny (co lubi frecio) dodam ze to bylo z takiej
              ksiazeczki, ktora chyba jeszcze za komuny dostalam. A tytul brzmial ´nigdy nie
              jest za pozno´. Hi, hi.
            • dana33 Re: NIe fiem tszy fiesz kochanie 21.07.05, 18:27
              ty sie chcesz popisac, aniu? czym????
          • dana33 Re: bidulice-biedronce 21.07.05, 18:27
            sempiasty, jestes zbyt uprzejmy. nasza ania ma IQ nie wyzsze niz 30.
    • fredzio54 Re: jeszcze raz do kropki 21.07.05, 15:45
      tutaj na forum antysemici maja parwo a mi nie pozwalaj bronc mojego narodu moje
      panstwo i prawde o polske polakow muzelmanow
      • biedronka24 alez wolnc tomku- bronc bronc 21.07.05, 15:47
        tak jak potrafisz..
        Ty przeciez herbu klakulator i piersi....
        • fredzio54 Re: alez wolnc tomku- bronc bronc 21.07.05, 17:10
          biedronka czy twoje sa takie male ze masz kompleksy?
          ty bronisz polske rabujstwo od nas nasze nieruchomosci, polak pozowli sobie
          krasc bo jest biedny..............!
          • i-love-2-bike Re: alez wolnc tomku- bronc bronc 21.07.05, 17:12
            fredzio54 napisał:

> biedronka czy twoje sa takie male ze masz kompleksy?
            > ty bronisz polske rabujstwo od nas nasze nieruchomosci, polak pozowli sobie
            > krasc bo jest biedny..............!

a ty fredziu wytrzezwiales,ze umiesz mowic poprawnie? kiedys mnie daleka sis
            razem z dana opieprzyly,ze smieje sie z twojej znajomosci polskiego,moze akurat
            tobie to pomoglo hucpiarzu stary?
            • fredzio54 Re: alez wolnc tomku- bronc bronc 21.07.05, 17:15
              ciesze sie mnie rozumisz jak nie porozmawiamy bo hebrajsku jezyk pana boga i am
              israel
              • i-love-2-bike Re: alez wolnc tomku- bronc bronc 21.07.05, 17:16
                fredzio54 napisał:

> ciesze sie mnie rozumisz jak nie porozmawiamy bo hebrajsku jezyk pana boga i am
                >
                > israel

o ja nie mam problemow ze zrozumieniem ciebie koles, w jakimkolwiek jezyku,tylko
                twoi pobratymcy nie moga sie zalapac na ten twoj hucpiarski swing.
                • sempiasty rozumiesz dobrze fredzia? 21.07.05, 17:41
                  boście po jednych pieniądzach
                  wart Pac pałaca
                  etc.etc.
                • fredzio54 Re: alez wolnc tomku- bronc bronc 21.07.05, 18:17
                  zaden polak nie znosi prawde huscpowa, tak mnie szkoli w Erec Israel powiedz im
                  prosto w twarz nazywa sie unas to "Dugri"
                  • biedronka24 o piersiach cie tez szkolili? :) 21.07.05, 18:26
                    nie powiedzieli ze po dzieciach to zadko bywaja kompleksy?
                    To jak tam z tym twoim uswiadomieniem kolego?
          • biedronka24 kiedys jeden Polak freciu 21.07.05, 18:14

napisal o panu Jezusie i Zbojnikach.
            To taka bajka polska. Czytales kiedy dzieciom? Nie? To poczytaj im - nawet jak
            ich nie masz. I jeszcze cus. Kobiety ktore karmily piersia naogol juz zadnych
            kompleksow nie maja- prawiczkiem jestes w twoim wieku? :)
            Co sie tyczy mojego biustonosza to - jak wszystko i on rowniez przydaje sie jak
            widzisz do testow. Jedni maja swoje kolorki- inni biustonosze- hi, hi.
            A jeszcze inni maja w swojej hameryce jakze swojsko brzmiace sklepy pt. Eddie
            Bauer :)
            • fredzio54 Re: kiedys jeden Polak freciu 21.07.05, 18:21
              moja kochan ciesze sie ze masz wielke i polske reprezentujesz :)))
              a co to tego Jezusa Zyda z nazaretu ma was chrzycijanow w nosie sam uciek w 57
              rocku do Erec Israela przez antisemitow nazistwo ect.
              • biedronka24 ja tez kocham freciu ze masz wielkie 21.07.05, 18:24
                anspiracje. Ja wogole kocham was wszystkich- a najbardziej kocham kochac.
                A anspiracje freciu to masz takie, ze jak nie wiesz kto Przerwa Tetmajer to
                lepiej poza swoja cabane nosa nie wychylaj, bo ci go kto drzwiamy przytnie... i
                bedzie ze antysyjam.
                A wiesz ze gorale koty piorom. No to se miej baczenie.
                • biedronka24 a juz i pirwsza dama- jablon co to ten owoc 21.07.05, 18:29
                  frecia wydala i do wlasnej (zapewne wydajnej) piersi tulila :).
                  Samica samic nadeszla by uczepic sie kostki. Uwaga...
                  • fredzio54 Re: a juz i pirwsza dama- jablon co to ten owoc 21.07.05, 18:57
                    wiem ze masz piersi przesto jestes ona i nie on :)))))))))
                    • biedronka24 a ja wiem ze masz obsesje 21.07.05, 19:10
                      gorale tez lubia kobiety - ale przede wszystkim te, ktore tanczyc potrafia.
                      A poduszki powietrzne w aucie musza byc funkcjonalne i zgrabnie ukryte na
                      codzien. Wielkosc nie odgrywa istotnej roli, chyba ze u tych z mania przesladowcza.
                      Jak szukasz super modelu to podlacz sie do lancuszka - tylko obawiam sie ze i
                      tam wdepniesz jak slon ze swym sloniowym wdziekiem.
                      • dana33 Re: a ja wiem ze masz obsesje 21.07.05, 19:26
                        jezuuuuuuu, jakie brednie bez ladu i skladu...... nu, nawet juz nie smieszne,
                        ze ktos moze byc taki......
                  • dana33 Re: a juz i pirwsza dama- jablon co to ten owoc 21.07.05, 19:20
                    moze sie sama odczepie, aniu, bo wiesz, twoja glupota przestaje mnie powoli
                    bawic. jest po prostu tragiczna. TRAGICZNA.....
                • fredzio54 Re: ja tez kocham freciu ze masz wielkie 21.07.05, 18:56
                  Gorla wacale nie wysokie niski narod boja sie wode i smierdza od kozy jak araby
                  • marouder ale koty piora, tylko nie wyzymaja!!/nt 21.07.05, 18:58
                    fredzio54 napisał:

> Gorla wacale nie wysokie niski narod boja sie wode i smierdza od kozy jak araby
                  • biedronka24 cotyniepowiesz 21.07.05, 19:01
                    a moj prawiegorol a jakze i wysoki i lopcasy przy nim nosic moge i podnosi mnie
                    na jednej rece i jeszcze go do pracy niefizycznej werbujom.
                    Co zas sie tyczy zapachow to ja na nie nader wrazliwa jestem i powiem ci jedno-
                    boisz sie tych gorali jak kot wody - widac masz czemu.
                    • fredzio54 Re: cotyniepowiesz 21.07.05, 19:15
                      gorle sie boja wode bo maja z doze a my w Rec Isarel mamy zamola ale czesto sie
                      mijemy i nie smierdzimy jak polacy albo araby
                      • biedronka24 z moich doswiadczen 21.07.05, 19:25
                        najbardziej smierdza ci co czystoscia sie chwala. Nie wiem czy wiesz ale w
                        porownaniu do wielu krajow u nas w Polsce czystosc to oczywistosc. No poza
                        jakims totalnym marginesem i zapchanymi tramwajami z komuny. Dlatego raczej tego
                        typu problemow nie mamy. Ty mowisz zas o tym non stop.
                        Jak sie myjesz to na zdrowie. Ja smrodu sie nawachalam w roznych krajach i tych
                        w legendach - super czystych. Gorale kapia sie w strumieniu, zimnej wody sie nie
                        boja a lubia czyste powietrze.
                        Poza tym czlowiek ktory sie zmeczy porzadnie choc raz dziennie i potem sie umyje
                        pachnie duzo lepiej od tego, ktory siedzi za przeproszeniem dzien caly na pupie
                        i cmi fajki- chocby ten ostatni myl sie nawet co piec minut.
                        Wazne jest tez jaki tryb zycia prowadzi i wazny jest jego stan zdrowia.
                        Czlowiek chory tez nie pachnie rozami. Ani ten otyly chorobliwie. Zgadnij czemu
                        w niektorych krajach tak wciaz o tym myciu sie mowi?
                        Bo u nas skarbie - to raczej mamusie dzieciom- w przedszkolu. Potem to juz nie
                        mozna z wanny czy spod prysznica wygonic.
                        Nawet do tego samego jeziora z wypucowanym psem wejsc nie mozna - takie to
                        zazdrosne. Wiec nie pouczaj skoro ci klapki zalozyli. Biegnij pod prysznic i
                        przede wszystkim szoruj zabki i wybielaj- bo po tych fajkach to zaden super
                        srodek ci nie pomoze...
                  • mmkkll Re: ja tez kocham freciu ze masz wielkie 21.07.05, 19:06
                    > Gorla wacale nie wysokie niski narod boja sie wode i smierdza od kozy jak araby

to nie arstbwo. z nich nie bezdie geszeft z fabriken nidla.
                    • fredzio54 Re: ja tez kocham freciu ze masz wielkie 21.07.05, 19:17
                      z polaka nie czebe geszefty prowadzic na koncu obkradan cie tak samo jak nasze
                      99 miliardow $ nieruchomosci i moj poznanskiegopalac w lodzi i korrenberga
                      dzialka co stoj tam hotel victoria w wa-wie
                      • mmkkll Re: ja tez kocham freciu ze masz wielkie 21.07.05, 19:20
                        No to co? Masz zamiar Fredziu odzyskać te 15%? O ile oczywiście mówisz prawdę,
                        bo różnie z tym u ciebie bywa.

> z polaka nie czebe geszefty prowadzic na koncu obkradan cie tak samo jak nasze

Gdzie mogę zgłosić kradzież? Poczułem się oszukany :). A może czas na jakiś
                        uczciwy geszeft?

• fredzio54 Re: ja tez kocham freciu ze masz wielkie 21.07.05, 19:21
                          ja chce 115% odzyskac ! 15% to Tip dla was nie dla nas !
                          אני עובד על פולנים עבודה עברית!!!
                          • biedronka24 co do tego nie ma watpliwosci 21.07.05, 19:27
                            tylko sie nie zatchnij freciu. I pamietaj o duzych i miesistych jakby cie w nocy
                            te literki (wielkie i duszace) przesladowaly i gonily....
                            • biedronka24 mka zostawiam ci frecia 21.07.05, 19:29
                              znudzil mnie. A poza tym jest jeszcze zycie- to prawdziwe :)
                            • mmkkll Re: co do tego nie ma watpliwosci 21.07.05, 19:31
                              No coś ty? Chyba nie masz za dużo poczucia humoru, bo jak zobaczyłem ostatni
                              wpis Fredzia, to mało co monitora nie zaplułem ;).
                              • biedronka24 jaki frecio takie anspiracje 21.07.05, 19:34
                                Zawsze myslalam ze ma cos z hotelarstwem wspolnego. Albo z ukladaniem sztuccow.
                                Tez rzemioslo ;).
                                • biedronka24 nie - po prostu musze uciec 21.07.05, 19:36
                                  a za towarzystwo dziekuje. Jeszcze nie te czasy aby koty uczyly gorali jak sie
                                  je pierze. Jak juz tak zle bedzie- to dam znac :)
                          • mmkkll Re: ja tez kocham freciu ze masz wielkie 21.07.05, 19:29
                            Czy możesz to na dole napisać po polsku lub angielsku? Nawet rosyjski mógłby
                            być. Wydaje mi się, że piszesz na mnie jakieś brzydkie słowa i nie chcesz, bym
                            zrozumiał. To nieładnie.
                            • biedronka24 on jeszcze po rosyjsku umie 21.07.05, 19:30
                              bo z rosyjskimi piersiami obcowal.
                              He, he. Jakby to gorol powiedzial...
                              • fredzio54 Re: on jeszcze po rosyjsku umie 21.07.05, 19:53
                                kazda polak ma kompleky z rosjankami i ukrainkami oni sa lepszey towar :))))
                                • i-love-2-bike Re: on jeszcze po rosyjsku umie 21.07.05, 19:54
                                  fredzio54 napisał:

> kazda polak ma kompleky z rosjankami i ukrainkami oni sa lepszey towar :))))

dla szmaciarzy jak ty na pewno.
                        • marouder mmkk, dzieki za ksiazke, wlasnie sobie skopiowalem 21.07.05, 19:29
                          na dysk i czytam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka