i-love-2-bike 26.07.05, 14:32 trzymajcie kciuki za szczesliwy lot i misje "Discovery". Brawa dla naukowcow i tych co nas chca przyblizyc gwiazdom i nieznanym galaktykom. www.cnn.com/2005/TECH/space/07/26/space.shuttle/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arap1 Re: no zaraz lecimy 26.07.05, 16:43 i-love-2-bike napisała: > trzymajcie kciuki za szczesliwy lot i misje "Discovery". Brawa dla naukowcow i > tych co nas chca przyblizyc gwiazdom i nieznanym galaktykom. > www.cnn.com/2005/TECH/space/07/26/space.shuttle/index.html ASTRONAUTKA....HI HI....z PLANETY ANTYSEMITOW...TFU Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no zaraz lecimy 26.07.05, 16:47 hiperrealizm napisał: > rechelciu a gdzie ty lecisz? jak mowie,dawniej byles dowcipny i bylo o czym rozmawiac, dzisiaj rozmawiaj z arapem,czy krasula bo to twoj poziom abstrakt,lepiej glupo nie zaczepiaj bo to nie ten poziom,ani ten wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm ...poziom,.....wymiar..... :D 26.07.05, 17:21 Czy wreszcie pojęłaś że abstrak to nie to samo co hiperrealizm? Pozdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no zaraz lecimy 26.07.05, 16:45 cos wspanialego,ja jestem dumna z Eileen Collins ,rodaczki z NYS. trzymam kciuki za pomyslnosc ich misji podziwiajac jednoczesnie wspaniale osiagniecia ludzkiej mysli. oby zawsze szly w tym kierunku a nie destrucji i zaglady ludzkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: pooszli i z Bogiem, i zeby szczesliwie wrocil 26.07.05, 16:50 krystian71 napisała: > cos wspanialego,co za technika,precyzja. dumna jestem z naszej rodaczki z NYS,wspaniala kobieta. znam troche jej zyciorys. ona zawsze miala do szkoly pod gorke,jak to sie ladnie mowi,ale byla tak zdeterminowana,aby swoje uposledzenie pokonac praca i wytrwaloscia. jak widac zwyciezyla wiec osobiscie jest dla mnie rzeczywistym bohaterem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: pooszli i z Bogiem, i zeby szczesliwie wrocil 26.07.05, 17:04 wrescie cos nowego, swiezego nie wyrezyserowanego,jak te forumowe problemy. I ten dreszczyk emocji, bo mi obraz zaczal troche skskac.Uf. To co, nastepnym razem lecimy razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: pooszli i z Bogiem, i zeby szczesliwie wrocil 26.07.05, 19:54 krystian71 napisała: > wrescie cos nowego, swiezego nie wyrezyserowanego,jak te forumowe problemy. > I ten dreszczyk emocji, bo mi obraz zaczal troche skskac.Uf. > To co, nastepnym razem > lecimy razem :) tym razem mieli dodatkowe kamery i mozna bylo dluzej i dokladniej ogladac lift off.niesamowite,nastepnym razem na pewno tam bede,zapraszam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: no zaraz lecimy 26.07.05, 16:48 i-love-2-bike napisała: > cos wspanialego,ja jestem dumna z Eileen Collins ,rodaczki z NYS. trzymam > kciuki za pomyslnosc ich misji podziwiajac jednoczesnie wspaniale osiagniecia > ludzkiej mysli. oby zawsze szly w tym kierunku a nie destrucji i zaglady ludzko > sci. NAPATRZYLA sie STARYCH FILMOW....Z HARMATY NA KSIEZYC WYSTRZELIWALI...Hi>HI Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: no zaraz lecimy 26.07.05, 16:53 RACHEL.....MGLAWICA...ktos to pisal.??..ja mysle ze to (BAK) KRYSTA- MAHMODA..zawsze ten samy smrod Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Bra 26.07.05, 17:26 COS TO ZABOJADU ODCIELO...zazdrosna kurtyzana...BRAVO...BRAVO..U,S,A Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Brawo 26.07.05, 17:27 z podniecenie sie ucielo. Z tymi cholernymi Amerykancami cos nie w porzadku, nie mozna odejsc od kompa zeby cos nie zmajstrowali. I z pozdrowieniemi dla mojej witalnej przyjaciolki forumowej. PF Odpowiedz Link Zgłoś