Dodaj do ulubionych

dr Ira, dr Boruciński, szpital Zdroje- pomocy

28.09.05, 12:36
Drogie dziewczyny,

obecnie, moją ciążę prowadzi lekarz ze Zdrojów dr Boruciński.Trafilam do
niego zupelnie przypadkowo, niby ok., ale czegoś mi brakuje w jego podejściu
do pacjentki...może nieslusznie go osądzam, bo mialam kiedyś super pania
doktor w Poznaniu i chyab wszystkich mierzę jej miarą...Jednak-dużo na tym
formu czytalam dobrego o dr Ira, też ze Zdrojów.
Proszę, napiszczi czy macie do niego jakieś namiary, chyba chętnie spróbuję
sie z nim spotkać i może jemu powierzę dalsze losy ciąży..
Dziekuję
Obserwuj wątek
    • izaazi Re: dr Ira, dr Boruciński, szpital Zdroje- pomocy 28.09.05, 12:59
      Witam jestem prawie w 23 tygodniu ciązy. Moją ciąże prowadzi dr Ira od samego
      początku. Pierwsza ciążę poroniłam i leżałam własnie w zdrojach, tam również
      zajmował się mną ten lekarz. Miałam wykonywany przez niego zabieg. Po 3-m cach
      znowu zaszłam w ciąże. Teraz jest wszystko w porządku. Bardzo ci go polecam. Ma
      super podejście i jest rzeczowy. Odpowiada na twoje pytanie powoli i
      zrozumiale. I cały czas mam z nim kontakt. Podaje nr do niego. Przyjmuje na
      Prawobrzeżu na ul.Andrzejewskiego 601-412-621. W razie gdybyś chciała wiedzieć
      coś wiecej podaje mój e mail ksiezyce@op.pl. Pozdrawiam
      Iza i dzidzia 23 tc
    • malika76 Re: dr Ira, dr Boruciński, szpital Zdroje- pomocy 28.09.05, 13:09
      bardzo dziękuję za pomoc. daj jeszcze proszę znka ile kosztują u niego wizyty i
      w jakie dni/godziny przyjmuje
      Raz jeszcze dziękujemy -kasia i 15 tyg. coś-coś
      • izaazi Re: dr Ira, dr Boruciński, szpital Zdroje- pomocy 28.09.05, 14:55
        Hej
        Wizyta kosztuje 50 zł. Na usg bierze do siebie do szpitala i za to sie nie
        płaci. Jedynie te połówkowe USG, gdzie wysyła się pacjentki na 3d. Przyjmuje we
        wtorki od 15-17 (ale z doświadczenia wiem że pacjentki są już u niego o 14),jak
        przyjdziesz wczesniej to bedziesz jedną z pierwszych i nie trzeba bedzie tyle
        czekać w kolejce. I w piątki od 17-20 (a tak naprawde przyjmuje od 17 do bólu).
        Pozdrawiam i powodzenia:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka