gosia_chello Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 15:39 Jako kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 15:40 cieszyła bym się ale czy to pewne Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 31.10.05, 01:41 Obstawiam Ministerstwo Finansów... Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 15:39 menea napisał: > Fajne co? Byloby to bardzo ciekawe. Choc oczywiscie nie dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 15:39 Ale by sie PO zdziwila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 15:43 gosia_chello napisała: > Ale by sie PO zdziwila ;) Zdziwienie PO malo mnie obchodzi. Byloby ciekawie w tym sensie ze bylaby to juz druga (po Relidze) osoba w rzadzie ktora NA PEWNO realizowala by program (podobno takie cuś jest) Platformy. Zeby glosowac przeciw takiemu rzadowi nie wypada platformie mowic ze nie dostalismy stolkow tylko ze chodzi nam o program PO. A ten bylby przeciez w duzym stopniu realizowany czy przez Relige czy przez Zyte. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 15:46 Otoz to ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 16:35 Nurni,daj spokoj z Gilowską. To nieco lepsza odmiana Masłowskiej. Tu Tusk wykazał inteligencję odsuwajac ją od kierownictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 30.10.05, 16:11 A co na to wyborcy Pis?. Nie będą mieli nic przeciwko temu, że Religa stworzy służbę zdrowia tylko dla bogatych, a Zyta obniży podatki tak, że najbardziej skorzystają na tym najbogatsi? Pis chce pokazac, jak nagradza tych którzy popierali PO a teraz wyrazili skruchę i przyszli do Pisu. Fotel marszałka dla Płażyńskiego - to pierwsze zagranie z tej serii. Inna rzecz, że swoje kadry mają cienkie jak papier - eksperci Pisu: Ziobro, Wassermann :)))))). Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 30.10.05, 16:15 anyab1 napisała: > A co na to wyborcy Pis?. > Nie będą mieli nic przeciwko temu, że Religa stworzy służbę zdrowia tylko dla > bogatych, a Zyta obniży podatki tak, że najbardziej skorzystają na tym > najbogatsi? Nie wiem jak inni wyborcy PIS. Ja tam do zapowiedzi PO podchodzila - mowiac najdelikatniej - z duza rezerwa. > Pis chce pokazac, jak nagradza tych którzy popierali PO a teraz wyrazili > skruchę i przyszli do Pisu. Fotel marszałka dla Płażyńskiego - to pierwsze > zagranie z tej serii. Czy Plazynski wyzional z siebie wobec PO choc cwierc jadu jakim darzyl zawsze Kaczynskich kandydat Niesiolowski? > Inna rzecz, że swoje kadry mają cienkie jak papier - eksperci Pisu: Ziobro, > Wassermann :)))))). Rozumiem ze nie jestes zadowolona z kadr PIS. Jakos przyjdzie mi to przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
menea Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 15:40 W poniedzialek bedzie numer. Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 15:40 były by jajka Odpowiedz Link Zgłoś
karlin No więc rzeczywiście mogło by być ciekawie 29.10.05, 15:43 Tym bardziej, że nazwisko Zyty Gilowoskiej pojawiło się na liście Nizieńskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
menea Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 15:43 Tak sobie dywaguje. Bylby niezly numer. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 16:31 dywagować = mówić rozwlekle i nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Dorn na pewno przedstawiłby to jako kolejny... 29.10.05, 15:42 ...ukłon w stronę Platformy (jak Płażyńskiego) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ociecdyrektor To marzenie, czy informacja 29.10.05, 15:43 To marzenie, czy informacja. Religa, Gilowska...W rządzie czekam przede wszystkim na mojego faworyta w PO - Rokitę, który ostatnio nie wierzy za bardzo w to co musi mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: To marzenie, czy informacja 29.10.05, 15:48 Wlasnie obawiam sie, ze Rokita ostatnio zaczyna wierzyc w to co mowi ... Aktor utozsamil sie z rola. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: To marzenie, czy informacja 29.10.05, 15:54 No i w koncu musi odrobic lekcje z kampanii wyborczej. PO go oskarzylo, ze nie chcial przedstawic programu Platformy przed wyborami i dlatego przegrali. Teraz sie gorliwie rehabilituje, atakujac ostro PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Rokita od tak dawna 29.10.05, 15:57 nie wierzy w to co mówi, że wiara w niewiarę stała się jego Religą. Nelli musi mu zwiększyć dawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: To marzenie, czy informacja 29.10.05, 15:50 Nie liczylbym na Rokite, kieruje sie zle pojeta duma przegranegow wyborach. To calkiem niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Zamurowało mnie ... 29.10.05, 15:49 No proszę, czyżby PiS zaczęło się cywilizować? Czy to jedynie kolejna zagrywka dla poprawy wizerunku? I co na to Ajatollah Rydzyk? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
ociecdyrektor Z Rydzykiem to różnie 29.10.05, 15:55 Dla niektórych obiachem poglądowym jest Radio Maryja, ale dla innych takim obciachem jest Gazeta Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
menea Re: Zamurowało mnie ... 29.10.05, 15:55 johnny-kalesony napisał: > No proszę, czyżby PiS zaczęło się cywilizować? > Czy to jedynie kolejna zagrywka dla poprawy wizerunku? > I co na to Ajatollah Rydzyk? > > Pozdrawiam > Keep Rockin' Nie kumasz polityki przyjacielu. To taka gra w szachy. Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
anitka221 Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 15:57 Gdyby Zyta weszła ( w co wątpię) to Marię i Tuska zalała by krew.To byłby za duży cios. Ale żal mi ich. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 16:03 z drufiej strony wyciagneliby znowu kwestie nepotyzmu i etyki. Odpowiedz Link Zgłoś
menea Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 16:05 gosia_chello napisała: > z drufiej strony wyciagneliby znowu kwestie nepotyzmu i etyki. Oni nie lepsi,Zyta swoje wie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 29.10.05, 16:08 No fakt, Zyta wie wszystko o politykach Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
ociecdyrektor Tuska trafi szlag 29.10.05, 16:12 Raczej Tuska zalałaby krew, Rokita pewnie tylko szuka pretekstu by odejść. Kaczyniaki wszystko mu wybaczą. Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
menea Re: Tuska trafi szlag 29.10.05, 18:22 ociecdyrektor napisał: > Raczej Tuska zalałaby krew, Rokita pewnie tylko szuka pretekstu by odejść. > Kaczyniaki wszystko mu wybaczą. Ja też. Rokity nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
menea Re: Tuska trafi szlag 30.10.05, 15:24 9111951u napisała: > Szlag trafi Lecha Wałęsę Walese juz trafil. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Tuska trafi szlag 30.10.05, 15:28 menea napisał: > 9111951u napisała: > > > Szlag trafi Lecha Wałęsę > > > Walese juz trafil. A moze by tak zostawic na boku dobre samopoczucie obu tych panow? Trzeba stworzyc rzad a nie zajmowac sie dziecmi specjalnej troski. Odpowiedz Link Zgłoś
menea Re: Tuska trafi szlag 30.10.05, 15:36 nurni napisał: > menea napisał: > > > 9111951u napisała: > > > > > Szlag trafi Lecha Wałęsę > > > > > > Walese juz trafil. > > > A moze by tak zostawic na boku dobre samopoczucie obu tych panow? > > Trzeba stworzyc rzad a nie zajmowac sie dziecmi specjalnej troski. Rzad juz utworzony,jutro zaprzysiezenie. PS: Ide na piwo Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Szkoda kobiety na rzad...hmmm...TYMCZASOWY:) 30.10.05, 15:38 A Religi mi nie zal. Serio - wkurzal mnie cos juz od czasow UW. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Szkoda kobiety na rzad...hmmm...TYMCZASOWY:) 30.10.05, 15:59 złotówki ci też nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie zal. Bo ja mam funty, mnie sie spadek PLN 31.10.05, 00:29 oplaca - znow za psi pieniadz bedzie mozna kup[ic u was z pol PGRu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Nie zal. Bo ja mam funty, mnie sie spadek PLN 31.10.05, 00:35 kropekuk napisał: > oplaca - znow za psi pieniadz bedzie mozna kup[ic u was z pol PGRu:)))) Ty obszarniku, ty! Ty hrabio wstrętny! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Nie zal. Bo ja mam funty, mnie sie spadek PLN 31.10.05, 01:44 Ba, nawet plec bedzie mozna taniej zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ciebie i tak nigdy nie bedzie na to stac. Nawet na 31.10.05, 01:57 Tajwanie:))) To zlotowka idzie w dol, pamietaj. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 30.10.05, 16:14 menea napisał: > Fajne co? Zyta w rządzie to byłoby całkiem sprytne posunięcie; jakby do tego jeszcze dołożyli Bartoszewskiego, Religę czy Płażyńskiego to byłby majstersztyk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Zyta Gilowska w rzadzie Marcinkiewicza. 31.10.05, 01:42 Jeszcze Lepper i PiS miałby komplet - autorski rząd marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
menea Re: Madre rozwiazanie i madra kobieta 31.10.05, 00:27 Dobry program,swietny rzad,ktoby nie poparl? I kobieta tez sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Donald jest mitomanem, jeśli sądził 31.10.05, 01:37 że wygra z Kaczorem. Jarosław ma łeb, a gdyby się sprawdził numer z Gilowską (co jest prawdopodobne), to byłby majstersztyk. W dodatku łatwo przyjdzie JK taką koncepcję uzasadnić. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Nie będzie Zyty w rządzie. 31.10.05, 01:40 Będzie Lubińska. Ale też ze starej dobrej UW! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Nie będzie Zyty w rządzie. 31.10.05, 01:42 Być może. W kazdym razie jutro (dzisiaj, pardon) może być bardzo ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A PiSiaki mialy nadzieje, ze Kaczor Unitow 31.10.05, 01:43 powywiesza...I co te PiSiaki teraz zrobia? ZNOW "poczuja sie oszukane"? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: A PiSiaki mialy nadzieje, ze Kaczor Unitow 31.10.05, 01:44 musiałby zacząć od KM Ujazdowskiego i kilku innych posłów PiS (Zalewski - w UD do 1992, Zuba - w UW aż do 2003). Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: A PiSiaki mialy nadzieje, ze Kaczor Unitow 31.10.05, 01:45 kropekuk napisał: > powywiesza... No tak, szczególnie Ujazdowskiego! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ja wiem, ale PiSiaki (elektorat PiS, nie zas 31.10.05, 01:53 czlonkowie tej partii) tak sie na mnie wsciekaly,gdy przed wyborami im o tym wszystkim mowilem. I nawet zyciorys Lecha cytowalem (lcznie z KOR, "S" i Magdalenka):))) Gdzie jak gdzie, ale w Polsce powinien byc cenzus wyborczy, skoro gros wyborcow NIE MA BLADEGO POJECIA, NA KOGO GLOSUJE. Przynajmniej 7 mln Polakow zaglosowalo na wlasne wyobrazenie Kaczynskich, nie zas na Blizniaki. I te 7 milionow bardzo szybko "poczuje sie oszukane" i...postkomunisci znow zyskaja pare milionow elektoratu. A to juz nie jest smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski chcesz znowu potańczyć, mimo układu z giwi? 31.10.05, 02:06 Pomyśl. Chociaz dziś chyba ci odpuszczę, bo zaraz opuszczam wasz wirtualny świat. Mimo twej zadziorności odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jasne, Janie: twoje miejsce jest na folwarku:) 31.10.05, 02:08 Mozecie odejsc, panstwo nudzicie... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Jutro Cię Gabrysiu dopadnę, a teraz 31.10.05, 02:09 żegnam ozięble Odpowiedz Link Zgłoś