Dodaj do ulubionych

Szukam antyklerykalnych znajomych.....

03.11.05, 18:01
...z Warszawy. Zapraszam na dobre piwo, kontakt via e-mail. Wiek, plec nie ma
znaczenia. Maciek 24 lata.
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 18:10
      niesamowite
      • sceptyk Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 03.11.05, 18:36
        Slyszalem, ze tow. Piotrowski Grzegorz tez szuka towarzystwa. Zglos sie moze do
        niego.
    • corgan1 na czym polega antyklerykalizm? :) 03.11.05, 19:26
      ze Wam się kościół nie podoba?
    • umfana Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 03.11.05, 19:30
      a może Ty snajper Rydzka albo inny płatny morderca parafialny?
      • Gość: Alex Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.nyc.res.rr.com 03.11.05, 20:34
        Nie, po prostu to ludzie, ktorzy nie daja sie nabrac zaklamaniu wiary
        katolickiej i nie pozwala zjesc sie czarnej falszywej stonce. Napisalem Ci
        list, pozdrawiam.
        • Gość: kixx Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 21:06
          na krucyfiks
          nigdy bym nie przypuszczal ze diagnoza jest tak nieskomplikowana
          • oberstgruppenfuhrer [...] 03.11.05, 21:09
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: gary Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:13
              Ja chcialbym miec antyklerykalnych znajomych!
              Jeszcze takich nie mam w swojej kolekcji.
              Nie ma nic fajniejszego do piwka jak dyskusje o KSIĘŻACH mniam
              • rosebud68 Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 03.11.05, 21:35
                antyklerykalizm piwny?
                to jakies nowe zboczenie?
            • Gość: kixx Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 21:55
              zawsze mnie zastanawia jak mozna zywic az taka nienawisc do drugiego czlowieka
              ze wzgledu na wiare,na brak wiary,na narodowosc,na przekonania polityczne...
              i nie wiem
              czy jestes efektem niezalozenia przez jakiegos ksiedza prezerwatywy??

pewnie winowajca jak cie czyta przyrzeka na wszystkie swietosci ze drugi raz
              takiego bledu nie popelni
              • rolotomasi Re: Szukam antyklerykalnych znajomych 03.11.05, 23:47
                Ja może i nadawałbym się na znajomego, bo spełniam podstawowe kryterium
                (uliczne też spełniam, zresztą),
                ale nie przepadam za piwem>> co innego wóoda, najlepiej zmrożona.
                Poza tym taka kompanija powinna być wesoła, a nie byłaby, bo Ja jestem zbyt
                dowcipny więc kasowany, przesuwany itp. To mogłoby negatywnie wpłynąć na dalszy
                rozwój, szczególnie ilościowy nowej groopy
                PZDR

Czas na reklamę>>
                Media Markt < > nie tylko dla idiotów
                KrajowyWajchowyForumowy
                Czas na reklamę>>
                Media Markt < > kupuj razem z Mylerem
                • sceptyk Literowka 03.11.05, 23:54
                  rolotomasi napisał:

> PZDR

Nie pisz tak szybko, bo robisz bezwiednie bledy. Powinno wszak byc PZPR.
                  • rolotomasi Re: Literówka 03.11.05, 23:59
                    Piszę szybko i tak jak mam w gienach, więc nie ma literówki,
                    <ogłaby być litrówka, ale nie ma,
                    więc może?
                    hę ?
                    Czas na reklamę>>
                    KrajowyWajchowyForumowy
        • umfana Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 04.11.05, 17:02
          Alex nie dostałam żadnego maila od Ciebie... hm?
          • rolotomasi Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 08.11.05, 22:43
            To może w ramach podniesienia wątku i nastrojów, w duchu ekumenizmu oraz w celu
            szerszego poszerzenia szeroko znanej KościoKatoli tolerancji>coś a'proporo i z
            nowej Centrali[z wycenzurowanego pakietu].
            Z ostatniej chwili>> Czy arcyGocłowski będzie na banknocie200zł
            Pogłoski o planowanej przez Steal Matrix & Co wymianie banknotów 200 złotowych
            na bardziej katolickie, są głęboko przesadzone i należy traktować je jako
            niedopowiedziane próby przejęcia tacy przez frakcje heteryków i heretyków.W
            żwiązku z tym mennica watykańska odpiera zawistne doniesienia prasy świeckiej
            że do produkcji nowych Gocłówek będzie używała kafara BUKFo - Bezudarowy Kafar
            Forumowy. Nawet dziecko wie że - warunki techniczne wymuszają tradycyjne użycie
            fizycznych młotów hydraulicznych na paliwo biochemiczne o marketingowej nazwie
            invinoveritas, na bazie oleju z Kujaw.Podało Lokalne Radio Modliszewko w
            wiadomościach pororatnich.
            [RT'4.02]

Czas na reklamę>>
            Media Markt < > nie tylko dla idiotów.

KrajowyWajchowyForumowy
            Czas na reklamę>>
            • Gość: kixx Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.acn.waw.pl 08.11.05, 22:51
              gosciu marnujesz sie
              zglos sie do jakiegos lekarza,moze w koncu jakis Polak Nobla dostanie
              • rolotomasi Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 08.11.05, 23:08
                Na deser dla nocnego fun.ia + innym sierotom po JanieP, coś z klasyki foKra>>

Pytanie do radia Karlikowo>>
                Czy to prawda że oj.Hjeno donosił-był za piniądze do eSB-ecji na swoich gości
                =pielgrzymów vatykańskich ?

Odpowiada rozgłośnia radia Karlikowo(Dolny SOPOT)>>
                Nie, nieprawda ! stanowczo demontujemy tę kłamliwą informację niekościalnych
                mendiów !

Oj.Hjeno, to prawda, spotykał się z funkcyjnym eSB-ecji, bo myślał go nawrócić,
                ale sam został odwrócony i wykorzystany. Po druge: pieniądze brał, bo mu
                dawali, a gdyby nie brał to wzbudzałby podejrzenie, że nie jest prawdziwym
                ksiąndzem, którzy nigdy nie odmawiają. Po trzecie i najważniejsze:
                Oj.Hjeno lubi się spowiadać, a że nie ma zbyt rozbudowanego życia
                podsukienkowego, więc skorzystał z propozycji spowiadania się z(a) innych,
                płatnej do tego. A wy! byście nie wzięli ?!
                Zresztą ci pielgrzymi są sami sobie winni>> Po co się tak daleko pchali, i
                przysłów, które są jak wiadomo mądrością Narodu, też nie znają>>
                ‘Jak wejdziesz między wrony to kracz że jesteś Czarny jak i ony.’
                Gdyby znali to by nie byli podkablowani.
                i tyle.
                Jasne ?
                [RT'5.05]

Czas na reklamę>>
                KrajowyWajchowyForumowy
                Czas na reklamę>>
                • j_karolak Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 09.11.05, 08:43
                  Czy tylko ja nie rozumiem tego człowieka?
                  • rolotomasi Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 09.11.05, 12:55
                    Nie ma sie co tak zaraz sobą przejmować - zrozumienie przyjdzie z czasem.
                    Sa, co prawda, osobniki słabo rokujące, ale w tym przypadku bądźmy optymistami.

Czas na reklamę>>

KrajowyWajchowyForumowy

Czas na reklamę>>
                    • dresiarz007 Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 09.11.05, 21:07
                      myslisz ze to jest zarazliwe?
    • Gość: uswaq Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 21:18
      zglos sie do urbana, moze razem powspominacie jak dobrze bylo za stalina
    • jarecki_21 Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 14.11.05, 19:58
      Ja sie piszę. Fajny pomysł, tylko nie wiem czy ja wszyscy będziemy mieli
      podobne pomysły to nie będzie nudno. Hehe
    • grupanietrzymajacawladze Państwo świeckie musi być!!! 15.11.05, 22:35
      Nie ma zgody na rządy klerykało-moherowych beretów!

Pozdrawiam,
      Piotrek
      • Gość: el_matador9 Re: Państwo świeckie musi być!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 01:51
        zycie w tym katolickim,wstecznym, zachowawczym bagnie i przerażającym swym
        parafialnym dnem Ciemnogrodzie staje staje się powoli intelektualnym koszmarem
        o czym świadczy ostatni fakt boju w hucie wstecznego, faszystowsko-katolickiego
        LPR-u z równie ponurym zakłamanym bolszewickim Pisuarem o odwołanie Ministra ds
        Rodziny - kobiety, która ośmieliła sie mówić iż jest za urodzeniami dzieci"in
        embrio"czy też"in vitro"....
        • j_karolak Re: Państwo świeckie musi być!!! 16.11.05, 08:42
          Emigrujmy więc do oświeconej Holandii, gdzie już blisko 30 tysięcy dzieci
          wychowuje się w rodzinach homoseksualnych!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka