lolek333 03.11.05, 18:01 ...z Warszawy. Zapraszam na dobre piwo, kontakt via e-mail. Wiek, plec nie ma znaczenia. Maciek 24 lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 18:10 niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 03.11.05, 18:36 Slyszalem, ze tow. Piotrowski Grzegorz tez szuka towarzystwa. Zglos sie moze do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 na czym polega antyklerykalizm? :) 03.11.05, 19:26 ze Wam się kościół nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 03.11.05, 19:30 a może Ty snajper Rydzka albo inny płatny morderca parafialny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.nyc.res.rr.com 03.11.05, 20:34 Nie, po prostu to ludzie, ktorzy nie daja sie nabrac zaklamaniu wiary katolickiej i nie pozwala zjesc sie czarnej falszywej stonce. Napisalem Ci list, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 21:06 na krucyfiks nigdy bym nie przypuszczal ze diagnoza jest tak nieskomplikowana Odpowiedz Link Zgłoś
oberstgruppenfuhrer [...] 03.11.05, 21:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:13 Ja chcialbym miec antyklerykalnych znajomych! Jeszcze takich nie mam w swojej kolekcji. Nie ma nic fajniejszego do piwka jak dyskusje o KSIĘŻACH mniam Odpowiedz Link Zgłoś
rosebud68 Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 03.11.05, 21:35 antyklerykalizm piwny? to jakies nowe zboczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 21:55 zawsze mnie zastanawia jak mozna zywic az taka nienawisc do drugiego czlowieka ze wzgledu na wiare,na brak wiary,na narodowosc,na przekonania polityczne... i nie wiem czy jestes efektem niezalozenia przez jakiegos ksiedza prezerwatywy?? pewnie winowajca jak cie czyta przyrzeka na wszystkie swietosci ze drugi raz takiego bledu nie popelni Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Szukam antyklerykalnych znajomych 03.11.05, 23:47 Ja może i nadawałbym się na znajomego, bo spełniam podstawowe kryterium (uliczne też spełniam, zresztą), ale nie przepadam za piwem>> co innego wóoda, najlepiej zmrożona. Poza tym taka kompanija powinna być wesoła, a nie byłaby, bo Ja jestem zbyt dowcipny więc kasowany, przesuwany itp. To mogłoby negatywnie wpłynąć na dalszy rozwój, szczególnie ilościowy nowej groopy PZDR Czas na reklamę>> Media Markt < > nie tylko dla idiotów KrajowyWajchowyForumowy Czas na reklamę>> Media Markt < > kupuj razem z Mylerem Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Literowka 03.11.05, 23:54 rolotomasi napisał: > PZDR Nie pisz tak szybko, bo robisz bezwiednie bledy. Powinno wszak byc PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Literówka 03.11.05, 23:59 Piszę szybko i tak jak mam w gienach, więc nie ma literówki, <ogłaby być litrówka, ale nie ma, więc może? hę ? Czas na reklamę>> Media Markt < > nie tylko dla idiotów KrajowyWajchowyForumowy Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 04.11.05, 17:02 Alex nie dostałam żadnego maila od Ciebie... hm? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 08.11.05, 22:43 To może w ramach podniesienia wątku i nastrojów, w duchu ekumenizmu oraz w celu szerszego poszerzenia szeroko znanej KościoKatoli tolerancji>coś a'proporo i z nowej Centrali[z wycenzurowanego pakietu]. Z ostatniej chwili>> Czy arcyGocłowski będzie na banknocie200zł Pogłoski o planowanej przez Steal Matrix & Co wymianie banknotów 200 złotowych na bardziej katolickie, są głęboko przesadzone i należy traktować je jako niedopowiedziane próby przejęcia tacy przez frakcje heteryków i heretyków.W żwiązku z tym mennica watykańska odpiera zawistne doniesienia prasy świeckiej że do produkcji nowych Gocłówek będzie używała kafara BUKFo - Bezudarowy Kafar Forumowy. Nawet dziecko wie że - warunki techniczne wymuszają tradycyjne użycie fizycznych młotów hydraulicznych na paliwo biochemiczne o marketingowej nazwie invinoveritas, na bazie oleju z Kujaw.Podało Lokalne Radio Modliszewko w wiadomościach pororatnich. [RT'4.02] Czas na reklamę>> Media Markt < > nie tylko dla idiotów. KrajowyWajchowyForumowy Czas na reklamę>> Media Markt < > kupuj razem z Mylerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.acn.waw.pl 08.11.05, 22:51 gosciu marnujesz sie zglos sie do jakiegos lekarza,moze w koncu jakis Polak Nobla dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 08.11.05, 23:08 Na deser dla nocnego fun.ia + innym sierotom po JanieP, coś z klasyki foKra>> Pytanie do radia Karlikowo>> Czy to prawda że oj.Hjeno donosił-był za piniądze do eSB-ecji na swoich gości =pielgrzymów vatykańskich ? Odpowiada rozgłośnia radia Karlikowo(Dolny SOPOT)>> Nie, nieprawda ! stanowczo demontujemy tę kłamliwą informację niekościalnych mendiów ! Oj.Hjeno, to prawda, spotykał się z funkcyjnym eSB-ecji, bo myślał go nawrócić, ale sam został odwrócony i wykorzystany. Po druge: pieniądze brał, bo mu dawali, a gdyby nie brał to wzbudzałby podejrzenie, że nie jest prawdziwym ksiąndzem, którzy nigdy nie odmawiają. Po trzecie i najważniejsze: Oj.Hjeno lubi się spowiadać, a że nie ma zbyt rozbudowanego życia podsukienkowego, więc skorzystał z propozycji spowiadania się z(a) innych, płatnej do tego. A wy! byście nie wzięli ?! Zresztą ci pielgrzymi są sami sobie winni>> Po co się tak daleko pchali, i przysłów, które są jak wiadomo mądrością Narodu, też nie znają>> ‘Jak wejdziesz między wrony to kracz że jesteś Czarny jak i ony.’ Gdyby znali to by nie byli podkablowani. i tyle. Jasne ? [RT'5.05] Czas na reklamę>> Media Markt < > nie tylko dla idiotów KrajowyWajchowyForumowy Czas na reklamę>> Media Markt < > kupuj razem z Mylerem Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 09.11.05, 08:43 Czy tylko ja nie rozumiem tego człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 09.11.05, 12:55 Nie ma sie co tak zaraz sobą przejmować - zrozumienie przyjdzie z czasem. Sa, co prawda, osobniki słabo rokujące, ale w tym przypadku bądźmy optymistami. Czas na reklamę>> Media Markt < > nie tylko dla idiotów KrajowyWajchowyForumowy Czas na reklamę>> Media Markt < > kupuj razem z Mylerem Odpowiedz Link Zgłoś
dresiarz007 Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 09.11.05, 21:07 myslisz ze to jest zarazliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uswaq Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 21:18 zglos sie do urbana, moze razem powspominacie jak dobrze bylo za stalina Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_21 Re: Szukam antyklerykalnych znajomych..... 14.11.05, 19:58 Ja sie piszę. Fajny pomysł, tylko nie wiem czy ja wszyscy będziemy mieli podobne pomysły to nie będzie nudno. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
grupanietrzymajacawladze Państwo świeckie musi być!!! 15.11.05, 22:35 Nie ma zgody na rządy klerykało-moherowych beretów! Pozdrawiam, Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_matador9 Re: Państwo świeckie musi być!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 01:51 zycie w tym katolickim,wstecznym, zachowawczym bagnie i przerażającym swym parafialnym dnem Ciemnogrodzie staje staje się powoli intelektualnym koszmarem o czym świadczy ostatni fakt boju w hucie wstecznego, faszystowsko-katolickiego LPR-u z równie ponurym zakłamanym bolszewickim Pisuarem o odwołanie Ministra ds Rodziny - kobiety, która ośmieliła sie mówić iż jest za urodzeniami dzieci"in embrio"czy też"in vitro".... Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Państwo świeckie musi być!!! 16.11.05, 08:42 Emigrujmy więc do oświeconej Holandii, gdzie już blisko 30 tysięcy dzieci wychowuje się w rodzinach homoseksualnych! Odpowiedz Link Zgłoś