kasiunia62 23.11.05, 15:55 www.allegro.pl/show_item.php?item=72817097 HA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stasia Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.attu.pl 23.11.05, 15:58 hehehehehehe! ten kont wyglada zupelnie jak moj. Ale ktos ma poczucie humoru no :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 23.11.05, 15:59 moze ktos nie zauwazył ze kot wszedł w kadr ;) a moze to zoolot :D Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 23.11.05, 16:09 Położyli kotkowi na paskudnych zimnych kafelkach miękką szmatkę, to na pewno było specjalnie dla kotka, wleźć trzeba było koniecznie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 23.11.05, 16:11 to bylo jego legowisko! a potem ktoś to będzie nosiŁ! a propo- ten kot jest INNY, on nie ma ogona!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasia Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.attu.pl 23.11.05, 16:12 Tak czy inaczej KOT większej urody niz ta spodniczka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:28 kasiunia62 napisała: > ten kot jest INNY, on nie ma ogona!!!! Może dlatego spódnica nie poszła, ludzie się przerazili ;-). Ale umieszczono inf. że "kot nie podlega sprzedaży" :-))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.05, 17:16 Mój kot też ZAWSZE włazi w kadr, kiedy robię zdjęcia ubrań do wystawienia na Allegro. Zwykle zdjęcia robię na białym prześcieradle rozłożonym na podłodze, a sama staję na krześle i zdjęcia robię z góry. Jak tylko włażę na krzesło, to kot musi, po prostu musi wleźć na ciuch i się na nim położyć :] To strasznie upierdliwe, kiedy trzeba po kilka razy schodzić z tego krzesła, przeganiać kota, poprawiać ubranie... Ale co zrobić, widać koty już mają w genach: właź zawsze w kadr, kiedy Twój właściciel robi zdjęcie ciuchom przeznaczonym na sprzedaż. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 23.11.05, 22:35 hahaha ;) niezłe jaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:43 Ta spódnica jest szpetna. Na przełomie lat 80 i 90 takie noszono. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 25.11.05, 12:45 teraz niby moda wraca! :) eheh ktos myslał że sobie zarobi na starej szmacie Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 25.11.05, 12:55 kupilam niedawno bardzo fajna spodnice na Allegro,dodatkowo dostalam do niej gratis,podobny do tego czegos na zdjeciu....rece mi opadly Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 26.11.05, 12:27 kota dostałas????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:24 Kiedyś mówiło się, że coś jest gratis, teraz "gratis' awansował do miana rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka111 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 26.11.05, 15:09 O Jezu! Poplakalam sie ze smiechu czytajac ten post!! Super!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.smstv.pl 26.11.05, 20:25 kot jak kot, ale moja corka(3,5 roku) tez ZAWSZE włazi w kadr gdy robie zdjęcia ciuchom czy kosmetykom, i zawsze jakaś rączka, nózka czy tyłek jest uwieczniony na zdjęciach do allegro:) koty i dzieci tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 26.11.05, 22:31 ja się śmieję z kota a sama ostatnio robiłam zdjęcie kurtki na sprzedanie i cholera jasna pies wleciał jak torpeda na sam środek kurtki!!! Jak mi się uda to wkleję zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś