Dodaj do ulubionych

Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!!

23.11.05, 15:55
www.allegro.pl/show_item.php?item=72817097

HA
Obserwuj wątek
    • Gość: Stasia Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.attu.pl 23.11.05, 15:58
      hehehehehehe! ten kont wyglada zupelnie jak moj.
      Ale ktos ma poczucie humoru no :-)
      • kasiunia62 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 23.11.05, 15:59
        moze ktos nie zauwazył ze kot wszedł w kadr ;) a moze to zoolot :D
    • gatta13 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 23.11.05, 16:09
      Położyli kotkowi na paskudnych zimnych kafelkach miękką szmatkę, to na pewno było specjalnie dla kotka, wleźć trzeba było koniecznie. :)))
      • kasiunia62 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 23.11.05, 16:11
        to bylo jego legowisko! a potem ktoś to będzie nosiŁ!
        a propo- ten kot jest INNY, on nie ma ogona!!!!
        • Gość: Stasia Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.attu.pl 23.11.05, 16:12
          Tak czy inaczej KOT większej urody niz ta spodniczka ;-)
        • Gość: Kamila Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:28
          kasiunia62 napisała:

> ten kot jest INNY, on nie ma ogona!!!!

Może dlatego spódnica nie poszła, ludzie się przerazili ;-).
          Ale umieszczono inf. że "kot nie podlega sprzedaży" :-))).
    • Gość: len Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.05, 17:16
      Mój kot też ZAWSZE włazi w kadr, kiedy robię zdjęcia ubrań do wystawienia na
      Allegro. Zwykle zdjęcia robię na białym prześcieradle rozłożonym na podłodze, a
      sama staję na krześle i zdjęcia robię z góry. Jak tylko włażę na krzesło, to
      kot musi, po prostu musi wleźć na ciuch i się na nim położyć :] To strasznie
      upierdliwe, kiedy trzeba po kilka razy schodzić z tego krzesła, przeganiać
      kota, poprawiać ubranie... Ale co zrobić, widać koty już mają w genach: właź
      zawsze w kadr, kiedy Twój właściciel robi zdjęcie ciuchom przeznaczonym na
      sprzedaż.

Pozdrawiam!!
      • kasiunia62 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 23.11.05, 22:35
        hahaha ;) niezłe jaja :D
        • Gość: Ania Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:43
          Ta spódnica jest szpetna. Na przełomie lat 80 i 90 takie noszono.
          • kasiunia62 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 25.11.05, 12:45
            teraz niby moda wraca! :) eheh ktos myslał że sobie zarobi na starej szmacie
            • black_magic_women Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 25.11.05, 12:55
              kupilam niedawno bardzo fajna spodnice na Allegro,dodatkowo dostalam do niej
              gratis,podobny do tego czegos na zdjeciu....rece mi opadly
              • kasiunia62 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 26.11.05, 12:27
                kota dostałas?????
                • Gość: Anka Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:24
                  Kiedyś mówiło się, że coś jest gratis, teraz "gratis' awansował do miana rzeczy.
    • stokrotka111 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 26.11.05, 15:09
      O Jezu! Poplakalam sie ze smiechu czytajac ten post!! Super!!
    • Gość: basia Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! IP: *.smstv.pl 26.11.05, 20:25
      kot jak kot, ale moja corka(3,5 roku) tez ZAWSZE włazi w kadr gdy robie zdjęcia
      ciuchom czy kosmetykom, i zawsze jakaś rączka, nózka czy tyłek jest uwieczniony
      na zdjęciach do allegro:)
      koty i dzieci tak mają
      • kasiunia62 Re: Spódnica z Wiskozy i ... kot gratis!! 26.11.05, 22:31
        ja się śmieję z kota a sama ostatnio robiłam zdjęcie kurtki na sprzedanie i
        cholera jasna pies wleciał jak torpeda na sam środek kurtki!!! Jak mi się uda
        to wkleję zdjęcie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka