myha1 16.12.05, 14:46 nie umiemy siem bawić... A tu proszę ...bawimy sie jak damy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua Re: Mówili , że... 16.12.05, 14:48 Musza przetrzeć oczy, "damy"? my jużas niy damy Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Mówili , że... 16.12.05, 14:49 aqua napisał: > Musza przetrzeć oczy, "damy"? my jużas niy damy hi hi hi nie znasz tego dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Mówili , że... 16.12.05, 14:52 po prawdzie to znom, abo i niy znom, zależy co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Mówili , że... 16.12.05, 14:48 My szkryfamy prawdo, przeca niy mo sia czygo bac? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Mówili , że... 16.12.05, 14:50 no ja przeca my som u sia siusia i nikt nom nic niy zabroni abo sie mylam ? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Mówili , że... 16.12.05, 14:51 :))) jedno jest pewne...pracodawcy by nas dziś nie pochwalili, abo ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Mówili , że... 16.12.05, 14:55 sss9 napisał: > no ja przeca my som u sia siusia i nikt nom nic niy zabroni abo sie mylam ? No i klapaczka zas sia wyfrounyla, a i siusia tyz 'again':))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Mówili , że... IP: 150.254.85.* 16.12.05, 14:54 myha1 napisała: > nie umiemy siem bawić... > > A tu proszę ...bawimy sie jak damy ;))) Bo ci co tak mowili to lubili bawic sie "kałem". Rzeczywiście jeśli to mieli na myśli, to nas takie zabawy nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Mówili , że... 16.12.05, 14:57 Gość portalu: Pit napisał(a): > myha1 napisała: > > > nie umiemy siem bawić... > > > > A tu proszę ...bawimy sie jak damy ;))) > > Bo ci co tak mowili to lubili bawic sie "kałem". Rzeczywiście jeśli to mieli na > > myśli, to nas takie zabawy nie interesują. miałeś na myśli chyba "karłem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Mówili , że... IP: 150.254.85.* 16.12.05, 16:26 sss9 napisał: > Gość portalu: Pit napisał(a): > > > myha1 napisała: > > > > > nie umiemy siem bawić... > > > > > > A tu proszę ...bawimy sie jak damy ;))) > > > > Bo ci co tak mowili to lubili bawic sie "kałem". Rzeczywiście jeśli to mi > eli na > > > > myśli, to nas takie zabawy nie interesują. > Jak zwal tak zwal, po prostu lubili sie tarzac w g...nie. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Mówili , że... 16.12.05, 19:39 A najfajniejsze jest to , że nasi "bracia w wierze z fggg..w rozbudowie:)..dali siem złapać na ten mały teatrzyk....nie zrozumieli tej sztuki ;))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=33599573&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Mówili , że... IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 16.12.05, 21:27 Myha, jestescie fantastyczni, nie do pobicia - jednym slowem szczytem szczytow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Mówili , że... 17.12.05, 00:23 Gość portalu: Ramon napisał(a): > Myha, jestescie fantastyczni, nie do pobicia - jednym slowem szczytem szczytow > ;-) Ramon nie bądź taki poważny...to była naprawdę świetna zabawa...dawno się tak nie śmiałam :) wszyscy się dobrze bawiliśmy...zamiast Nas krytykować , mogłeś sie przyłaczyć...nie jesteśmy smutasami jak widzisz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Mówili , że... 17.12.05, 00:33 Ramon siem spoznil, ale nic straconego, Nowy Rok przed nami, mozemy za tydzien zrobic powtorke z rozrywki:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Mówili , że... 17.12.05, 00:39 somepoint210 napisał: > Ramon siem spoznil, ale nic straconego, Nowy Rok przed nami, mozemy za tydzien > zrobic powtorke z rozrywki:) koniecznie...a do toalety miałam taki kawałek :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Mówili , że... 17.12.05, 00:45 Ja wyplulem proteze dwa razy, za drugim razem, juz lezac na biurku dalej klekotala, tak siem mnie wydaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Mówili , że... 17.12.05, 00:52 somepoint210 napisał: > Ja wyplulem proteze dwa razy, za drugim razem, juz lezac na biurku dalej > klekotala, tak siem mnie wydaje:) someeee...znowu zaczynasz ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Mówili , że... 17.12.05, 01:08 No dobra, zostawmy to na przyszly tydzien:) Ide pod prysznic, Helga wzywa, gdzie jest moja klapaczka?:) Dobrej nocy MyHa, tak, czy owak musimy zrobic kolejne spotkanie wirtualne dla wszystkich, aby zlozyc zyczenia Swiateczne i Noworoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Mówili , że... 16.12.05, 21:35 Uśmiołech sia na zicher, a ty ramon nie bądź taki poważny i powiedz szagrowi, że to absint topi szuger, abo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon6 Re: Mówili , że... 16.12.05, 21:55 a co ty brieftregra szukousz? Wiysz blank gynau kaj szwagra znejsc poradzisz, to mu napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Mówili , że... 16.12.05, 22:02 Nie chce tam wchodzić i na to nic nie poradzę. A ty jesteś i tu czasami i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramon Re: Mówili , że... IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 16.12.05, 22:18 jestem na wszystkie strony otwarty;-) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Mówili , że... 17.12.05, 00:08 Witaj Ramon, Szkoda doprawdy, ze spozniles sie na wirtualna wigilie, pewno przeoczyles, zdarza sie. Juz 28 listopada na hyde parku zostal rzucony taki pomysl; forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34517&w=32691480 Zabawa byla przednia, jak widzisz w slaskim idzie nam calkiem niezle, choc jescze wiele brakuje, nastepnym razem sie pstaramy. Pozdrawiam. PS; Gdybysmy nie mieli okazji sie spotkac przed swietami, pozwol, ze juz teraz zloze Ci zyczenia wesolego, spokojnego i pelnego smakolykow Bozego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Mówili , że... IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 17.12.05, 10:09 Hallo Somepoint, i ja zycze jusz teraz "wam" wszystkim, a szczegulnie Tobie i Twej rodzinie wszystkiego najlepszego. A jezeli chodzi o wasz slaski to musze przyznac, ze "wam" nauka o wiele lepiej idzie (dzieki tutaj dla Ballesta i Labanda)anizeli mi jezyk polski. Nadmiare zaskoczyl mnie Braid. Jest bardzo utalentowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Mówili , że... 17.12.05, 10:16 Gość portalu: Ramon napisał(a): > Hallo Somepoint, > i ja zycze jusz teraz "wam" wszystkim, a szczegulnie Tobie i Twej rodzinie > wszystkiego najlepszego. > > A jezeli chodzi o wasz slaski to musze przyznac, ze "wam" nauka o wiele lepiej > idzie (dzieki tutaj dla Ballesta i Labanda)anizeli mi jezyk polski. > > Nadmiare zaskoczyl mnie Braid. Jest bardzo utalentowanym. Hallo Ramon, a nie wierzyłes w Nas:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Mówili , że... 17.12.05, 10:37 :))))) muszę się zgodzić z Ramonem, jak na element napływowy to język śląski opanowaliście niemal perfekcyjnie, przez moment myślałem nawet, że jestem na FGG .... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Mówili , że... 17.12.05, 10:40 stasiek17 napisał: > :))))) > muszę się zgodzić z Ramonem, jak na element napływowy to język śląski > opanowaliście niemal perfekcyjnie, przez moment myślałem nawet, że jestem na FG > G > .... itd. :)) szkoda tylko , że nie brałeś udziału w tej zabawie;( ...żałuj , było ...pysznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Mówili , że... 17.12.05, 10:43 nie zdażyłem, ale jeszcze nieraz będzie okazja Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Mówili , że... 17.12.05, 10:50 stasiek17 napisał: > nie zdażyłem, ale jeszcze nieraz będzie okazja taka siem nie powtórzy.. Odpowiedz Link Zgłoś