fru.fru 20.12.05, 12:29 sport.onet.pl/1215615,wiadomosci.html szkoda, ze nie w reno..ale lepszy rydz niz nic ;-) Gratulacje! i oby mial mozliwosc jak najczestszych wystepow na torze ;-)) Link Zgłoś Obserwuj wątek
chris62 Re: Brawo Kubica! 20.12.05, 12:33 Może dostanie szansę Villeneuve ostatnio to przeciętniak i Robert ma szansę wskoczyć i wykorzystać swoją szansę. Link Zgłoś
greenblack Re: Brawo Kubica! 20.12.05, 14:41 Może któryś z 2 pierwszych kierowców zginie w pierwszym wyścigu i Kubica dostanie szansę. Módlmy się o to! Link Zgłoś
chopin_m ?! 20.12.05, 17:21 Autor poprzedniego postu (greenblack) jest albo bezmyslnym glupcem albo bezdusznym bydleciem. Link Zgłoś
krakus.mp Re: ?! 20.12.05, 20:01 greenblack napisał: > Albo to i to, hehe. Widzę że podszywasz się pod grenblacka.Wiedz,że nie dorastasz grenblackowi nawet do pięt.Być może ktoś nie widzi dwóch E w twoim nicku, zamiast jednego. Prawdziwy grenblack ma to pewnie w dupie, bo takich jak ty było na tym forum wielu. Link Zgłoś
sympatico.ca Re: ?! 21.12.05, 09:19 krakus.mp napisał: > Widzę że podszywasz się pod grenblacka.Wiedz,że nie dorastasz grenblackowi > nawet do pięt.Być może ktoś nie widzi dwóch E w twoim nicku, zamiast jednego. > Prawdziwy grenblack ma to pewnie w dupie, bo takich jak ty było na tym forum > wielu. A ja widze,ze ty Krakus musiales byc pijany bo to prawdziwy grini pisal.Widac dawno tu nie zagladales i zapomniales o GB.Swoja droga dalej piszesz z pracy? Oszukujesz pracodawce?Mudlmy siem!!! Link Zgłoś
krakus.mp Re: ?! 21.12.05, 18:37 sympatico.ca napisała: > krakus.mp napisał: > > Widzę że podszywasz się pod grenblacka.Wiedz,że nie dorastasz grenblackow > i > > nawet do pięt.Być może ktoś nie widzi dwóch E w twoim nicku, zamiast jedn > ego. > > Prawdziwy grenblack ma to pewnie w dupie, bo takich jak ty było na tym fo > rum > > wielu. > > A ja widze,ze ty Krakus musiales byc pijany bo to prawdziwy grini pisal.Widac > dawno tu nie zagladales i zapomniales o GB.Swoja droga dalej piszesz z pracy? > Oszukujesz pracodawce?Mudlmy siem!!! Witaj sympatico Faktycznie zapomniałem jak GB się podpisuje. Przyznam,że zszokowała mnie jego wypowiedź powyżej. Pzdr. PS. Pisuję z domeczku. Link Zgłoś