pissanka
28.12.05, 12:35
jestem juz zdesperowana, dlatego pisze na tym forum, licze na zrozumienie:)
o co chodzi?
O przewóz psa z Olsztyna do Warszawy! Lubi jazdę samochodem, więc będzie dobrym pasażerem:)
Na imię ma Lizak, został oddany do schroniska przez swoich właścicieli...obecnie znajduje się tam gdzie go przywieźli, czyli w olsztyńskim schronisku.
Młody, zdrowy, wesoły, piękny, wytresowany, a jednak sam w ciasnym boksie:(
Postanowiłam dać mu dom i swoją miłość, zadzwoniłam do schroniska i psiak został dla mnie zarezerwowany. Problem w tym, że mieszkam na podkarpaciu;)
Skąd więc znajomość jego historii? z tej strony - tutaj wspaniałe osoby, przez swoich znajomych uważane za wariatki:P, poświęcają mnóstwo czasu i pieniędzy, aby pomóc niechcianym psiakom znaleźć szczęście dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=28
tutaj natomiast jest wątek o "moim" lizaczku dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18050
dobra dusza ofiarowała mi transport na trasie warszawa-kraków, ja przyjade po niego do krakowa i zabiore do domku:) brakuje kogoś, kto przywiezie go do wawy, pies jest lagodny, ale bedzie mial kaganiec, wiec nie ma sie czego bac!
biednego psa czeka podróż przez całą Polskę, ale w zamian otrzyma dom z którego już nikt go nie wyrzuci:D
Proszę, pomóż! jeśli tylko znajdzie się transport z olsztyna do warszawy, pies zostanie uratowany!
transport wawa-krakow jest na PIATEK
szczegóły - gg 1664606 lub mejl gazetowy pissanka@NOSPAM.gazeta.pl
dzieki za zainteresowanie!:)