Dodaj do ulubionych

krwawienie z odstawienia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:46
Hej! Zawsze dostawałam regularnie, od ponad półtora roku, tego samego dnia,
mniej więcej tej samej godziny... A teraz mija 2 dzień, od kiedy powinnam
dostać i... krwawienia nie ma. sad Jak to jest przy tabletkach??? Czy to
możliwe? NIGDY nie zdarzyła mi się taka sytuacja, naprawdę wszystko było jak
w zegarku!
Obserwuj wątek
    • adzi25 Re: krwawienie z odstawienia 28.01.06, 16:01
      Sama tak nigdy nie miałam, ale wiem, że jest to możliwe( moja siostra tak
      miała) i wcale nie swiadczy o ciąży..organizm to nie szwajcarski zegareksmile
      • Gość: zuza Re: krwawienie z odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:36
        ale organizm to nie zegarek wink
    • Gość: anula;-) Re: krwawienie z odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:02
      mam dokładnie tak samo i...wlasnie rozpoczelam podobny temat...mam nadzieje,ze
      to nic zlego...niby wszedzie pisza,ze tak moze byc...ale jakos mnie to nie
      uspokaja...
      • Gość: majka Re: krwawienie z odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:14
        No, odpisałam Ci. Nie nic się nie stało. Może będziemy porównywać odpowiedzi.
        Ja już się martwię... Kiedy powinnaś dostać?
        • Gość: anula Re: krwawienie z odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:26
          ...nic sie nie stalo..czy to oznacza,ze dostalas krwawienia czy...zwyczajnie
          kobiti z forum cie uspokoiły?
          • Gość: majka Re: krwawienie z odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 23:16
            krwawienia nie dostałamsad((
            nikt mnie też nie uspokoił
            do tego strasznie mnie bolą piersi, a zwłaszcza sutki
            sad
    • Gość: olganna Re: krwawienie z odstawienia IP: *.telnet.krakow.pl / 195.136.143.* 30.01.06, 10:23
      O, ja to samo i tez sie denerwuje. Okres powinnam dostac 3 dni temu. Od 2
      miesiecy bralam Stediril. Przy drugim opakowaniu w polowie cyklu zaczelo sie
      plamienie, takie konkretne i trwalo 10 dni, moze dlatego nie mam z czego dostac
      tzw krwawienia z odstawienia? Nie wiem o co chodzi, ale troche mi lepiej, ze nie
      jestem sama. A tabletki bralam regularnie. Maja, co u Ciebie?
      • Gość: maja Re: krwawienie z odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:40
        Ciągle nic. sad(( Dziś chyba zrobię test, ale nie chce mi się wierzyć, że to
        mogłaby być ciążą. Tabletki w tym miesiącu brałam regularnie jak chyba nigdy. :
        ( Fakt, miałam mnóstwo stresu, pewnie nie mogło wpłynąć na tabletki, ale może
        na ten okres. Już strasznie się denerwuję... sad
        • Gość: olganna Re: krwawienie z odstawienia IP: *.telnet.krakow.pl / 195.136.143.* 30.01.06, 10:52
          To mogl byc stres... teraz pewnie nie jest mniejszy. Zadzwonilam w sobote do
          gina, bo juz byla pora zaczac nastepne opakowanie, a nie wiedzialam co robic.
          Powiedzialam mu, ze bylam pare dni za granica i on twierdzi, ze to moze byc
          przyczyna. Jednak jesli bym byla w ciazy to branie tabletek moze byc szkodliwe.
          Zaraz zaczne obgryzac paznokcie.
          • Gość: majka Re: krwawienie z odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:56
            Wiesz co, ja idę po test... Będę spokojniejsza, choć wierzę, że to nie ciążą,
            nie może być...
            A Ty nie planujesz testu?
            • Gość: olganna Re: krwawienie z odstawienia IP: *.telnet.krakow.pl / 195.136.143.* 30.01.06, 11:17
              Na razie nie planuje, boje sie.... Wiem, ze to glupie, ale pojscie po test, to
              jakby branie pod uwage ciazy, ktorej przeciez nie ma prawa byc (wiem, wiem, jest
              ten setny procent prawdopodobienstwa). Zaczekam na wynik Twojego wink i
              wiadomosc, ze jest negatywny. Trzymam kciuki i pozdrawiam. Olganna.
    • Gość: majka Re: krwawienie z odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 11:02
      Ania, a co u Ciebie?
    • Gość: maja Re: krwawienie z odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 12:23
      jestem w ciąży... przy Regularnym braniu...
      • Gość: olganna Re: krwawienie z odstawienia IP: *.telnet.krakow.pl / 195.136.143.* 30.01.06, 12:49
        Majka, zmrozilo mnie....Nie moge uwierzyc. Jakie tabletki bralas (choc to pewnie
        nie ma znaczenia)?
        • Gość: majka Re: krwawienie z odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 14:27
          Brałam Yasmin, wyjątkowo regularnie...
    • Gość: olganna Re: krwawienie z odstawienia IP: *.telnet.krakow.pl / 195.136.143.* 30.01.06, 22:13
      Zrobilam test - negatywny! Uff
      • Gość: kropka_a Re: krwawienie z odstawienia IP: *.smstv.pl 31.01.06, 13:17
        Majka a brałaś jakieś leki w tym cyklu?Chorowalaś? Nie pominęłaś żadnej tabl.?
        Jestes pewna tej ciąży?
        Jasmin bierzesz od 1,5 roku czy zmieniłaś ostatnio tabletki?
        Dziwne,tyle brałaś i nic a teraz...W ogóle to jakieś niemożliwe..A jednak..To
        pewne,że nie planowalaś ciąży skoro bierzesz pigułki..
        Nie wiem co Ci napisać..
        Pozdrawiam!
        • Gość: anula Re: krwawienie z odstawienia IP: *.pl / 82.160.142.* 31.01.06, 14:50
          babki ja tez nie dostalm okresu i zrobiłm tesn wynik negatywny ale zadzwonilm
          do mojego ginegologa i....powiedzial ze to niemozliwe brak krwawienia ze
          zwyczajnei powinno byc i...ze tylko badanie krwi negatwyne moze wykluczyc
          ciaze... czy te testy z moczu sa tak nie wiarygodne?
          • Gość: kropka_a Re: krwawienie z odstawienia IP: *.smstv.pl 31.01.06, 15:06
            Gdzieś pisały dziewczyny,że krwawienia nie było i w ciąży też nie były.Ale nie
            wiem czemu to krwawienie nie wystąpiło..Tym bardziej,że wcześniej zawsze było
            jak piszecie.
            Może organizm się rozregulował(hormony)?
            Nie wiem.Trzeba spytać ginekologa.
            Pozdrawiam
            • Gość: anula Re: krwawienie z odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:35
              zrobiąlm drugi test...tez negatywny ale doktor powiedzial,ze wiarygdnedopirro
              badanie krwi....
    • Gość: maja Re: krwawienie z odstawienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 16:20
      Witam!
      Ciążę jak na razie potwierdziły 2 testy, bo na USG jeszcze jej widac nie
      było... Nie chorowałam, miałam katar, ale brałam sobie Rutinoscorbin i
      przeszło. Leki zmieniałam z Cilestu, ale pół roku temu. Brałam regularnie,
      miesiąc obfitował w mnóstwo stresu... Ale to przecież wpływu nie ma. Jestem w
      szoku, ale cóż...
      Pozdrawiam!
    • Gość: olganna Re: krwawienie z odstawienia IP: *.telnet.krakow.pl / 195.136.143.* 31.01.06, 22:34
      O, a ja sie juz kompletnie wyluzowalam po zrobieniu testu (jednego). Okresu
      wciaz nie ma.... to juz prawie 4 dni.
      Wierze, ze jest OK, ale jakos stracilam serce do tabletek, przerzucam sie na
      szklanke wody. Pigulki - niby taka pewna metoda, a tu juz sporo niespodzianek
      bylo na forum.
      • Gość: anula Re: krwawienie z odstawienia IP: *.pl / 82.160.142.* 01.02.06, 07:24
        ja moze nie zwatpiąłm w tabsy ale...tez sie zastanawiam nad "szklanką
        wody"...chyba jedyna 100% metodawink
        • Gość: kropka_a Re: krwawienie z odstawienia IP: *.smstv.pl 01.02.06, 09:50
          Jestem w szoku..
          No właśnie,przy tabl stres nie powinien mieć znaczenia.
          Ale dziwne to wszystko..
          Swoją drogą ten plemnik to jakiś super mocny musiał być!
          Niewiarygodne..
          Pozdrawiam Cię Maju!
    • Gość: olganna Re: krwawienie z odstawienia IP: *.telnet.krakow.pl / 195.136.143.* 01.02.06, 10:01
      Ja tez wciaz jestem w szoku. Plemnik - MacGyver...
      Anula, robisz sobie test z krwi? Troche mnie zaniepokoila opinia Twojego
      doktora, ze niemozliwe jest niedostanie okresu, kiedy sie jest na pigulkach. U
      mnie, jak pisalam, zdarzyly sie dwie nadzwyczajne okolicznosci: wyjazd i
      krwawienie w srodku cyklu - moze to ma jakis wplyw.
      Pozdrawiam Was, trzymajcie sie!
      • gruuusia Re: krwawienie z odstawienia 01.02.06, 11:45
        Ja bralam najpierw rigevidon pare lat, potem novynette 2 lata, i zawsze bylo
        tak, ze co drugi okres mialam obfity, a co drugi bardzo skapy, doslownie na 1
        podpaske. A czasami to byla taka plamka ciemna na wkladce tylko, zadnego
        krwawienia. I lekarka mi powiedziala, ze tak moze byc, i ze dopiero jesli nie
        wystapia 2 krwawienia, w 2 kolejnych miesiacach, nalezy sie niepokoic.
        Ale ja i tak 2 razy spanikowalam i test zrobilam - negatywny!
      • Gość: anula Re: krwawienie z odstawienia IP: *.pl / 82.160.142.* 02.02.06, 11:53
        ..zrobiłm test z krwi ...negatywny...doktor kazał brac tabletki dalej a jak sie
        powtrzy sytuacja bedziemy myślec?!...on twierdzi,ze zadne tam stresy,
        przepracowanie nie powinno wpływac na tabletki...ale ja to mysle,ze troszke
        mnie oszukujewinkBądz co bądz organizm ma nie tylko układ hormonalny
        i...zasadniczo wszystko sie ze soba łaczy...aleto moja teoriawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka