Gość: jola IP: *.class145.petrotel.pl 17.01.05, 13:09 Czy ktoś wie gdzie można leczyć niepłodność w Płocku i ile to kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamuśka Re: Niepłodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 00:20 polecam dr Białeckiego, mi pomógł! Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Niepłodność 26.01.05, 11:56 Leczę się u dra Hawryluka. Od zeszłego roku prowadzi klinikę niepłodności wraz z dr Cieplińskim na ul. Jasnej 6a ( tel. 266 89 42). Wizyta wraz z usg dopochwowym kosztuje 60zł, podgląd 40 zł, inseminacja 700zł; in vitro 5000 zł. W przypadku podejrzenia niepłodności trzeba zrobić wszystkie podstawowe badania hormonalne (150zł), chlamydia (60zł), HSG(bezpłatnie w szpitalu), badanie nasienia, test postkoidalny (100zł) i inne niezbędne testy.. duzo tego jest. Poza tym trzeba monitorować cykle, a to wiąże się z codziennymi wizytami na usg. Do tego dochodzą leki stymulujące. Więcej informacji jest na stronie tej kliniki. Daj na wyszukiwarkę gravida, a na pewno coś znajdziesz. Pozdr. W razie jakichkolwiek pytań- pisz na moją skrzynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Niepłodność 17.05.05, 18:28 obecny cennik u hawryluka jest duzo wyzszy: sama wizyta 70zl, usg dopochwowe chyba ok 50zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michasia Re: Niepłodność IP: 80.51.198.* 14.02.05, 13:44 Nie wiem czy Twój problem został już zdiagnozowany, ale jeżeli to coś poważnego to radzę Ci szukać pomocy u specjalistów poza Płockiem. Ja leczyłam się w Warszawie w Novum. Wszystko zakończyło się pomyślnie i jestem mamą pięknego syneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Niepłodność IP: *.spray.net.pl 21.05.05, 15:00 Popieram! Warszawskie Novum jest niesamowite,nie licz na Płockich specjalistów-często zawodzą!No niestety........wiem z włsnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Niepłodność 25.05.05, 08:45 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=191 Polecam to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bibionka Re: Niepłodność 01.02.06, 11:54 Polecam dr Andrzeja Wincewicza w Warszawie rewelacja. !!!! Mojej koleżnace nawet w Novum powiedzieli ze to "beznadziejny przypadek" . A teraz ma 2-letnie dziecko. Jest równiez endokrynologiem. Niestety oprócz tego że jest rewewlacyjny jest dość drogi ale warto jeśli chcesz poszukam ci namiarów bo nie wziełam dziś ze soba komórki i nie mam numeru telefonu przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KGM Re: Niepłodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 00:31 Szczerze odradzam Płock. Nie polecam Hawryluka! Wręcz przeciwnie. Zero profesjonalizmu, stres i pieniądze wyrzucone w błoto! Jak większość polecam zdecydowanie Novum w Warszawie. Profesjonalizm pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
littlemych Re: Niepłodność 30.10.14, 14:12 Witam. Mam 20 lat, bardzo dobry stan zdrowia (robię badania konrolne co 3 miesiące), blond włosy, piwne oczy, mierzę 165cm wzrostu i ważę około 60kg. Parze, która nie może mieć dzieci, a jest to ich marzeniem mogę pomóc je spełnić. Oddam/sprzedam komórki jajowe. Po więcej informacji proszę się kontaktować na adres: littlemych@onet.eu Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralf Re: Niepłodność IP: *.class145.petrotel.pl 02.11.14, 10:15 A wiesz, że to nielegalne? Odpowiedz Link Zgłoś