Gość: Madzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 15:33 Czy to jest ten sam hotel czy dwa różne? Jeśli ten sam to dlaczego dwie różne nazwy figurują w BP? I dwie różne ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danieli77 Re: Różnica pomiędzy El Faraana Club, a Club Fara IP: *.cermag.com.pl / 212.160.183.* 07.02.06, 15:44 Iberotel club Fanara&Residense to jeden hotel a Club Faanara to drugi. Róznica między oboma jest duża na plus tego pierwszego.Oba jednak leżą na Ras Um El Sid a to ich duuża zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Różnica pomiędzy El Faraana Club, a Club Fara 07.02.06, 22:18 Było było było ! A przeglądarka ma się dobrze tylko rdzewieje od nieużywania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Różnica pomiędzy El Faraana Club, a Club Faraa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:31 Że było to wiem, ale jak zwykle żadnych precyzyjnych informacji. Bo wydaje mi się,że jest to ten sam hotel, tylko różni się ceną (dlaczego?, może lepsze pokoje, inne jedzenie, obsługa, czy inne biuro podróży?). (nie mówię tu o Iberotel FaNara- bo to wiem, że jest inny hotel) Tylko o El Faraana i Club Faraana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: Różnica pomiędzy El Faraana Club, a Club Fara 08.02.06, 19:40 to ten sam hotel, miałam taki sam dylemat , hotel ma nazwy: El Faraana, Club Faraana i Club Faraana Rief ( z niemieckiego)nazwa podobno zależy od biura podróży i czegoś tam jeszcze: więc te hotele to : jeden Iberotel Fanaara, a drugi to El Faraana Club i ja tam jadę !Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Różnica pomiędzy El Faraana Club, a Club Fara IP: *.chello.pl 10.02.06, 22:18 Czy ktoś zna adres tego hotelu?club faraana/ po ang. by mozna rezerwować miejsce prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś