marquis 25.03.06, 20:40 Dajcie nowy wątek! Ja dziś nie mam pomysłów, ale miałbym ochotę na jakis wątek z cyklu "poznajmy się" :) Mam napad nerwicy palcowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chihiro2 Re: nie to nie, kasuje za minute n/t 25.03.06, 20:46 Pytanie z cyklu "Poznajmy sie": kto ma gadu gadu? Przykro mi, nic sensowniejszego nie moge tak na chybcika wymyslec... Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Poznajmy się głębiej :) 25.03.06, 20:50 Miałem na myśli wątki, które z założenia mają służyc głębszemu wzajemnemu poznaniu się, zidentyfikowaniu naszych radości i smutków, co się podoba a co się nie podoba, co lubimy a czego nie lubimy, czego nam braknie a czego mamy w nadmiarze, czego pragniemy, czego nie znosimy, co nas ogłupia a co nie rusza, choć innych rusza..... Bo na wątek "dyskusja na temat..." (ksiązki, filmu, słuszności tego czy owego) nie mam zbytnio weny. Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Poznajmy się głębiej :) 25.03.06, 20:54 so: just DO IT! zadaj któes z wymienionych pytan? np: jakie pytanie chciałbys, by byłoz adane przez markiza? (czy to jest w ogole poprawna polska konstrukcja gramatyczna?) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: Poznajmy się głębiej :) 25.03.06, 21:02 formaprzetrwalnikowa napisała: > (czy to jest w ogole poprawna polska konstrukcja gramatyczna?) > ;) Dopóki nie mówisz "fotel do siedzenia na", to wszystko jest poprawne:) Beata z podobnymi problemami Odpowiedz Link Zgłoś
marquis a propos konstrukcji 25.03.06, 21:05 Niezwykle interesujące jest to, że mimo, iż nigdy do języka niemieckiego wielką miłością nie pałałem, to nabrałem takiego zwyczaju, by z jednej strony stosować te ich rozbudowane przydawki (przez co rzeczownik trafia na koniec zdania) a z drugiej - w zdaniach podrzędnych bardzo często mi się zdarza lokować orzeczenie na końcu :) Ciekawostka... Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Poznajmy się głębiej :) 25.03.06, 20:55 Wiesz, zalozenie moze byc takie, jak piszesz, a co z tego wyniknie, to juz nie od zalozyciela zalezy... Dzieki watkowi o jedzeniu np. kupilismy kubki :))) Sam zaloz nowy watek! Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: Poznajmy się głębiej :) 25.03.06, 21:07 A takie wątki z odnogami i zakrętami to są moje ulubione :) Odpowiedz Link Zgłoś
marquis słuchajcie, ale mam pomysł!!! 25.03.06, 21:16 może byśmy kiedyś umówili się na sesję na jakim czacie? ale byłoby fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
itek1 Re: słuchajcie, ale mam pomysł!!! 25.03.06, 21:18 > może byśmy kiedyś umówili się na sesję na jakim czacie? Ja proponuje japonski chat- zrobimy furrore:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: słuchajcie, ale mam pomysł!!! 25.03.06, 21:28 Umowmy sie :) Najlepiej na jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: słuchajcie, ale mam pomysł!!! 25.03.06, 22:08 hehe, ja na czatach zawsze spiewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: słuchajcie, ale mam pomysł!!! 25.03.06, 22:12 no to posluchamy. Rozumiem, ze jak na spowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: wątek, wątek! 25.03.06, 21:57 na chatach się nie znam i wolę nie zaczynać bo dość mam komputerowych uzależnień :) ale gg mam i jeśli ktoś miałby kiedyśtam ochotę na pogaduchy to zapraszam pozdrawiam Kwiecienka z Numerem 3075718 Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: wątek, wątek! 25.03.06, 22:00 To ja podaje swoj numer: 1415579, jakby ktos mial ochote i ze mna pogadac... Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: wątek, wątek! 25.03.06, 22:14 No kwiecienko, ja tez nie jestem ekspertem, ale na czacie możemy się umówić w wiele osób, nawet sobie wydzielić swój własny pokoik i wspólnie dyskutować :) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: wątek, wątek! 25.03.06, 22:14 Mozna tak na gg? Czy na jakims innym czacie? Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: wątek, wątek! 25.03.06, 22:16 Nie wiem, czy na gg można :( Generalnie ja, Kawa i Kwiecienka należymy do tych mniej biegłych w sprawach komputerowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: wątek, wątek! 25.03.06, 22:17 To ja dolaczam do Waszego klubu, nawet muzyki nie umiem spakowac :( Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: wątek, wątek! 25.03.06, 22:21 chihiro2 napisała: > To ja dolaczam do Waszego klubu, nawet muzyki nie umiem spakowac :( Też się dołączam. Nie mam gg (ale za to MSN, z którego korzystałam dwa razy w życiu), nie umiem ani spakować ani rozpakować "dziwnych" plików i mam obawy przed ściąganiem z sieci czegokolwiek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: wątek, wątek! 25.03.06, 22:22 O, ja umiem sciagac muzyke nielegalnie! (ale cicho, sza...) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: wątek, wątek! 25.03.06, 22:17 to moze tu zalozymy pokoj www.polczat.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: wątek, wątek! 25.03.06, 22:34 Ja swojego gg tutaj nie podam, bo jak się wpisze ten numer w google z opcją "szukaj w języku polskim" to wyskakuje jeden jedyny wynik i to właśnie do mojej strony ;) Za dużo byście naraz się dowiedzieli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: wątek, wątek! 25.03.06, 22:36 Przeciez to Ty chciales nas "glebiej poznac"! Dlaczego my nie mamy dowiedziec sie wiecej o Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: wątek, wątek! 25.03.06, 22:36 Jak sie mowi A to trzeba tez powiedziec B... Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: wątek, wątek! 25.03.06, 22:38 Ale to byłoby co najmniej D albo E a nie B :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Chat!!! 25.03.06, 22:52 Pokoj zalozony. Link www.polchat.pl Pokoj TWA- w regionalne/swiat- szukac pod wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: wątek, wątek! 25.03.06, 23:38 i co? zarejestrowałam się, klikam na TWA i nie mogę wejść :( eeetam, nie da dla mnie takie bajery, idę spać pozdrawiam Kwiecienka Rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: wątek, wątek! 25.03.06, 23:44 Gdzie się zarejestrowałaś??? A po co?? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Kwiatuszek?? 25.03.06, 23:51 nie, zarejestrowałam się jako Kwiecienka (bo nic nie mogłam zrobić bez rejestracji)) ale jak klikam na TWA wyświetla mi się kompletnie czysta strona (no, są jedynie reklamy na górze) :( Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Link do czatu 25.03.06, 23:54 Wystarczy kliknąć a potem wpisac pseudo: www.polchat.pl/chat/?room=TWA Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: wątek, wątek! 25.03.06, 23:49 wpisz nicka i wchodz do pokoju TWA. Nigdzie sie nie rejestruj! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: wątek, wątek! 25.03.06, 23:54 jak próbuję wejść do pokoju TWA pokazuje mi się tylko www.polchat.pl/chat/?room=TWA? Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: wątek, wątek! 25.03.06, 23:54 No i dobrze ci się pokazuje. Teraz wpisz "kwiecienka" i juz jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: wątek, wątek! 25.03.06, 23:55 wejdz tylko na www.polchat.pl/ a pozniej w "wiecej" w "regionalnych" szukaj TWA Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: wątek, wątek! 26.03.06, 00:06 właśnie tak robię klikam na TWA i NIC wyświetla się pusta strona :( nie mam gdzie wpisać "Kwiecienka" (mogę zato przejść na strony e-bayu) :( Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: wątek, wątek! 26.03.06, 00:07 www.polchat.pl/chat/?room=TWA wejdź tutaj i wp[isz swój nick w pole na środku Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: wątek, wątek! 26.03.06, 00:19 proszę Cię, pokaż mi w tym linku jakieś pole na środku - mnie się wyświetla tylko biała strona - pisałam już nie jestem nienormalna, potrafię wpisać swój nick jeśli mam gdzie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: wątek, wątek! 26.03.06, 00:21 Kwiecienko, ja ci nie pomogę, mi się wyświetla pole na środku :( Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: wątek, wątek! 26.03.06, 00:29 stello, proszę Cię, nie pisz mi po raz n-ty, że TWA jest w regionalnych/świat wiem o tym, ja po prostu nie mogę tam wejść :((( nie będe nic kombinować na cudzym komputerze bo się nie znam trudno, nie pogadamy sobie :( pozdrawiam Kwiecienka i dalej Biała Strona bez żadnych Pól na Środku :( Odpowiedz Link Zgłoś
marquis a jaka przegladarka? 26.03.06, 00:21 Może zmień przeglądarkę, jeśli masz dwie?? Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: a jaka przegladarka? 26.03.06, 00:23 wejdz tylko na www.polchat.pl/ a pozniej w "wiecej" w "regionalnych" szukaj TWA Odpowiedz Link Zgłoś