starcom1 30.03.06, 17:43 lub meza? czy taki zwiazek jest fair? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 30.03.06, 17:45 ale to jest forum feminizm a nei forum prostytutek:) Może,dlaczego nie.Jesli nikt nikogo nie oszukuje to jest fair Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Chyba jakas czesc prostytutak nawet ma meza 30.03.06, 18:39 wiec twoje pytanie nie do konca ma sens. >czy taki zwiazek jest fair? Jesli tego nie ukrywa to ejst fair. P.S. Czytalem o parze w ktorej kobeita zarabia na "dominacji"...i to samo robi jej chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
forum101 Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 31.03.06, 22:04 ja bym na 100% nie chcialbym byc z prostytutka. Przynajmniej nie na stale :) Uwazam ze to nie jest fair. Jesli wiem o tym i sie decyduje to jego wybor. Jesli nie jest w stanie znalesc sobie innej... Trudno. Oceni go spoleczenstwo. Wydaje mi sie ze sam sobie przez to krzywde wyrzadzi :) Ale jesli mnie zapytacie czy kobieta powinna sie zenic z policjantem, to odpowiem : czemu nie?... Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 31.03.06, 22:09 Fak! Ale Ty masz myślenie...zazdroszczę... > Oceni go spoleczenstwo A co ma satysfakcja w związku do oceny społeczeństwa...czy o zadowoleniu Twoim z dziewuchy wypowiada się Twoje Podwórkowe Kółko Różańcowe albo inna społeczność? > Ale jesli mnie zapytacie czy kobieta powinna sie zenic z policjantem, to > odpowiem : czemu nie?... Piękny związek z tematem...nie ma co... Mogę i ja spróbować?: Ale jesli mnie zapytacie czy kobieta powinna sie zenic z nurkiem głębinowym, to odpowiem : czemu nie?... --------- puk puk- zapukał dzięcioł w czoło... Odpowiedz Link Zgłoś
forum101 Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 06.04.06, 21:20 > > Ale jesli mnie zapytacie czy kobieta powinna sie zenic z policjantem, to > > odpowiem : czemu nie?... > Piękny związek z tematem...nie ma co... > Mogę i ja spróbować?: Chyba nie czytales/as moich wczesniejszych postow. Dowodzilem tam ze prostytutki powinny byc darmowe, oplacane przez panstwo tak jak policja. Wiec pomyslalem sobie ze zaraz ktos mnie spyta co mysle o wychodzeniu za maz za policjanta... Widzisz... mam to myslenie a Ty nie i tu jest pies pogrzebany... Dziekuje dowidzenia wyspij sie papa Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 31.03.06, 23:40 Ilu tylko ona i ilu tylko ją zechce.... Niezbadane są meandry ludzkich emocji ;) A nie fair by było gdyby ich okłamywała,że jest dziewicą albo darmową nimfomanką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Oczywiście. Trudność cała polega na oddzieleniu... 03.04.06, 12:38 starcom1 napisała: > lub meza? czy taki zwiazek jest fair? ... spraw zawodowych od prywatnych. Kluczem jest pełna kontrola jej profesjonalizmu przez męża. Każdy seks darmowy, a nawet z rabatem, ma on prawo traktować jak zdradę. Niedopuszczalny jest także seks po godzinach lub poza miejscem pracy, nawet za pieniądze, gdyż w ten sposób każda kobieta mogłaby usprawiedliwiać zdradę, gdyby wzięła od faceta pieniądze. W praktyce tylko małżeństwo prostytutki z sutenerem może być uczciwym małżeństwem. Każda ciąża prostytutki jest podejrzana, dlatego mąż powinien mieć prawo do badania genetycznego i aborcji nieswojego dziecka. Jeśli żona się nie zgodzi, to jest równoznaczne ze zdradą. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski To samo dotyczy żigolaków, z tym, że jeżeli ... 03.04.06, 12:41 dokowski napisał: > Każda ciąża prostytutki jest podejrzana, dlatego mąż powinien mieć prawo do > badania genetycznego i aborcji nieswojego dziecka. Jeśli żona się nie zgodzi, > to jest równoznaczne ze zdradą. ... żigolak w jakikolwiek sposób pomoże dziecku urodzonemu przez inną kobietę, to jest równoznaczne ze zdradą Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Oczywiście. Trudność cała polega na oddzielen 03.04.06, 13:07 dokowski napisał: > Każdy seks darmowy, a nawet z rabatem, ma on prawo traktować jak zdradę. Nie może robić promocji? To już jest niedozwolone ograniczenie swobody działalności gospodarczej. > Niedopuszczalny jest także seks po godzinach lub poza miejscem pracy, nawet za > pieniądze Jw. - czemu ma jej zakazywać nadgodzin i świadczenia dodatkowych usług dojazdu do klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Musi być poza wszekim podejrzeniem, specyfika... 03.04.06, 14:05 ... tego zawodu powoduje naturalną podatność męża na podejrzenie o uprawianie przez nią seksu pozamałżeńskiego - praktycznie mąż prostytutki może mieć niemal pewność, że jego żona uprawia seks pozamałżeński, tak więc naturalną konsekwencją jest przejście piłeczki na jej stronę - to ona ma obowiązek udowadniać swoją niewinność, podczas gdy w zwykłym małżeństwie obowiązek udowodnienia winy leży po stronie podejrzewającego zdradę. Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 03.04.06, 19:04 A czy chłopak może mieć kila dziwczyn prostytutek (zakładamy że one nie wiedzą o sobie) Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Prawie każdy klient prostytutek ma kila 04.04.06, 15:10 llukiz napisał: > A czy chłopak może mieć kila dziwczyn prostytutek Odpowiedz Link Zgłoś
wujekdobrarada Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 07.04.06, 14:57 niejednego ;D i to codzien i to nawet naraz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sorella3 Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 08.04.06, 00:50 pewnie ze tak,kazda kobieta zaslugue na faceta!oklaski dla porzadnych facetow ktorzy nie boja sie takich zwiazkow! Odpowiedz Link Zgłoś