Dodaj do ulubionych

czy prostytutka moze miec chlopaka?

30.03.06, 17:43
lub meza? czy taki zwiazek jest fair?
Obserwuj wątek
    • bitch.with.a.brain Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 30.03.06, 17:45
      ale to jest forum feminizm a nei forum prostytutek:)

Może,dlaczego nie.Jesli nikt nikogo nie oszukuje to jest fair
    • bleman Chyba jakas czesc prostytutak nawet ma meza 30.03.06, 18:39
      wiec twoje pytanie nie do konca ma sens.

>czy taki zwiazek jest fair?

Jesli tego nie ukrywa to ejst fair.

P.S.
      Czytalem o parze w ktorej kobeita zarabia na "dominacji"...i to samo robi jej
      chlopak
    • forum101 Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 31.03.06, 22:04
      ja bym na 100% nie chcialbym byc z prostytutka. Przynajmniej nie na stale :)
      Uwazam ze to nie jest fair. Jesli wiem o tym i sie decyduje to jego wybor. Jesli
      nie jest w stanie znalesc sobie innej... Trudno.
      Oceni go spoleczenstwo. Wydaje mi sie ze sam sobie przez to krzywde wyrzadzi :)
      Ale jesli mnie zapytacie czy kobieta powinna sie zenic z policjantem, to
      odpowiem : czemu nie?...
      • tgmen Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 31.03.06, 22:09
        Fak! Ale Ty masz myślenie...zazdroszczę...

> Oceni go spoleczenstwo

A co ma satysfakcja w związku do oceny społeczeństwa...czy o zadowoleniu Twoim z dziewuchy wypowiada się Twoje Podwórkowe Kółko Różańcowe albo inna społeczność?

> Ale jesli mnie zapytacie czy kobieta powinna sie zenic z policjantem, to
        > odpowiem : czemu nie?...

Piękny związek z tematem...nie ma co...
        Mogę i ja spróbować?:

Ale jesli mnie zapytacie czy kobieta powinna sie zenic z nurkiem głębinowym, to
        odpowiem : czemu nie?...

---------
        puk puk- zapukał dzięcioł w czoło...
        • forum101 Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 06.04.06, 21:20
          > > Ale jesli mnie zapytacie czy kobieta powinna sie zenic z policjantem, to
          > > odpowiem : czemu nie?...
          > Piękny związek z tematem...nie ma co...
          > Mogę i ja spróbować?:

Chyba nie czytales/as moich wczesniejszych postow. Dowodzilem tam ze prostytutki
          powinny byc darmowe, oplacane przez panstwo tak jak policja. Wiec pomyslalem
          sobie ze zaraz ktos mnie spyta co mysle o wychodzeniu za maz za policjanta...
          Widzisz... mam to myslenie a Ty nie i tu jest pies pogrzebany... Dziekuje
          dowidzenia wyspij sie papa
    • gotlama Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 31.03.06, 23:40
      Ilu tylko ona i ilu tylko ją zechce....
      Niezbadane są meandry ludzkich emocji ;)
      A nie fair by było gdyby ich okłamywała,że jest dziewicą albo darmową nimfomanką ;)
    • dokowski Oczywiście. Trudność cała polega na oddzieleniu... 03.04.06, 12:38
      starcom1 napisała:

> lub meza? czy taki zwiazek jest fair?

... spraw zawodowych od prywatnych. Kluczem jest pełna kontrola jej
      profesjonalizmu przez męża.

Każdy seks darmowy, a nawet z rabatem, ma on prawo traktować jak zdradę.
      Niedopuszczalny jest także seks po godzinach lub poza miejscem pracy, nawet za
      pieniądze, gdyż w ten sposób każda kobieta mogłaby usprawiedliwiać zdradę,
      gdyby wzięła od faceta pieniądze. W praktyce tylko małżeństwo prostytutki z
      sutenerem może być uczciwym małżeństwem.

Każda ciąża prostytutki jest podejrzana, dlatego mąż powinien mieć prawo do
      badania genetycznego i aborcji nieswojego dziecka. Jeśli żona się nie zgodzi,
      to jest równoznaczne ze zdradą.
      • dokowski To samo dotyczy żigolaków, z tym, że jeżeli ... 03.04.06, 12:41
        dokowski napisał:

> Każda ciąża prostytutki jest podejrzana, dlatego mąż powinien mieć prawo do
        > badania genetycznego i aborcji nieswojego dziecka. Jeśli żona się nie zgodzi,
        > to jest równoznaczne ze zdradą.

... żigolak w jakikolwiek sposób pomoże dziecku urodzonemu przez inną kobietę,
        to jest równoznaczne ze zdradą
      • pavvka Re: Oczywiście. Trudność cała polega na oddzielen 03.04.06, 13:07
        dokowski napisał:

> Każdy seks darmowy, a nawet z rabatem, ma on prawo traktować jak zdradę.

Nie może robić promocji? To już jest niedozwolone ograniczenie swobody
        działalności gospodarczej.

> Niedopuszczalny jest także seks po godzinach lub poza miejscem pracy, nawet
        za
        > pieniądze

Jw. - czemu ma jej zakazywać nadgodzin i świadczenia dodatkowych usług dojazdu
        do klienta?
        • dokowski Musi być poza wszekim podejrzeniem, specyfika... 03.04.06, 14:05
          ... tego zawodu powoduje naturalną podatność męża na podejrzenie o uprawianie
          przez nią seksu pozamałżeńskiego - praktycznie mąż prostytutki może mieć niemal
          pewność, że jego żona uprawia seks pozamałżeński, tak więc naturalną
          konsekwencją jest przejście piłeczki na jej stronę - to ona ma obowiązek
          udowadniać swoją niewinność, podczas gdy w zwykłym małżeństwie obowiązek
          udowodnienia winy leży po stronie podejrzewającego zdradę.
    • llukiz Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 03.04.06, 19:04
      A czy chłopak może mieć kila dziwczyn prostytutek (zakładamy że one nie wiedzą o
      sobie)
      • dokowski Prawie każdy klient prostytutek ma kila 04.04.06, 15:10
        llukiz napisał:

> A czy chłopak może mieć kila dziwczyn prostytutek
    • wujekdobrarada Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 07.04.06, 14:57
      niejednego ;D i to codzien i to nawet naraz ;)
    • sorella3 Re: czy prostytutka moze miec chlopaka? 08.04.06, 00:50
      pewnie ze tak,kazda kobieta zaslugue na faceta!oklaski dla porzadnych facetow
      ktorzy nie boja sie takich zwiazkow!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka